mandag 8. november 2010

Matcher...

For lenge siden leste jeg at hunder ofte lignet på eierne sine. Eller omvendt, alt ettersom. Jeg begynte å studere saken med nye øyne, og det stemmer forbausende ofte. Bare prøv selv! Meget interessant fenomen - og du får garantert mang en god latter med på kjøpet.

Bare tenk på den senesterke, slanke jegeren, som går milelange søndagsturer med sin senesterke, slanke setter. Eller den joviale naboen med gråstenk og pondus, som rusler på kveldstur med sin gamle, men gode labrador med gråstenk og pondus. Den pene, nette damen vi av og til møter på tur i skogen - med sin pene, nette og velstelte cocker. Eller den unge, kraftige jenta med tre diamantpiercinger i nesa og en knurrende, kraftig bullterrier som antakelig ville spist opp min valp i en jafs, om den fikk sjansen, hva vet jeg.

Vi matcher, vi også, min hund og jeg, her vi sitter og koser oss. Jeg drikker Vinterkos-te (fått av Dattera) med honning i min prikkete kopp (fra Greengate), og strikker sokker (par nr 21), mens bikkja spiser tørrfor (fra Royal Canin) i sin prikkete skål (fra dyrebutikken). Vi holder stilen i hverdagen!

God mandag!

9 kommentarer:

 1. Wow, ja se dere matcher! Så kult!
  Jeg og pus matcher også.....grønne øyne og litt grått i pelsen her og der!

  SvarSlett
 2. Ja, du har helt rett. Mange matcher dyrene sine. Det er faktisk konkurranser i USA med akkurat dette emnet. Kjempegøy å se bildene derfra:)

  SvarSlett
 3. Har tenkt tanken selv... Og her ser vi jo beviset - hos deg ;) Koselig med prikket skål og kopp.

  Ha en fin kveld. Klem

  SvarSlett
 4. Å hjelp. Jeg begynte å tenke - og nå kommer jeg aldri mer kunne titte på samme sett på den lille runde damen i nabolaget her som går tur med sin lille puddel ! :-) Prickigt fint!

  SvarSlett
 5. Jeg har jo hørt det før og da tenker jeg at for utseendes skyld så burde man kanskje skaffe seg en sånn afgansk mynde, men jeg har hørt at de er så innmari dumme. De klokeste skal være ekte blandingshund og det hadde jeg en gang. En Griselshefer. Hun var blanding av gris, sel og schaeferhund. Veldig klok. :) Men det sier jo litt om utseende mitt da. Kan jeg ikke få ligne på katta mi istendenfor?

  Din dobbelgjenger er nå ihvertfall helt utrolig nydelig og har tydligvis sansen for stilfull kjeramikk. Ikke dårlig det.

  SvarSlett
 6. He-he, jeg kjenner meg igjen. Når jeg går tur med Frida, vår Golden Retriever føler jeg vi lunter oss av gårde. jeg tror vi har samme gemytt. Skulle gjerne hatt likt mønster på kopp og skål som hos deg ! Det er en sjarmerende liten tass du har :)

  SvarSlett
 7. For en søt liten valp :)
  Min gårdshund og jeg er i allefall like makelig anlagt begge to ;)

  Klem

  SvarSlett
 8. Hehe stilig!
  Ja Leon og jeg matcher også - vi er like vimsete og glemske begge to :-) men han er A-hund og jeg er B-menneske...

  SvarSlett
 9. Hehe.. det er kanskje noe i det. Min hund, Solo, og jeg vant en look-a-like konkurranse i zoo-1 dyrebutikken i sandvika for et år siden. Hahaha!! Det var en veldig spontan deltagelse i konkurransen, men seier og 3X15 kg tørrfor kom godt med det. :) Men vi får vel bare ta det som et kompliment, får vi ikke? ;)

  SvarSlett