fredag 13. april 2012

Litt farger på en fredag...


Påskeferien er over, påskeværet er over, grått hele uka...


Gult er kult. Vi pynter ikke så mye til påske, men legokyllingene må alltid frem. De appellerer til fantasien. Har vi kreative påskegjester, er kyllingene alltid ombygd etterpå. Hvorfor lager ikke Lego julepynt også? Tenk deg det juletreet da - julaften ville aldri blitt den samme igjen...


Røde plakater i skogen. Like greit med litt regn igjen - det begynte å bli farlig tørt i skog og mark. All bruk av åpen ild er forbudt! Skogbrann skal man ikke spøke med.


Blått hull i himmelen! Bak skyen er himmelen alltid blå - det er oppløftende.


Vårgrønt! Beklager dårlig bilde, men det er grønt! Det spretter både her og der. Noen hadde sagd av noen grener fra et tre og kastet dem på bakken, og Tinka hev seg over dem og spise bladknopper med stor apetitt. De er nok næringsrike og fulle av god smak.


Ikke så mye strikking å skrive hjem om, men jeg jobber periodevis på en årgangs-UFO - og det nærmer seg faktisk slutten. Kan du gjette hva det er?

Og dett var dett. Ha en riktig fin lørdag!

3 kommentarer:

 1. Det hva et fint og fargerikt innlegg. Øynene sulter etter farger i denne tiden. Så når det daler ned hvitt fra himmelen i disse dager så er jeg ikke helt fornøyd. Håper solen holder seg fremme og få smeltet det siste som ligger på bakken nå.
  Men hva er det du.. hekler på, hmmm. Teppe, pute eller hvorfor ikke en vest. Ikke vet jeg, får bare vente og se.
  Ønsker deg en fin helg!
  Pernilla

  SvarSlett
 2. Koselige, fargerike bilder♥ De legokyllingene var jo bare geniale! Og jeg tror du hekler TÅRN!
  klem fra Sissel

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å se hva du hekler på.
  pute/teppe/veske kan bli masse det der.
  God helg
  Klem Tone

  SvarSlett