fredag 5. november 2010

Anbefales på det varmeste...

Vinteren har kommet: I dag var det is på tjernet da den lille sorte hunden og jeg gikk på vår daglige luftetur. Den lille sorte skjønte ingenting. Det gjorde sannelig ikke jeg heller - for hvor ble den høsten av? I verste fall kan vi ha høst nesten halve året hertillands, fra august til desember, ja endog til januar noen ganger, men i år forsvant den bare ut i det blå, syns jeg.

Uansett - når nettene blir lange og kulda setter inn, er det reale ullvotter som skal til. Jeg er en frossenpinn, og med en liten hund i huset blir det mange turer ut og inn i løpet av dagen (og natta). Hønsestrikkvottene i Vamsegarn har vært med en vinterdag før. De er gode og varme. De tåler alt - snømåking, regn og slaps - og skarpe valpetenner også, viser det seg. Det er så mange fine og flotte og myke og skjønne og dyre garn der ute, men til votter som skal tåle en støyt er gode, gamle Vamse best. Anbefales!
Den lille sorte hunden liker ull og vet å sette pris på en god vott. Vamse er best, ingen protest!

10 kommentarer:

 1. Ja sannelig har høst blitt vinter. Gode votter har du ser jeg:) (så lenge de får vare)

  SvarSlett
 2. November er en høst/vintermåned som godt kan være litt varmere. Skal du strikke noe till lille hunden til vinteren? En så liten tass må ikke fryse. Ha en god helg!

  SvarSlett
 3. Så søt den er!! Kjempefin genser du har strikket også!! God helg!! AnneK:-)

  SvarSlett
 4. Ja, nå er snøen her. Det verste jeg veit er og fryse finrer og tær så jeg må ha på meg ordentligt med klær. Har et par voter i lovikagarn, lurer på om det er noe lignendes som vamse, Finnes ikke bedre.
  Likte godt den gensern din i forrige innlegg.
  Ha en forsatt fin kveld!

  Pernilla

  SvarSlett
 5. Det er godt med varme votter :)

  Ha en fin helg! Klem

  SvarSlett
 6. Søt hund som tester strikketøyet :) Håper det holder! Fiiin genser i forrige innlegg også :) Fine, duse farger. Ha en god helg!

  SvarSlett
 7. Guuuuri for en helt utrolig flott blogg du har og sååå masse lekre tinger og tanger. Ser at jeg har vært her en gang før når jeg søkte litt rundt om hva gjelder pjoning - og de grønne der de husker jeg.

  Denne gangen fant jeg deg via veien Monstermønster og de ribbevottene du har vært så snill å legge ut oppskriften på. Den er printet ut og jeg skal prøve meg - har et par småtroll som trenger litt ull til små hender.

  MEN - så lurte jeg da - for dette var en så morsom oppskrift og jeg sammen med noen til "driver" et hobbyforum som heter CASAkreativ.no - og jeg lurte på om vi kunne låne artikkelen din jeg og lagen en along eller et eller annet med den oppskriften på de vottene ????

  Ta kontakt med meg da søte du.

  Kreativ klem
  ruffa / Renee
  CASAkreativ.no (casakreativ@gmail.com)

  pst: vakker liten hundetass da - vårt lille nye familiemedlem kom til oss i august og er en liten Jack Russel Terrier ♥

  SvarSlett
 8. Varme, gode votter er tingen ja. Så fine dine er.. Og den lille sorte kunne jo få navnet Vamse, måtte jo passe perfekt...

  SvarSlett
 9. Den lille sorte er nyyydelig da. Sånne nusselige hunder hadde vel fått lov å tygge på vottene selv om de gikk i stykker vel???

  SvarSlett
 10. Den lille valpen deres er bare så utrolig nydelig!! Jeg har hatt akkurat samme hund, og jeg savner den ennå... Tenker på han hver dag; det er en herlig rase! Nusselig bilde:o))

  SvarSlett