mandag 15. mars 2010

Et lite teknisk problem...

Jeg var tilfeldigvis innom et innlegg på bloggen min fra i fjor for å sjekke noe - og der oppdaget jeg kommentarer som jeg ikke hadde sett. De var lagt inn noen måneder etter selve innlegget. Tidligere var det mange som klagde over at man ikke fikk noe varsel om nye kommentarer, som f eks i Facebook der man får en mail. Nå har det jo skjedd så mye nytt med Blogger, så kanskje det er mulig å få det til nå?? Finnes det noen innstilling så man får noe form for varsel når det legges kommentarer til eldre innlegg? Noen som vet?

Jeg sjekket litt nærmere, og det viste seg at det var ganske mange innlegg der lesere hadde vært innom og lagt inn kommentarer månedsvis etter selve innlegget. Det er vel folk som er innom, blir nysgjerrige og leser bakover i tid, og slenger inn en kommentar f eks hvis det er noe de lurer på eller noe de liker. Det er jo flott - men dessverre blir disse kommentarene ofte oversett, fordi jeg ikke går langt bakover og sjekker kommentarer. Jeg vil derfor anbefale dem som lurer på f eks en oppskrift fra november 2009 eller hva slag garn jeg brukte i januar - legg kommentarer til nyeste innlegg, og henvis til det dere lurer på, så er sjansen mye større for at jeg ser spørsmålet og får svart dere! Jeg vil jo gjerne gi tilbakemeldinger, men jeg har ikke tid til å sjekke flere hundre innlegg hver dag... Det må da finnes en måte å løse dette på?? Jeg er så lite teknisk, så jeg har ikke peiling... Men jeg beklager til dere som ikke har fått svar fra meg. Håper noen av dere der ute har noen tips her!!??!!


Julegavealongen: Alle navn skulle nå være lagt til i lista ute i høyremargen. Dere som er med på alongen - sjekk at dere står på lista, just in case! Gi meg beskjed hvis noe er feil!

Ønsker alle en god natt!

12 kommentarer:

 1. Det du etterlyser lar seg selvsagt gjøre. I Bloggers 'Dasboard': Klikk 'Settings'. Klikk så 'Comments'. Gå nedover på 'Comments' siden til du kommer til 'Comment Notification Email'. Skriv e-post adressen din inn der. Husk å 'save settings'.

  Vennlig hilsen
  Vaccinius

  SvarSlett
 2. Je har hatt mail-varsling en stund og det er kjempegreit. Det nyeste innlegget legger je som regel merke til, men plutselig er det noen som skriver noe på et gammelt innlegg. Lykke til :)

  SvarSlett
 3. Lurt! Det var nettopp det jeg lurte på. Men u-teknisk som jeg er, fant jeg ikke ut av det selv...

  SvarSlett
 4. Tihi! Det måtte en mann til ... :-)

  SvarSlett
 5. Godt du fikk svar;) Da får du kommentarene på mailen din;)
  Ha en god dag og klem;)

  SvarSlett
 6. Jeg er med på julegavealongen, men ikke med bloggen maritsmaskerader. Den er flyttet til Tusenfryd
  Teknisk er heller ikke jeg så jeg vet ikke hvordan jeg skal legge en direkte lenke til bloggen min her på kommentarfeltet.
  Håper du finner ut av det!

  SvarSlett
 7. Heisan! Jeg vil også stå i høyremargen til deg:-)

  SvarSlett
 8. Skulle til å legge inn kommentar og hjelpe til, men ser det allerede er gjort :)

  God tirsdag!

  SvarSlett
 9. Tack för din snälla kommentar. Sockorna är rakt inte svåra, säkert lätt som en plätt för dej att göra.

  SvarSlett
 10. Hvis det er samme julegave along somhos Sylvia, så er jeg med:-)

  SvarSlett
 11. Hei Anne
  Jeg er jo i Blogs, og der får jeg beskjed på e-mail hver gang noen legger inn en kommentar. dessuten har jeg jo en liste på høyremargen, der de siste kommentarene vises. Så det er ikke bare "dritt" med min blogg heller, selv om jeg noen ganger har lyst til å bytte.....(så det var en som hadde sendt deg forklaring på hvordan du gjør det, så du har nok allerede rettet på det.....)
  Da er det lommetøffel-oppskrift inne hos meg, så nå kan vi bare sette igang med julegaver. Må si jeg har vært kjempesløv på det, men jeg har så mye jeg gjerne vil gi bort først.....)
  TRØTT! Jeg er så trøtt om dagen at det går ikke ann! Må se å få i meg noen vitaminer, før jeg slokner for tidlig om kvelden. Her er det fullt program hver dag, så det går jo ikke......
  Ha en fin dag. Klem

  SvarSlett
 12. Marsbidraget i alongen er publisert på bloggen min :))

  SvarSlett