torsdag 6. januar 2011

Snart er det jul igjen...Etter utallige oppfordringer kjører vi i gang med Julegave-samstrikk i 2011 også!

Dette er KAL-en uten kontroll og regler – kun ment til egen hygge og nytte.
Hvis du satt der i desember og strikket julegaver så flisene føyk, mens du tenkte at ”hvorfor i all verden begynte jeg ikke litt før” - ja, da er dette kanskje noe for deg.

Det foregår sånn:
Meld deg på i kommentarfeltet til dette innlegget.
Hver måned – hvis du har tid og lyst – strikker du én (eller flere) julegaver.
Hvis du vil, kan du poste det i eget innlegg i slutten av hver måned – bruk gjerne logoen her.
Og vips – når desember kommer, har du allerede raggsokker til far, tovavotter til mor, og to par strømper til bittelille bror – og kan lene deg tilbake og spise marsipan og drikke gløgg med hendene i fanget i hele desember. (Vel, det var ikke helt slik det fungerte i 2010, men nesten).

Jeg planlegger å poste mitt innlegg i slutten av hver måned, og hvis du vil, kan du legge inn en kommentar til det. Utover dette er det ingen innrapportering eller felles posting av innlegg. Meget enkelt og ukomplissert – både for deg og for meg  :-)

Bli med da vel!

52 kommentarer:

 1. YES.... :O)

  Jeg er med..., i år også!

  klem

  SvarSlett
 2. Slenger meg med jeg også. Hadde julegaver til alle i 2010 og satser på at jeg er like flink i 2011.

  SvarSlett
 3. Så bra at du drar igang igjen :-)

  Jeg klarte nesten å henge med i 2010, talte opp 10 ferdige julegaver i midten av desember -og er strålende fornøyd med det! Konklusjonen blir at jeg blir med videre i 2011 også.

  En strålende torsdag til deg :-)

  SvarSlett
 4. Dette vil jeg bli med på, Anne - synes du var så lur i fjor som strikket gaver jevnt gjennom året :-)

  SvarSlett
 5. Dette blir eg og med på... har no noen juleprosjekter som eg vil gi bort som gaver så dette kan vere ein god motivasjon og begynne tidligere... og har lyst å prøve meg på hekladuker og.

  SvarSlett
 6. Hurra! I fjor var jeg litt for uerfaren i bloggeverden til å slenge meg med på samstrikk og sånn. Men i år er jeg med. Og jeg gleder meg til å strikke julegaver.

  SvarSlett
 7. Hei igjen... :O)
  Jeg er på jobb, men jeg ble litt gira på 365 bilder - ett om dagen. Jeg ser at de har grupper på flickr med det temaet, men jeg har ikke funnet noen ren norsk gruppe. Vet du om det finnes en norsk gruppe på det? evnt kunne man jo laget en norsk gruppe. Da kunne de som ville vært med postet et bilde om dagen på bloggen sin, samtidlig som de kunne lastet det opp på den gruppen på Flickr.

  Ønsker deg en fortsatt fin dag!
  Nå må jeg gå tilbake til basen(jeg jobber i barnehage)

  klem

  SvarSlett
 8. Kanksje du kan dra igang en sånn gruppe; 1 bilde om dagen - 365 dager...???

  SvarSlett
 9. Hmmm, ble nesten litt kvalm av den der overskrifta du altså ;) Men det er jo sant, det går jo utrolig fort. Siden armen ikke er håndarbeidsklar, sitter jeg dessverre litt på gjerdet denne gangen. Men jeg har fjorårets å takke for at det ble noen hjemmelagede gaver stross strikkestopp på slutten av året :D

  SvarSlett
 10. For en god ide! Jeg er med :)

  SvarSlett
 11. Hei!! Jeg vurderte å være med ifjor, men droppet det!! Men jeg er med iår!! Er veldig godt igang med sokke strikking så jeg har tro på at jeg kan klare å gi bort mange?? hjemmelagede gaver til jul......Hilsen Annekari:-)

  SvarSlett
 12. Supert!!!
  Jeg er med.
  Jeg må bare få postet desembergaven fra i fjor først.
  Det har gått litt tregt her i heimen i det siste så gaven for desember ligger forløpig på vent i blogg innleggenen som kommer. Kanskje tar jeg januar og desembergavene i samme innlegget.
  Det er spennende med fugler, jeg kunne ikke så mye om dem tidligere, men med en fugleentusiast til mann så har det blitt både mer kunnskap og økt interesse med årene.
  I år er det uvanlig mange her og det digger jeg. men så får de også godt med mat.
  Jeg kan godt lage et innlegg om hvordan jeg fotografere sånn litt etter hvert. Jeg må fremdeles ta livet med knusende ro, så det kommer nok ikke i morgen.

  SvarSlett
 13. Jeg hiver meg med :)
  Bra tiltak! Holder forøvrig på å strikke ribbevottene dine for øyeblikket :)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 14. Jeg er med :D Gjorde det i 2010 og tar med meg erfaringene fra i fjor:D Skal ikke strikke til de yngste først, men alle de vanlige ullsokkene i allefall :D

  SvarSlett
 15. Var med i fjor og var glad for det :)
  Selv om jeg ble litt borte utover høsten. Men jeg hadde mange gaver, både til jul og bursdager.
  Så jeg er med i år også :))

  SvarSlett
 16. Ja, jeg blir med i år! Var fristet til å bli med i fjor, men turte ikke. Skal bli kjekt å få gavene gjort i løpet av året.

  SvarSlett
 17. Dette høres ut som redningen for meg! Jeg er med!

  SvarSlett
 18. Er ganske ny her, så dette var helt nytt for meg. For ett flott tiltak du drar igang! Jeg hiver meg med også får vi se om det bunkes opp.. Startet tidlig ett år, og det ga tovede votter til mange på listen :)

  SvarSlett
 19. Fikk ikke tid til halvparten av det jeg hadde tenkt å strikke til jul 2010, så det høres ut som en knallbra idé! Nå har jeg ingen blogg der jeg kan dokumentere julegavestrikkingen, men satser på å bli med allikevel =)

  SvarSlett
 20. Jeg melder meg på selv om jeg gjorde en utrolig dårlig innsats i 2010. Kanskje jeg grier å ta meg sammen i år. Uansett så er det lurt med de gavene en lager - selv om det ikke blir så mange som en hver måned.

  SvarSlett
 21. Jeg blir også med! Går det ikke, så går det ikke. Men mitt nyttårsforsett kan jo være å lage en julegave per måned:))

  SvarSlett
 22. Lurer på om jeg skal prøve meg igjen. Var "stille" i fjor og gjemte bilde litt nede på bloggen sånn i all stillhet. Imidlertid ble det noen gaver i desember, jobber best under press ,-) Men så har jeg planer for 2011, har samlet småtips fra jula 2010 som jeg ikke rakk. Så jeg slenger meg med !

  SvarSlett
 23. Kjempebra pushe-tiltak dette, så man kommer igang før det er alt for sent utpå året. Det jeg synes er vanskeligst er å planlegge julegavene så lang tid i forveien, men nå har jeg allerede et par ideer klare for jula 2011 - så jeg henger meg gjerne med på samstrikk! Dette blir gøy!

  SvarSlett
 24. Jeg blir med igjen! Tror jeg klarte en gave hver måned (selv om jeg juksa litt og noen av gavene ble omgjort til bursdags- eller andre gaver underveis).
  Tror det blir et par votter først...
  God helg! brødene dine ser kjempegode ut, forresten, kanskje det blir baking her også i dag:-)

  SvarSlett
 25. Tror faktisk jeg melder meg på i år jeg :-) Jeg lager jo ting jevnt og trutt gjennom hele året, men det har en egen evne til å forsvinne - så når det nærmer seg jul er det ingenting å hente :-P

  Flott tiltak!

  Ha en fin lørdag - klem Siv

  SvarSlett
 26. Jeg blir også med!

  SvarSlett
 27. Jeg blir med i år igjen. Min innsats i 2010 var ikke på topp men det hjalp betraktelig på. Må bekjenne at noen av de tingene som havnet i julegavekurven blev tatt i bruk til bursdager, kan hende det samme skjer i år og.

  Pernilla

  SvarSlett
 28. Så trevlift.Jag blir absolut med i år också.
  Ulla

  SvarSlett
 29. jeg er med i år også. har allerede begynt på julegavene. ble ikke stress 2010 for meg, selv om jeg ikke fikk lagt alle ut på blogg ble alle veldig fornøyd

  SvarSlett
 30. Ja vil vere med, håper på litt mindre stress enn i 2010:))

  SvarSlett
 31. Jeg hadde tenkt å styre unna, men siden et av nyttårsforsettene mine er å lage etablere en gaveeske, kan jo målet være å la en gave i måneden - sånn til å ha i bakhånd?

  SvarSlett
 32. Hej Anne

  Jeg vil gerne være med :-)

  Hilsen Vilma

  SvarSlett
 33. spennende, jeg er med, flott måte å se få tips på selv også:)) Har mange julegaver planer allerede:))

  Kosleig blogg du har, kommer gjernet tilbake hit:)

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 34. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 35. Følte meg truffet her, så jeg melder meg på denne julegave-alongen for 2011.

  SvarSlett
 36. Dette hadde jeg tenkt på allerede, så da er det like greit å få det svart på hvitt. Jeg er med! :D

  SvarSlett
 37. Da er jeg med !!! Veldig lurt med julegavesamstrikk :-)

  SvarSlett
 38. Tar jammen og hiver meg med her! Reglene var så overkommelige at det bare blir et greit puff til en selv. Akkurat passelig. Men jeg skal ta igjen for de to første månedene.
  Regner med det går greit å melde seg på nå også? (Verst for meg selv, kanskje....)

  SvarSlett
 39. Blir gjerne med på dette ja. Er vanligvis flink med julegavene, men i fjor gikk det GALT ;)
  =)Tone

  SvarSlett
 40. Eg vil óg vera med!! Godt initiativ! Så får ein bare håpa at dei som skulle vera julegavemottakarane ikkje les bloggane våre ;)

  SvarSlett
 41. For en god idé1 Håper det ikke er for sent å bli med, for jeg har veldig lyst - starter etter påskeferien. ;)

  SvarSlett
 42. Ser jeg er litt sein, det er ikke ofte jeg er innom norske blogger så jeg hadde ikke fått dette med meg. Men det høres bra ut, og jeg vil være med! Jeg har i alle år tenkt at det er i januar, rett etter jul, at man burde lage gavene til neste jul, for da er man fortsatt helt høy etter all kreativiteten som har foregått de siste månedene - det er jo som kjent under press at alle ideene dukker opp. Har kommet så langt at jeg har begynt å skrive ned ideene, men det var bare det åp finne listen når neste jul står for døren, da...

  SvarSlett
 43. Jeg er nok litt seint ute, men jeg blir med likevel jeg :) Har jo allerede starta julegavestrikkinga :)

  SvarSlett
 44. Jeg kommer vel også litt sent i gang, men jeg blir med jeg også. Dumpet bare borti dette, morsomt tiltak. Har ikke vært på blogger mer enn ca knappe 6 mdr.

  SvarSlett
 45. Så smart, motiverende og hyggelig dette var da:) Jeg er i gang med strikke, men kom litt sent i gang til å være med i denne utfordringen...men fra januar vil være en god start!

  SvarSlett
 46. Helt uerfaren i bloggeverden, men jeg blir gjerne med ;)

  SvarSlett