torsdag 25. november 2010

Plutselig tilbake...

Det skjer da ting, selv om man tar seg fri fra bloggen en drøy ukes tid. Cocoon-lua, for eksempel, som jeg skrev om i forrige innlegg, lever sitt eget liv og har ikke 800 Ravelry-hjerter mer, men 880. Det er helt sprøtt. Pinneguri skrev om lua i et blogginnlegg, og det var nok en medvirkende årsak til mange av hjertene, pluss at jeg har fått en drøss med nye venner på Ravelry. Det bare strøymer på. Og selv om det ikke har skjedd noen verdens ting her på bloggen på aldri så lenge, slenger folk innom jevnt og trutt. Så plutselig en dag, midt i novembermørke og –kulde, kommer telleren nedi høyremargen her til å vippe over 100 000. Det bør vel feires. Men hvordan? That’s the question.

Det skjer ting i det virkelige liv også – ikke så mye, men litt. Jeg strikker og strikker. Den lille sorte fryser så hun rister i den iskalde novembervinden og må ha en genser. Dattera bor på Hovden der det er minus 18 nå og må ha en genser hun også (den blir forresten veldig fin, Beatnik heter den). Jeg teststrikker pulsvarmere (blir fine de også), deltar i en votte-KAL på Ravelry, strikker julegaver, sliter med å holde meg à jour i 52-sokkestrikken - og fordundre meg har jeg ikke meldt meg på en julesokk-KAL også. Og så har jeg så veldig lyst til å begynne på den mønsterstrikkede genseren til meg selv som har vært på planleggingsblokka nokså lenge – i BFL fingering i flotte farger, men jeg har greid å holde meg i skinnet, det får bli etter jul. Mer om den siden. Også julekuler da – det har blitt med den ene. Strikkelistene er milelange. Jeg er i ferd med å bli stressa, og sånn skal det jo ikke være – strikking skal jo være kos det! Og ikke minst skjerfet til meg selv, som bare er halvveis – jeg trenger et skjerf, det er jo så kaldt! (Og jeg har jo nesten ingen fra før…).

Akk ja, ikke rart jeg ikke har tid til å blogge. Ikke får jeg tatt noen bilder av det jeg driver med heller – for Sønnen, studenten, har hatt kameraet mitt hele uka for å dokumentere et prosjekt han jobber med. Du får ha en riktig god helg, og for meg er det tilbake til strikkepinnene. Og så skal jeg lære bikkja å pusse tenner. So long!

PS: Og så var det pakkekalenderen. Og adventstaken. Og krans på døra. Vi henger i stroppen. DS.

8 kommentarer:

 1. Du er flink du mamma :) Du trenger ikke stresse med genseren min. Jeg har klær jeg. Værre med Tinka, hun eier ikke et skarve klesplagg!
  Og ja, julekalenderen! Nå henger den over sengen min og frister meg! Men det er koselig med julekalender! Og nå er det mindre enn en uke til Desember :DDD

  Jeg tror foresten ikke at du kan lære Tinka å pusse tenner. Jeg er ganske sikker på at det er fysisk umulig for en hund. Rull rundt, derimot!!!!!

  SvarSlett
 2. I denne tiden vi er inne i nå så syns jeg det blir litt mye til tider. Jeg vil gjerne få det litt fint i huset, få julegavene på plass og kanskje en og annen julekake.
  Bloggingen blir ikke prioritert hos meg, får komme sterkere igjen litt seinere.
  Lykke til videre med alle strikkeprosjektene og ha en riktig fin helg!

  Pernilla

  SvarSlett
 3. Lurt å ikke stresse med prosjektene - som du sier, strikking skal jo være kos :)

  Klem

  SvarSlett
 4. Blogging får man ta når man har tid og lyst sier nå jeg personlig ment.
  Når det kommer til strikking så må det også være lystbetont..om ikke så kan man få vegring bare å se på det som ligger der å venter på en....
  Flink er du, uten tvil som henger i som bare det..Men husk at det blir jul okkesom...nyt timer/dager..de kommer ikke igjen.
  Kos deg videre :)

  SvarSlett
 5. Det er en travel strikketid det er helt sikkert! Synes det er helt greit, så fyker november unna!

  Håper den lille svarte får noe å surre seg inn i i kulda da, ikke lett å være liten på denne tiden av året! :)

  Jeg er godt i gang med lange flettesokker til datteren. Har tro på at jeg skal dra prosjektet i land! :)

  SvarSlett
 6. 52 sokker og så ekstra votteKAL OG sokkeKAL på toppen av det? Det er jo ikke noe rart at du er stressa. STRESS NED!! Hører du? ;)

  Stakkars lille sorte hund, jeg hadde en bitteliten korthåret ugave av hund en gang jeg også og den hadde rød frakk og hadde det med å gå på bakbena overalt. Direkte pinlig var det av og til.

  Ha en super helg og ta det litt med ro nå da. Du kommer til å tømme verden for garn sånn som du holder på.

  SvarSlett