søndag 30. januar 2011

Takk - - - og et tips...

Takk, alle, for fine og konstruktive kommentarer!

Trenden er klar: De fleste lider av samme problem som meg – for mange blogger, for lite tid.
Nå har jeg vært innom og lest og tittet hos alle dere som svarte på forrige innlegg, men har jeg kommentert?
Bare hist og pist. Ting Tar Tid, rett og slett, kommentarskriving også.

Uansett, jeg har lest kommentarene deres med stor interesse. Nå er det jo ikke sånn at jeg blogger for å få flest mulig kommentarer, selv om det er hyggelig, men bloggen fungerer mest som en slags dagbok for meg og mitt strikkeliv. Etter at jeg begynte å bestille bloggbøker her, blir det som et slags album også, som det er koselig å sitte og bla i. Det papirløse samfunn er nok langt unna.Inntil videre blir nok alt som før her på bloggen, for gammel dame er vond å vende. ”Ett bilde om dagen” forsvant riktignok, for det tok for mye plass her inne, og formen passet meg ikke så godt. Man må prøve seg litt frem her i verden. Men jeg driver fortsatt og knipser bilder av hverdagen, det er morsomt og kan anbefales. Jeg kommer sikkert til å poste noen av dem også, men sjeldnere, og i en annen fasong.

Men over til noe helt annet. For et par år siden deltok jeg i en potholder swap – et gryteklutbytte, her på nettet. Det ble en morsom og innholdsrik opplevelse. I fjor flyttet hele swapen inn på Ravelry. I år drar de samme damene i gang igjen (du kan f eks lese om det her). Anbefales!

Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg skal bli med selv, det er så mye annet på to-do-lista i vår, men man bør unne seg én runde, i det minste, om man liker å hekle. Og så kommer man jo i kontakt med mange fine folk underveis.
Det er fortsatt mulig å bli med på blogglotteriet mitt - hiv deg på!
Og ha en fin søndag! En perfekt dag for søndagstur og kakao på termos!

7 kommentarer:

 1. Du har de herligste grytekluter jeg har sett, Anne :o)
  Må være gøy å henge seg på swapen, morsomt å se hva som kommer i retur av ulike lapper!
  Disse du lager er herlige!
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 2. Vilken genialisk idé med bloggbok, det hade jag missat. Sitter nu och laddar upp en bok. Kör du ett år per bok? Jag försöker göra en på tre år nu, kanske blev det för mycket.

  SvarSlett
 3. Det er så masse spennende man kan hive seg på, men jeg prøver å holde meg litt unna ting som forplikter for mye (for jeg får bare dårlig samvittighet om jeg ikke følger opp som jeg skal) - er kun med på julegavesamstrikken her inne, for det er noe som er nyttig for meg :-D

  Ha en flott søndag - klem Siv

  SvarSlett
 4. Jeg også! Titter og leser og kommenterer litt her og der men desverre ikke så mye som jeg skulle gjort... Men sånn er det, det er så masse man skulle her i livet og vi får nøye oss med det vi rekker :)

  Jeg tar kakaoen i sengen i dag sammen med en bunke papirer, pc og lange tankerekker. Den nye sengen er en flott arbeidsplass sim egner seg mye bedre for en skranten rygg enn skrivebordet... Kanskje en tur etterpå, når jeg har skrevet litt lurt.

  SvarSlett
 5. Jeg har prøvd å kommentere hver blogg jeg er innom og titter i, men noen ganger hopper jeg bukk over det. Da er det gjerne innlegg jeg ikke helt hva jeg skal skrive om, eller noe jeg ikke liker, eller rett og slett at jeg har dårlig tid. MEn siden jeg vet hvor koselig det er å finne kommentarer på egen blogg så prøver jeg å tenke at andre liker det like godt... Flotte grytekluter, slike heklet jeg også i fjor. God søndag.

  SvarSlett
 6. Det var så jeg og begynnte med bloggingen, jeg trengte for min egen del en form for oversikt/dagbok over mine hobbyalster. At det siden kom noen innom og leste og la igjen kommentarer var kjempegøy, og gjør det hele enda artigere. Å hive seg ut på nye ting er alltid spennende og man finner fort ut om det ikke passer. Jeg trur jeg klarer meg med julegavealongen, da kan jeg og få tid til ting som bare kommer over meg innemellom. Liker ikke og ha for mye press på meg, da føler jeg bare at jeg ikke strekker til.

  Ha en fortsatt fin søndag!

  Pernilla

  SvarSlett
 7. Høres artig ut.
  Jeg har også mye på to-do-lista så jeg tror jeg avventer swapen. 5 er jo ganske mange...Men synes de gryteklutene du lager er såååå fine.

  SvarSlett