mandag 28. februar 2011

Til mor på morsdagen...

Vi som strikker selv, får sjelden hjemmelagde gaver. Og det er synd, for det jo VI som vet best å sette pris på det - vi som vet alt om alt arbeidet som ligger bak, om kjærlighet i hver maske etc etc!


Men DATTERA strikker gaver til meg! En LUE til morsdagen. Det er jenta si, det! Dattera følger familietradisjonen og leverer gavene sånn litt etterpå. Blir jo litt mer spennende på den måten - man vet aldri når det dukker opp en gave... :-)Strikket i Hubro fra Dalegarn. Matchende dusk fra Strikkeriet på Frysja (Oslo). I lørdagens Finansavisen sto det to sider om luemoten  - "Damer i 40-årene foretrekker gjerne lue med pelsdusk," sto det blant annet å lese. Så sant så sant. Flott farge, perfekt passform, varm og god. Tusen takk!

Og god tirsdag!

11 kommentarer:

 1. Ja, man blir så glad, så glad, når man får noe som barna har laget. Og luen er jo også kjempefin. Heldige deg!

  SvarSlett
 2. Hei!! Lua er kjempefin!! Jeg lurer på om jeg skal finne meg en slik dusk!! Så kan jeg strikke meg en lue. Det er litt mer fest over en pelsdusk enn en vanlig!!? 22-åringen min var kjempestolt da hun blokket sitt første sjal da hun var hjemme en tur. Hun var nesten litt sjokkert over at hun hadde laget noe så fint!! Ha en fin dag!! AnneK:-)

  SvarSlett
 3. Så moro å få så fin gave, og artig at dattera følger i samme fotspor. Flott lue i en nydelig farge til en flott dame;)

  SvarSlett
 4. Så koselig!
  Skikkelig fin ble den og, lekker farge til deg. Liker disse pelsduskene - takk for lenka til Strikkeriet!

  SvarSlett
 5. Heldig mamma!
  Den var fin. :)

  SvarSlett
 6. Så flott lue du har fått, du kledde den veldig godt!!

  SvarSlett
 7. Grattis till att ha lyckats föra hantverkstraditionen vidare! (mina båda barn avskyr allt vad syslöjd heter...) Vad fin du är i mössan.

  SvarSlett
 8. Så hyggelig!
  Gleder meg til LilleGull når den alderen. Nå er det mest vindskjeve ehhh... ting som strikkes. Men de kan fint brukes som koppeunderlag!

  SvarSlett
 9. Herlig for deg å få en slik gave fra en flink datter. Du kledde den også godt og den var kuuul. :))

  SvarSlett