onsdag 17. mars 2010

Noen ganger er det allright...

Noen dager vil jeg bare sove. Nå har vi hatt strålende sol i lengre tid, det reneste påskevær, men i dag er det skyet og litt trist. Lavtrykk, melder mitt indre barometer, det som sitter inni hodet. Det snør litt også. Den blendende hvite og vakre snøen vi hadde i februar, er blitt skitten og grå og venter på vår. En hund har markert rundt hele oppkjørselen vår, det ser ikke pent ut. Nei, gi meg vår!Blogger er enda mindre samarbeidsvillig enn vanlig i dag. Nå skulle jeg vist bilder av nye grytekluter på gang - i rooosa. Men dengang ei. I stedet for å hive PC-en ut av vinduet i ren frustrasjon, går jeg heller og baker ut brøddeigen som står og hever seg på kjøkkenet. Og lager pesto - noen ganger er det allright, tross alt...
Ha en fin dag!

18 kommentarer:

 1. Flotte tulipaner har du ihvertfall;)

  Kos deg mot vår;) Klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Jo, men det grå betyr jo at våren er på vei opp trappen, kanskje banker den på dören i morgen!!!! :-) Vi hadde grå sne forrige uke, nå er det bare sörpe - og diverse fra hunder, ja. Men det er varmere og mer sol, og fuglene synger og du har vakre tupliulipaner å titte på i påvente av alle vårblomstene!!

  SvarSlett
 3. All togheter are waiting for spring, do you?
  Have you a nice day.

  SvarSlett
 4. Tulipanene var i allefall vårslige og fargerike:)

  Rosa grytekluter høres flott ut, og vil blogger samarbeide en annen dag så får vi se dem da!

  Kos deg med nystekt brød og pesto- nam, nam!

  SvarSlett
 5. Helt enig, nå vil vi ha skikkelig vår! Tulipanene dine har i hvertfall et vell av vårlige farger, en liten trøst.

  Anbefaler igjen Windows Live Writer, selv om den ikke var 100% samarbeidsvillig hos meg i dag.

  Pesto og hjembakt brød høres forresten fabelaktig ut. Ha en fin kveld! :)

  SvarSlett
 6. Ja, det er ikke alltid det går som man vil, men nydelige tulipaner har du. Nå venter jeg og få se de rosa gryteklutene en annen dag. Snart er jeg i mål med mitt sjal som jeg såg hos deg. Dette måtte jeg bare prøve. Hva bra det er med så fine blogger der man finner gode idèer og masse inspirasjon.

  Ha en fortsatt fin dag!

  Pernilla

  SvarSlett
 7. Da har vi noe å glede oss til!
  Både grytekluter og vår er vel i anmarsj..

  SvarSlett
 8. Nydelig bilde, og håper kvelden din blir bra. Men forstår godt at pc-problemer ikke er det som løfter en. Jeg er så fornøyd etter at jeg kjøpte meg en helt ny.

  Klem fra Turid

  SvarSlett
 9. Best å ikke kaste ut PC'en... Ellers blir du jo borte - i alle fall her... ;)

  Vi får håpe på høyttrykk!!! Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 10. Håper at dagen din ble like fin som buketten her - til slutt. ;))
  Livet er jo som kjent ikke det verste vi har.... ;)

  SvarSlett
 11. Du ligger i bloggrollen min, men likevel var det lenge siden jeg hadde vært innom. Nå har jeg storkost meg og bladd meg bakover. Så fin blogg som du har blir jeg rent misunnelig!

  Angående bilder og blogger, så kan det ordnes ganske greit. Jeg har fikset HTML-koden min slik at jeg alltid får bildene like store som spalten er bred når jeg velger "ekstra stort bilde" og da trenger jeg ikke tenke på størrelse. Si ifra om du vil jeg skal skrive en forklaring til deg, er ikke så vanskelig!

  SvarSlett
 12. Heisann. Titter jo innom her nå og da, er alltid noe fint å se på og lese. Håper dagen din har vært bra selvom du har hatt pc trøbbel..ittno kjekt..så det får vi håpe fikser seg nesten selv.
  Nå har tåka og regnet lettet og blitt borte..imorgen venter vi godt vær..og det er jo bra. Så da ønsker jeg deg en fin helg med sol og varmegrader..og at våren snart viser seg for fullt på din kant også.

  SvarSlett
 13. Ja, sånn er enkelte dager. Når humøret er like grått som været. Heldigvis varer det ikke så lenge av gangen.
  Takk for besøket hos meg! Koselig å få tilbakemeldinger!
  Du er ikke den første som spør om fotoene og jeg reklamerer gjerne litt mer jeg! Montasjene lager jeg i et program som heter PhotoScape. Google PhotoScape og last ned. Det er gratis.
  Redigeringen av lys og sånt er ikke like avansert i PhotoScape, men greit nok. Jeg er vant med å bruke Adobe Photoshop til sånt, men det har jeg ikke på denne nye pcen min.
  Last ned og ha det gøy med montasjene, gleder meg til å se!
  Ha en flott helg!

  SvarSlett
 14. Nydelige blomster - de veier jo litt opp for teknisk klabb-og-babb.

  Ang rockering - jeg har den minste voksenstørrelsen (1.5 kg). Jeg ligger litt over "vektgrensa" for denne størrelsen, men har kjempelett for å få blåflekker. Dessuten ville jeg ha en ring som døtrene mine også kan bruke. Det er GOD trim i den minste ringen altså!

  God helg :-)

  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 15. Hei. Leste innlegget ditt om møll tidligere og tenkte jeg skulle formidle dette programmet jeg så på BBC i går kveld; Grow your own drugs (og nei da, ikke 'drugs' i den forstand - dette er kun lovelige greier :-)) Kjempe kul serie som har startet opp igjen; og her er ett råd ad møll og helt ufarlig for omhverdenen men funest for møll etc (Vet ikke om du har fått fikset problemet med å se svar på tidligere blogg innlegg så jeg legger igjen responsen her jeg). Her er i hverfall linken: http://www.bbc.co.uk/programmes/b00rqj91#featured-content Oppskriftene for hans div remedier er også beskrevet. Om linken ikke virker så se på www.bbc.co.uk og søk på Grow your own.... Lykke til... Hilsen Torhild fra Nederland

  SvarSlett
 16. Våren er ikke langt unna nå, og i helgen stiller vi klokken!

  Klem T

  SvarSlett
 17. Det ser heldigvis ut som vi får vår snart, må si jeg gleder meg.

  Det ligger en hilsen til deg i bloggen min :)

  SvarSlett
 18. Heisann!

  Er innom som snarest for å ønske deg ei riktig god påske - jeg kommer sterkere tilbake senere :o)

  Klem!

  SvarSlett