onsdag 29. april 2009

Ting som gjør meg glad...

... på en overskyet onsdag: PH5-lampen. Denne hadde jeg ønsket meg lenge. Nå har den hengt over spisebordet vårt i noen måneder, og den gjør meg glad hver dag. Perfekt design! Pappvimpler i bakgrunnen er også bra for humøret.

Nye sokker i fin raggsokkmelert Sisu fra en restekurv (utgått farge?) med glad gul kant. Gult + grått er en ny favoritt, og garnet jeg farget med gurkemeie fikk en nydelig, dyp gul farge som matcher mange andre farger også.

Alle dager bør inneholde et lite snev av farge! I dette tilfellet garnfarge - fin Kolaid-rødfarge, og ikke fullt så fin laksefarge. Den som liker overraskelser, bør farge garn! Jeg prøvde med rødbeter, og regnet med en vakker dyprød eller dyprosa farge. Alle som har skåret opp rødbeter, vet hvor fine, røde hender man får. Men garnet - det ble lakserosa. Jeg er glad i laks, men kler ikke fargen - det ligger an til omfarging. Gøy - da skal jeg prøve flerfarget garn.

Hjemmebakt brød. Og det ble godt! Det ser kanskje litt svidd ut, men neida.

Gule ranunkler som har blomstret i en uke.

10 kommentarer:

 1. Så det bor en liten Pollyanna i deg også? Det er viktig, syns jeg, å prøve å finne noe å være glad for på gråværsdager også. Viktigere, kanskje.
  Garnet ditt ble nydelig og den rødfargen må man jo bli glad av. En burde bli flinkere til å bruke farger. Jeg er litt pysete sånn, men jeg øver meg. ;)

  Ha en flott dag i morgen - og en rolig natt i natt.

  SvarSlett
 2. Fina bilder som man blir glad av.

  SvarSlett
 3. Ble virkelig rødbete-farginga di lakserosa??? Jaja, verden er forunderlig.

  Ble litt fristet av hjemmebakt brød, så nå får vi se hva som skjer her i heimen...

  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 4. Flotte bilder, ja det er mye som er verd å være glad for. Ranuklene dine er da bare så nydelige, jeg klarer ikke å få de blomstene til å leve i det hele tatt og det irriterer meg for de er så fine. Og nybakt brød da, nam nam, hadde du bodd i nærheten hadde jeg stått på trappen din nå hehe. Jeg har som sagt før aldri farget garn, men det ser veldig gøy ut. Man må jo regne med litt svinn når man prøver, men det fine er jo at det kan farges igjen og da kan jo fargen bli super. Og jo da Annepålandet, fugler bader! Tror jeg iallefal... Hvorfor selger de ellers fuglebad... Eller kanskje det i utgangspunktet er skrivefeil for fluebad... Vi får se, kommer det dalende en liten tass og tar seg et bad kommer det til å bli stor oppstandelse i heimen hehe. Kos deg videre med dagen - jeg skal plante stemor og lavendel!

  SvarSlett
 5. En till som tycker om PH5 ;)

  SvarSlett
 6. Mange fine bilder til å bli gald av her! Nydelig farge på garnet du har farget. Og grått og gult var en fin kombinasjon :)

  SvarSlett
 7. Ja, er det ikke bra at slike små hverdagsting greier å gjøre oss glade? Flotte bilder og nydelige farger.

  SvarSlett
 8. Når man har brød, blomster, lampe og garn, ja hva mer kan et menneske begjære? Ha en fortsatt fin 1. mai!

  SvarSlett
 9. Ja det er fint med ting som gjør en glad!
  Fine bilder og ting du viser frem.
  God helg:)

  SvarSlett
 10. Det ser morsomt ut å farge garn selv. Synes du var heldig med det gule og det rød. Lakserosa er nok ikke min favoritt heller.... Imponerende og fristende brød... Fortsatt god helg.

  SvarSlett