søndag 29. april 2012

Home, sweet home...


Tusen takk for alle fine kommentarer til alt det røde her på bloggen i det siste!

Og mens dere har lest om mine røde prosjekter, har jeg vært ute og reist i det store Utland. Kan dere gjette hvor jeg har vært?

I løpet av helgen skal jeg gå gjennom bildene mine, og kanskje kommer det en ferierapport eller to etter hvert. Jeg er som vanlig stinn av inntrykk, og har tatt ekstra mange bilder denne gangen. Men jeg har ikke strikket en maske, og ikke vært innom en eneste garnbutikk. Jeg har garn, som kjent. Og så må jeg ta en tur innom bloggene deres og se hva som har skjedd siden sist. Jeg skal prøve å få svart på spørsmål og kommentarer etter hvert.

Og så skal jeg strikke litt, såklart. Vonde skuldre og armer har godt av en strikkefri ferie i ny og ne. Det anbefales! Ha en finfin søndag!

8 kommentarer:

 1. Du har vært i Barcelona i Spania! Flott by, var der for noen år siden. Sååå mye spennende arkitektur!!! Gaudi´s verk La Sagrada Familia topper det hele! Ha en god søndag!

  SvarSlett
 2. Hei!! Jeg gjettet Barcelona, før jeg så kommentaren over!! Spennende!! Byen står på lista mi......
  Man må jo ikke kjøpe garn hele tiden!? Det er fint med turer!! Jeg har også noe å glede meg til!! Ha en fin søndag!! AnneK:-)

  SvarSlett
 3. Ja selvfølgelig Barcelona. Har vert der selv . Flott by. "den ufullendte" er et flott monument.Ha en fortreffelig søndag

  SvarSlett
 4. Også Barcelona som har verdens hyggeligste lille garnbutikk da! Den må du innom neste gang - All you knit is Love.
  En av mine absolutte yndlingsbyer, jeg skal tilbake snart!!

  SvarSlett
 5. Så deilig med ferie. Blir spennende å lese mer om turen. Korte pauser med strikkefri kan jeg være enig med går an, men lange pauser er Python...

  SvarSlett
 6. Så morsomt det er å reise til utlandet, og så godt at du opplever så mye at du ikke tenker på garn og strikking! Kanskje jeg bør ta meg en tur til Barcelona?
  Jeg gleder meg i alle fall til "reisebrev"!

  Ønsker deg ei ny, fin uke!

  SvarSlett
 7. Av. Barcelona er en sånn herlig by. Gleder meg til bilder.

  SvarSlett
 8. Torhild (i NL)1. mai 2012 kl. 11:37

  aaaah; Barcelona. Besøkte byen i fjor for første gang: og ja enig: for ett intrykk! Flott by, ren, mye og se, god mat.... Drar gjerne tilbake!!

  SvarSlett