fredag 25. februar 2011

Heia Norge!


Ski-VM i Holmenkollen - og Tinka heier på Bjørgen, såklart!
Vi innrømmer glatt at vi er litt sportsidioter.
Ha en fortsatt fin fredag!

6 kommentarer:

 1. Ettersom jeg er litt svorsk så blir jeg litt delt av og til. Jeg heiar på Norge, men syns det er helt ok når det kommer en og annen medalje til Sverige og innimellom. Derfor var sprinten for herrer litt av en drømmefinale. Syns det var litt godt at svensken tok gull for jeg trur helt sikkert at Nordtug kommer og vise seg frem i de seinere grenene.
  Det blir spennende dager og følge med på VM og da skal jeg kose meg med strikkingen samtidlig.
  Katten vårres ser ikke like intressert ut som den nydelige hunde deres.
  Ha en riktig fin VM helg!
  HEIA NORGE!
  Pernilla

  SvarSlett
 2. Hah, der var hun! I dag tidlig, i morgenlyset, tenkte jeg på bildet ditt fra forleden kveld, og at det var lenge siden vi hadde fått hilse på Tinka her inne på bloggen. Men så dukket hun opp. Bra! :)
  Fine pulsvanter i innlegget under. Jeg prøvde meg på perlestrikk for ca et år siden, men måtte rekke opp fordi jeg hadde valgt feil garn ift strikkepinner. Da mista jeg motet. Det var garnet som var motivasjonen. Nå er det blitt et fint julegavesjal, så kanskje det er på tide å prøve seg på nytt med perler til pulsen. Skriver det på julegavelista. Bra at det er mange måneder igjen av året ennå!

  SvarSlett
 3. heisann
  takk for at du sa ifra om sjalet du hadde hakket. Det er jo omtrent to like sjal vi har! Så morsomt!!!
  Jeg viser det igjen i bloggen min i dag, og der ser du jeg har pyntet mitt med perler. Og jammen har jeg den røde lua mi på også. Du har da en veldig flott rød lue du også, som du kan bruke sammen med sjalet ditt!
  I dag vet jeg ikke hvordan det har gått i VM, det er vel hopp i dag. Men uansett, heia norge, og alle som er vinnere!!!!
  Og en riktig god helg til deg, Anne.

  SvarSlett
 4. Riktig god helg til deg og søte hundene. Pulsvarmerne i forrige innlegg var superfine.

  SvarSlett
 5. Mange som følger VM på skjermen nå, ja.
  Er ikke så supersportsinteressert. Var det mer før...
  Herlig med en skikkelig patriothund!
  Her har vi vært ute på en kjempeblaut tur i snø og slaps. Så nå er det innetid resten av denne dagen, i alle fall, med kos og strikking (skal gjøre ferdig februargaven min;)
  Ha en kjempefin helg!

  SvarSlett