fredag 28. mai 2010

Beautiful...


Hei! Jeg er dessverre veldig sløv når det gjelder å blogge awarder, men jeg håper i hvert fall at jeg har takket for alle jeg har fått. Man har jo en slags folkeskikk, og prøver etter beste evne å bruke den i hverdagen. Skulle jeg ha glemt noen, er jeg oppriktig lei meg og beklager det.

Men i dag er jeg flink. Jeg har fått denne søte awarden fra Guro, tusen takk! Jeg setter virkelig pris på awarder! Guro har bloggen med det morsomme navnet Hobby- og turboksmammaen. Stikk innom bloggen hennes og se på de fine sitteunderlagene hun har lagd!!

Det hører med til historien at jeg skal linke til 7 andre bloggere og spre glede, og i tillegg fortelle 7 ting om meg selv. Jeg har avslørt mine innerste hemmeligheter ved flere anledninger tidligere, men jeg husker jo ikke hva jeg skrev, og det gjør sikkert ingen andre heller, så ha meg evt unnskyldt dersom jeg gjentar meg selv. Her er 7 ting om Annepålandet:

1. Det første jeg strikket var en orange gryteklut. Den var utrolig stygg. Det første jeg heklet var et rødorange skjerf. Hvorfor denne dragningen mot orange?? Jeg som ikke kler orange en gang? Det skyldes vel at det var det garnet Kjære Mor hadde i strikkekurven sin.
2. Jeg har verdens beste barn - en gutt på straks tjue og en jente på straks atten. Når man tenker på alle de barna jeg kunne ha fått, var det utrolig flaks at det ble akkurat disse to.

3. Begge barna er født på onsdag den første, men i hver sin måned. Flaks - lett å huske for et surrehode som meg.
4. Jeg har hele tretten tantebarn i alle størrelser - en flott gjeng med banditter, og jeg er like glad i alle sammen (bortsett fra når de sparker fotball i den knøttlille hagen vår så blomster og busker fyker; da demper begeistringen seg...).
5. Jeg har narkolepsi - og sover enten som en stein eller veldig dårlig, noe som gjør det temmelig vanskelig å legge planer. Så jeg har lært meg å leve i nuet og tar en dag av gangen.
6. Jeg er en "observer" og kan legge merke til de utroligste ting. Jeg husker all verdens unyttige detaljer - men må skrive liste hvis jeg skal handle mer enn to ting i butikken.
7. Jeg er nokså treg. Det går langsommere inni hodet mitt enn i verden forøvrig. Nå ser jeg med sjokk og vantro på at jeg har blitt en halvgammel tante på snart femti. Men inni hodet mitt er jeg fortsatt tjue.

Det er alltid vanskelig å velge hvem man skal gi en award videre til. Det er så mange beautifulle blogger. Noen har sikkert fått awarden allerede, andre har awardfri sone. Jeg gir den til ungdommen (jeg syns alle som er yngre enn meg er pur unge) - for jeg blir så utrolig imponert over alle disse unge bloggerne, som strikker, hekler, syr, baker og ellers sprer godt humør og farge i hverdagen. Her er syv unge bloggere jeg jevnlig er innom og gleder meg over:

1. Frøken Badegakk. Badegakkens blogg var en av de første bloggene jeg fant på nettet, og den er alltid like hyggelig og underholdende. Dessuten har vi sokke- og sjalsstrikking til felles.
2. Merete Monstermønster er en mesterstrikker, nå også designer. Selv om jeg ikke har småbarn selv, er det morsomt å følge med her. Også en blogg jeg har lest siden starten.
3. DuBedåre strikker og syr mye fint til sine søte små (og andre), og er veldig kreativ.
4. Skrablera også, og hun baker i tillegg mye snadder. Skulle ønske jeg ikke var på slankekur...
5. Blomsterpiken Margrethe må være verdens beste tante å ha. I tillegg lager hun knapper, skriver reisereportasjer mm. Og studerer.
6. Synnøve Olava er en ekspert med heklenål og fine farger, og tar delikate bilder. Pluss mye annet.
7. Og sist, men ikke minst, til Sjuskeline og hennes fjonge blogg. Hun blogger til trøst og grøss for alle oss som elsker å lese interiørblogger, men som av ulike årsaker ikke greier å leve opp til de idealer som forespeiles. Har du en dårlig husmordag, er dette bloggen å lese. Anbefales!

Håper dere syns det er greit med award på fredagskvelden, jenter!
Og til alle dere andre jentene (tviler på at noen gutter leser dette?): Ha en finfin helg!

4 kommentarer:

 1. Artig å lese det du skriver om deg selv :-) Og så fine begrunnelser du ga for å sende awarden videre. Er forholdsvis fersk på det med blogging, og ser at jeg har et og annet å lære :-D

  Ha en flott fredag og klem fra Siv

  SvarSlett
 2. tusen takk for hyggelig kommentar, det varmer et hjerte på en fredagskveld.. morsom med begrunnelsen du har også.. det var kreativ..
  ha en flott helg du også

  SvarSlett
 3. Sjuskeline takker og bukker! Det er en stor ære å få en slik AWARD :-) Tenk at rotet mitt endelig kan være til glede for andre individer. Det hadde jeg aldri trodd, og det hadde nok ikke min mor heller, hun er stille fortvilet...:-D

  Ha en sprudlende aften!

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelige ord! Alltid kjekt å bli tenkt på!

  SvarSlett