onsdag 26. mai 2010

Pulsvarmere I Farta (PIF)...

I fjor ble jeg med i en PIF = Pay It Forward. Man skal sende en gave til tre stykker som melder seg på hos deg. Gavene skal sendes innen et år.


Dette er et koselig tiltak, syns jeg. Gaver er gøy å gi og gøy å få. Jeg har tenkt mye på hva jeg skulle sende til mine PIF-venner. Likevel - jeg er nokså treg, og er som oftest ute i siste liten. Eller, for å si det på en litt kjekkere måte: Jeg jobber best under press. Men jeg rakk det såvidt!

I fjor strikket jeg meg disse pulsvarmerne, som jeg fant inne på Tant Koftas blogg. UddMuddar kalte hun dem, og de så så gode og varme ut. Alt hos Tant Kofta ser hyggelig og godt og varmt ut, i grunnen. Jeg strikket mine i én tråd Drops Alpakka og én tråd Plumet Mohair, og de ble utrolig varme og myke - fine når nettene blir lange og kulda setter inn og håndleddene verker av for mye stikking. Det ble UddMuddar til PIF-en også.


De blågrå strikket jeg av samme garn som mine egne. De røde og blå er strikket av én tråd Inca Alpakka fra Rauma og én tråd Plumet Mohair. På fredag ble de sendt av sted til PIF-vennene Janette, Renate og Ulla - og jeg håper de faller i smak.

God onsdag til deg!


16 kommentarer:

 1. Du driver nattvåk du også? En kunne trenge Uddmudder nå. Det er bare ca. 3 grader her og det er kaldt! Ellers kunne jeg godt tenkt meg litt skog å vandre i. En tenker ekstra godt i skogen har jeg funnet ut. Her er det jo ingen og tankene blir deretter. ;)

  Ha en riktig god natt.

  SvarSlett
 2. PS. Harunisjalet var faktisk ganske enkelt å strikke. Jeg har drøyd med det jeg også nettopp fordi det så så vanskelig ut, men det er et helt greit sjal å strikke. Men du med dine 52 par sokker kan sda umulig få tid til noe annet. ((Gærne jente))

  SvarSlett
 3. Det var kjekke pulsvarmere - og jeg er sikker på at været byr på bruk av slike - jeg håper lenge til, men jeg tror noe må ha skjedd oppi den derre atmosfæren eller en annen plass. Venter fælt mot sommer og synes den er treg i år.
  Ha en flott onsdag - det ser ut til at sola skal smile til oss i dag:-)

  SvarSlett
 4. Jeg så de blå inne hos Jeanette, og da måtte jeg innom her og se hva du drev på med, da vettu....
  Herlige pulser som man faktisk fremdeles kan bruke i disse dager. Bare tull det med at sommeren endelig er her!!! ;)

  SvarSlett
 5. De så veldig koselig myke og gode ut og skikkelig fristende å ta på seg. Heldige de som får disse i PIFen.

  Takk for lenke til fin svensk blogg også! Fortapte meg litt der og fant mange fine jakketips i jakkebloggen der! Ha en fortsatt fin uke! :)

  SvarSlett
 6. Kära Anne

  Det är Ulla som i måndags fick ett paket med de röda muddarna i en skön kombination av garner.Mycket lycklig över dem.Vi har just nu kallt,bara + 9 grader och då värmer de så skönt.Tusen tack för din PIF-gave till mig.
  Jag önskar dig en fin dag.
  Ulla

  SvarSlett
 7. Flott som alltid! De så ordentlig gode ut de pulsvantene! Håper det blir så varmt at mottakerene slipper og bruke dem på en stund, håper det er lenge til vinteren!

  ...og det med boller, slankekuren går i vasken når man lager sånt, får heller slanke seg en annen gang. Gitt opp hele slankinga jeg altså!

  SvarSlett
 8. Utrolig koselige de så ut :)

  SvarSlett
 9. De ser pusete og gode ut - en bra PIF-gave :) Det var lurt å bruke en tråd Plumet sammen med alpakkaen, det gjorde litt ekstra av seg. Jeg er på utkikk etter en liten ting å strikke som takk for hjelpen for 60 håndkalligraferte bordkort til bryllupet mitt. Kanskje disse pulsvarmerne hadde vært tingen?

  SvarSlett
 10. Flotte pulsvarmere..., likte så godt "blondekanten" på dem. Fine gaver... :O)

  SvarSlett
 11. Veldig fine pulsvarmere. Jeg er sikker på at mottakerne ble glade :D Og nå om dagen er det jo så varierende vær at det er lurt å ha slike liggende på lur. Selv har jeg brukt pulsvarmere opp til flere ganger de siste ukene.

  SvarSlett
 12. natteravnen :-)
  de var knall fine!! har foresten gitt en award til deg fra min blogg.

  SvarSlett
 13. Lekkert! Heldige de som får slike i gave! Men seriøst Anne, laster bloggen min så tregt etter at den ble sort? Jeg merker ingenting her på min pc, ikke på andre sorte blogger heller. Men jeg vil ikke ha treg blogg, det er det verste jeg vet hos andre :-) Julen var jo bare et mareritt med all snøen som dalte ned i bloggene, da var det mange jeg rett og slett ikke gadd å kommentere i fordi de tok evigheter å laste.
  Og en liten hemmelighet - det var ikke min kaffe jeg tok bilde av :-) Ikke drikker jeg kaffe, og sjokoladen er byttet med epler - iallefall for en stund. Men min tekopp var liksom ikke like lekker å ta bilde av :-)

  SvarSlett
 14. Disse var veldig lekre. Helt sikker på at de må falle i smak, hadde ihvertfall gjort det hos meg.

  God helg til deg også. Setter pris på at du er her i bloggland. Turid

  SvarSlett
 15. Det här var trevligt att läsa!
  med många hej och hopp från Tant Kofta

  SvarSlett
 16. Utrolig fine pulsvanter! Disse må jo være en fantastisk gave å få!
  hilsen Sissel

  SvarSlett