søndag 20. desember 2015

Ruteleik...


Noen garn tar aldri slutt. Som for eksempel det røde KoolAid-garnet fra forrige innlegg. Etter Hallingsokken strikket jeg Ruteleik. Og enda er det garn igjen...

Denne gangen var det Gro som hjalp meg med restegarnet. Hun hadde en KAL/samstrikk på Facebooksiden sin i høst, og før man visste ordet av det, hadde man enda et par KooAid-sokker!


Veldig morsomt og dekorativt mønster! Jeg blingsa litt og strikket striper på fotsålen, mens det egentlig skulle vært mønster hele veien rundt. Men pytt pytt, det går nok bra likevel.


Oppskrift: Ruteleik av Gro Andersen - gratis på Ravelry. Disse sokkene har 72 masker, som var akkurat passe i grunnen.
Garn: Det røde er Zitron Trekking som jeg farget med KoolAid for lenge siden. Det grønne er Opal. Det hvite er Fabel. Rester alt sammen.
Pinner: 2,5 mm. 


Men hvor blir det av julestemningen på bloggen her??? Den mangler helt i år. Men det blir nok jul allikevel. Ha en finfin dag!

7 kommentarer:

 1. De sokkene her har jo typiske julefarger, synes nå jeg.
  Flotte ble de og morsomt med farga garn og rester.
  Ha ei gledelig julehøytid og kos deg masse med dine kjære :)

  SvarSlett
 2. Flotte sokker nok en gang! Mange fine mønster-ruter her og lekre farger på sokkene dine!
  Mildvær her også, men det får vi ikke gjort noe med. Tipper julestemninga kommer med håndball-finalen. Det beste laget vinner, uansett.


  Klem

  SvarSlett
 3. Så fina strumpor , tror jag också har Koolaid färgat garn i gömmorna . Får bli ett projekt under julledigheten .God jul/Anita

  SvarSlett
 4. Nydelige sokker! Imponert over alt arbeidet du legger i en sokk. Men så blir det jo vakkert da.
  Julestemning? Her har det bøtta ned i uker. Resultatet er snøsmelting høgt til fjells og overløp på alle demninger rundt i fjella. Elvane blir derfor skremmande digre. Vi føler oss likevel trygge da det blei gjort et svært sikringsarb. etter en storflom i -71. Jaja, vi får ta det vi får, uten sure miner.
  Ha en fin tirsdag.

  SvarSlett
 5. Supre julesokker. Ønsker deg en riktig God JUl!

  SvarSlett
 6. Fantastisk flotte restegarnsokker du har produsert i høst. Er veldig glad i å lage fine ting av restegarn selv og blir veldig inspirert av det du lager.

  SvarSlett