torsdag 20. mai 2010

Sokker sokker sokker...

Dette er mine eldste nålevende sokker - strikket i Sisu for minst ti år siden, og mye brukt. Utrolig nok er de like hele. Styggere sokker skal man vel lete lenge etter. Litt dårlig gjort at de aldri vil bli utslitt...

Men nå som jeg skal strikke så mange sokker, må jeg jo ha sokkeblokkere så jeg får tatt fine bilder av dem i en fei! Hvor får jeg kjøpt det hen, tro? Noen som kan hjelpe meg med tips her?

10 kommentarer:

 1. Enn at du har fått et par SISU sokker til å være hele i 10 år - imponerende :-)

  Jeg vet ikke helt hva du mener med sokkeblokker, men jeg ville sjekka med Supersellers - det kan være at du finner noe du kan bruke der. Jeg skal kjøpe meg glasshode der.

  Ha en fin kveld og klem fra Siv

  SvarSlett
 2. Synes sokkene dine er fine jeg:) Jeg har også meldt meg på den 52 pair plunge, og skal bestille sokkeblokkere herfra:

  http://www.projo-produkter.no/category.asp?c=100433

  SvarSlett
 3. Oj - 10 år i Sisu! Min erfaring med Sisu er at det ikke er så slitesterkt i sokker, men dette er vel unntaket som bekrefter regelen:-)
  Heftig prosjekt du har hengt deg på - ble egentlig litt ivrig jeg også fordi jeg er så glad i å strikke sokker. Men det får vente.... i morra kanskje:-)
  Ha ei flott Pinse!

  SvarSlett
 4. Jeg blir svett bare ved tanken på 52 par. Spesielt de 52 sokk nr 2... jaja lykke til!! Og du som er så kreativ, kan du ikke lage sokkeblokkere selv av et eller annet? Ta en fotavstøpning eller noe :)

  SvarSlett
 5. Wauu, 52 par sokker. Glæder mig til at følge dit projekt :-)

  SvarSlett
 6. Oj, jammen er de seiglivet ja :-)Ingen tips herfra denne gangen desverre. Vet jeg har sett slike i utenlandske nettbutikker, men klarer ikke å finne det igjen. Du kan kanskje google... Ha en fin pinse Annepålandet!

  SvarSlett
 7. Syns de var pene jeg, litt humorsokker. Og det må jo være et sterkt garn.

  Takk for gratulasjoner på bloggen min ang mitt lille jubileum. Hyggelig. Masse hilsen Turid

  SvarSlett
 8. Herlige sokker. Barnet har et par sokker han fikk av sin bestemor og det må være minst 20 år siden. S¨de finnes. En slags sokkemutant kanskje.

  DH lagde sokkeblokkere til meg. Det er jo egentlig innmari enkelt. Lag mønster av en sokk. Ellers vet jeg at Get knitted.com har. Men litt finer og sandpapir fungerer bra. Eller bruk tykk papp, lim på litt tapet til pynt eller noe. Vi som er så kreative, du vet. ;)

  Vi kjører hjem i dag. I strålende SOL og 22 grader. Snakk om å hoppe bukk over våren. Men godt er det okkesom. Ha en herlig helg

  SvarSlett
 9. 52 sokker, du er galen. Dette kalenderåret satte jeg tolv sokkepar som mål. Jeg har fullført et!
  At Sisu er bra kan jeg underskrive på!

  SvarSlett
 10. Jeg skjønner godt at du vil være med på 52-par-sokke-alongen :o) Jeg vil egentlig også, men da er jeg redd for at jeg ikke får strikket noe annet i løpet av et helt år ;o)

  Jeg har laget både votte- og sokkeblokker av tynne plastskjærefjeler fra IKEA. Ta en titt på det her: http://knitnetty.blogspot.com/2008/08/billige-og-bra-blokkere.html kanskje det er noe for deg? Det funker bra og er billig.

  Ha en fin pinse-helg.

  SvarSlett