tirsdag 8. februar 2011

Morgenstemning...


Jeg har vært ute en vinterdag før, jada. Men vinterdager kan sannelig være forskjellige. I går lå skyene tunge og grå helt ned mot tretoppene, det var en typisk midtvinterdag, en dag for te og blues innomhus.

I dag var himmelen høy og blå - veldig høy og blå, og siden det hadde snødd i løpet av natten, lå hele verden svøpt i skinnende hvit, glitrende nysnø. Det var en dag for morgentur i skogen.

Det var så vakkert at det nesten gjorde vondt. Det var ferske elgspor, duft av skog og snø, og fuglesang! Bortsett fra elgen, som hadde gjemt seg, og fuglene, var det bare Tinka og meg i hele skogen.

Da vi kom hjem, måtte jeg spille en morgenhymne - en hyllest til dagen, været og det gode humør:


Ha en finfin onsdag!

9 kommentarer:

 1. Ja, du har helt rett - det ser helt utrolig vakkert ut. Det er noe helt spesielt med sånne stille vinterdager i skogen. Lydene blir så anderledes også. Og du har jo vett på å skikkelig nyte dem også. :) Og elgen kan godt holde seg litt unna syns jeg.

  Håper du får en like flott dag i morgen.

  SvarSlett
 2. Kan tenke meg at det var helt nydelig ja. Bildet tyder absolutt på det. Skikkelig fin mimresang også.

  Fin onsdag til deg også! :)

  SvarSlett
 3. Vakkert! Både bildet og sangen :) Ja, så og hørte på Tine Solheim i går kveld men ikke på Strikkeriet, men på Nøstet Mitt / Lille Persille på Lambertsetersenteret! :)

  SvarSlett
 4. Jammen så det herlig ut der i skogen!
  Hos oss er all snøen borte og igjen ligger et tykt lag is i skyggepartiene som gjør det til en risikosport å bevege seg ute =)

  SvarSlett
 5. Nydelig bilde, og melodi.. Må ha vært en flott tur i skogen ja. Vinteren kan være så vakker.

  SvarSlett
 6. Hei 9na - jeg blingset på datoen, Strikkeriet (på Frysja) har strikkekafe med Tine Solheim NESTE tirsdag, den 15. Fristende å ta en tur1!

  SvarSlett
 7. Nydelig! Ekte norsk idyll - er ikke mange andre steder du finner noe som ligner dette. Uansett hvor lei en er av vinter, så kan en ikke nekte for at det er vakkert.

  SvarSlett
 8. Blir stadig slått av at vi bor i et flott land med fantastiske variasjoner. Du har helt rett, en vinterdag er ikke bare en vinterdag...

  SvarSlett