torsdag 20. mai 2010

Det er en fin dag å være litt gal... *
De gærne har det godt – og nå har jeg meldt meg på neste runde av 52 Pair Plunge inne på Ravelry. Det vil si at jeg skal strikke 52 par sokker fra 1. juni 2010 til 31. mai 2011. Jeg har sett med stor undring på de som drev på med dette i fjor – er de litt sprø??? For det første – hvem har tid til å strikke et par sokker i uka? Og for det andre – hvem gidder? Og sist men ikke minst – hvem TRENGER 52 par sokker???
Men så er det jo så utrolig mange fine oppskrifter jeg har lyst til å strikke. Og så har jeg så utrolig mye sokkegarn på lur. Ja, kanskje jeg kan få 52 par ut av garnlageret mitt uten å kjøpe et eneste nytt nøste? Og så skal man jo gi seg selv en utfordring i ny og ne. Og så kan jeg jo i samme slengen få strikket noen sokker til Mirasol-skolen også. Og jeg er den eneste i familien som strikker sokker - og jeg har stor familie. Og så trenger jeg kanskje ikke strikke meg noen flere sokker resten av livet. Det er i det hele tatt mange fordeler – langt flere enn ulempene. Så jeg meldte meg på, jeg. Nå kvesser jeg strikkepinnene og nøster opp sokkehespene.

Ønsk meg gjerne lykke til – det kan jeg nok trenge… :-P

* Gammel Prima Vera-sang, ikke?


24 kommentarer:

 1. Lykke til!
  Men jeg forstår det heller ikke!
  Klem!

  SvarSlett
 2. Lykke til:-) Et par sokker i uken! Wow! Jeg er imponert over de som får det til:-)

  SvarSlett
 3. Jeg ser jo at du er god til å finne argumentene FOR når du endelig har bestemt deg for å være med på dette i utgangspunktet litt sprø opplegget:)))
  OG jeg er jo enig, det er mange fordeler med å strikke sokker, gøy er det jo også å prøve ut alt det flotte garnet og alle de fine oppskriftene.

  Lykke til:)

  SvarSlett
 4. Hei! Så flott blogg du har! Flotte grytekluter du har lagt ut oppskrift på, tror jeg skal prøve meg på dem! Lykke til med sokkestrikkingen, det kommer du nok til å klare veldig bra! :)

  SvarSlett
 5. 52 sokkepar på ett år! Hjelpes meg for noen ambisjoner, jeg kan ikke annet enn å ønske deg lykke til!
  Hverken du eller andre rundt deg kommer noensinne til å fryse på beina mer ihvertfall...

  SvarSlett
 6. Lykke til ja!
  Du greier nok det du!

  SvarSlett
 7. Galskap ;-) Men du klarer det nok!
  Lykke til, A.

  SvarSlett
 8. Oooo! Så fint med sokker til Mirasol-prosjektet. Det tar vi i mot med takk. :)

  SvarSlett
 9. Heisann
  Sokkestrikking et helt år! Wow, du er sprø ;) Vet du, jeg skulle gjerne ha gjort det selv, men jeg er IKKE glad i å strikke sokker, men det er noe alle trenger, noe alle vil ha......og jeg har kilovis med sokkegarn!
  Men når jeg nesten ikke klarer å følge opp min egen julegavealong.....hvordan hadde det gått med sokkealongen da???!!

  Ser du har vært i "den evige stad"...er det ikke det de kaller Roma for da? jeg var der for maaange år siden. En herlig by, med et kunsttykke rundt hvert hjørne. Vis gjerne bilder fra turen, du!

  SvarSlett
 10. Jada, selvsagt ønsker jeg deg lykke til!
  Selv synes jeg 10 sjal på et år hørtes helt uoverkommelig ut, men så kom jeg plutselig på at jeg alt har strikket 10 el 11 siden nyttår :) Jeg er dårlig på journalføring, litt sløv til å blogge også. Det er ikke alt som er vist der heller. Huff, her må det skjerpes.

  Apropos: Gulveis er kommuneblomsten til Bærum kommune.

  SvarSlett
 11. Masser med "lykke til" og ja, absolutt - du er litt gal. 52 par? Nei, du er helt sprø. Uten tvil. ;)

  SvarSlett
 12. Jeg synes også du er er litt gal, hele 52 par! :) Har undret meg over de som driver med dette frivillig! Nå liker ikke jeg å strikke sokker, så 52 virker som en straff. Men greit å få unnagjort sokkestrikkingen liksom! Ønsker deg jo selvfølgelig masse lykke til, fint å utfordre seg selv litt! :)

  SvarSlett
 13. Lykke til ja, jeg følger deg IKKE. Jeg var med på en along hvor man skulle strikke et par i måneden, og selv det ble for mye for meg...
  Men det skal bli spennende å se alle de lekre sokkeparene du tryller frem.

  Regia... På Hobbyboden var det flere som mente det ble slaskete i bruk, og det vil man jo helst ikke...

  SvarSlett
 14. Lykke til!! Ja jeg er vel i den kategorien som syntes du er litt gal hehe, men jeg er sikker på at du kommer helskinnet igjennom. Og masse julepresanger blir det jo, ingen tvil om hva bidragene til alongen blir heretter :-)

  SvarSlett
 15. Lykke til med galskapen!! Wow sier jeg bare, jeg bare fatter ikke de som får til dette. Full av beundring... Men det er sååå herlig med litt galskap så jeg heier selvsagt på deg:-) Og ønsker deg en flott pinse!

  SvarSlett
 16. Haha, det roligaste tycker jag är att du kanske faktiskt HAR garn som räcker till 52 par sockor! Det förstår bara en garnnörd att det faktiskt stämmer! Ska bli kul att följa ditt projekt.
  Och vilken fin grå halsduk du stickat (förra blogginlägget).
  Ha det fint!

  SvarSlett
 17. Lykke til da :)
  Veldig flott skjerf, jeg håper virkelig at hun trenger den ikke på flere måneder !!

  SvarSlett
 18. Lykke til med sokkene. Jeg var med i fjor, men rakk ikke så mange.. I år meldte jeg meg på miniplungen, tror det er mer enn nok. "Av erfaring kan man lære..."

  SvarSlett
 19. Lykke til :-) I verste fall kan du strikke babysokker, slik at du rekker å lage andre ting også ;-)

  Ha en fin kveld og klem fra Siv

  SvarSlett
 20. Imponerende at du går på det prosjektet!! Men det er helt klart mulig!! Følger med på Med pinner!! Men et par i uka, er mye. Men familien din er heldige da..... Lykke til!! AnneKari:-)

  SvarSlett
 21. Lykke til.
  Jeg er imponert over at du kaster deg ut i dette her.
  Jeg har også sett på og undret meg litt over denne alongen. imponert over at noen strikker i gjennomsnitt 1 par i uka et helt år!! Er veldig glad i å strikke sokker, og det er alltid lett å bli "kvitt" sokker, men likevel da...
  Som sagt; lukke til, jeg skal heie på deg underveis.

  SvarSlett
 22. Du er "GAL"..., lykke til... :O)

  SvarSlett
 23. Lykke til! Jeg synes det er litt galskap, er det ikke det da? - men det er jo mange som har klart det før. Selv satte jeg meg som mål å strikke 2 (ikke 52) par i fjor, men klarte jeg det? Neida.. Men kanskje man heller burde sette seg høyere mål?? Lykke til igjen, skal nok følge med deg :-)

  SvarSlett