tirsdag 16. februar 2010

Olympisk lynlotteri...

Hvordan går det med OL-strikkingen, folkens? Her går det litt tregt i starten, men OL-heklingen er jeg ferdig med: De olympiske ringer - i form av coasters, som det heter på godt norsk, eller glass-/tekopp-/øl-/blomstervase-/ellerhvasomhelst-brikker.

Dette er ikke bloggen for de store festtaler. Det var en give-away her da bloggen rundet 3000 besøkere og muligens en ved 5000. Siden har det vært både 10 og 20 000 innom her, og rett som det var rundet telleren 40 000, nærmest ubemerket. Dette er en bitteliten, beskjeden blogg i et bittelite land med svært få mennesker og enda færre strikkere, så 40 000 er for meg et uhorvelig stort tall. Nylig var det 50 følgere, og plutselig var det over 60. Og 1. februar hadde jeg blogget i ett år. Og så ble det norsk OL-sølv i utfor - her er det mye som skal feires!!

Legg igjen en kommentar til dette innlegget, og du kan risikere å vinne De Olympiske Ringer – så har du noe å sette tekoppen på mens du sitter passivt foran TV-en og glor på vinterlekene, eventuelt noe å sette champagne-glasset på om noe må feires underveis. Eller kanskje blomstervasen med rosene du fikk på Valentinsdagen? Mulighetene er mange. Det vil også følge med litt bomullsgarn.

Jeg har lagd lignende coasters før – den gang fikk jeg ideen etter et bilde hos Yvestown, på Flickr. Jeg fant imidlertid ingen oppskrift, så det ble frihånds. I sånne sett er det vanligvis fire stk, eventuelt seks, men siden det er fem OL-ringer, er det fem coasters. Litt system må det tross alt være. Dette er et lynlotteri – jeg trekker en vinner på søndag (20. februar). Sleng inn en kommentar om du vil være med!

Tusen takk til dere som stemte i Du Store Alpakkas jubileumskonkurranse! Det ble ikke seier på Dattera, men hun var fornøyd med å ha kommet til ukesfinalen. I god olympisk ånd er ikke det viktigste å vinne, men å delta! Husk det! Ha en finfin tirsdag!

25 kommentarer:

 1. Dette må jeg være med på.Skikkelig søte OL- brikker.
  Ha en super morgendag.
  Klem.

  SvarSlett
 2. Jeg blir gjerne med på din OL- give away, og går for gull! : ) Morsomme drikkebrikker! : ) Ha ei flott uke!

  Klem Hilde

  SvarSlett
 3. Jeg vil også være med! Det er OL og nå skal jeg vise riktig sportsånd jeg også med å delta der jeg kan:-)
  Ha en flott tirsdag du også!

  SvarSlett
 4. Ultrasøte! Et "must" i olympiske hjem.
  Tenk om disse skulle være under MIN tekopp...

  SvarSlett
 5. Jeg er med i den olympiske kampen om tekoppringene! Utrolig bra besøkstall på ett år, men så har du en veldig fin og personlig blogg også! Ha en god dag! :-)

  SvarSlett
 6. Stilig, klart eg vil vere med i trekning, ha ein fin dag:))

  SvarSlett
 7. Må jo tørre å ta en slik sjanse. Tekoppen min trenger selskap på bordet når jeg ser OL. Men passiv er jeg slettes ikke, pinnene er i farta. I går måtte jeg legge dem vekk mens Lund Svindal akte. Da var jeg så klam på hendene at det ikke gikk å strikke. Ikke værst det for ei som vanligvis har nokså kalde hender :) Den mannen er bare så rå når det gjelder mesterskap. Jeg bøyer meg i støvet.... Vi går for GULL neste gang :)

  SvarSlett
 8. Vilka roliga och fina OLgrejer du har gjort!!!!:))
  Inspirerande!

  SvarSlett
 9. Klart jeg er med!!
  Superflotte coasters helt i tiden;)

  Kos deg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 10. melder meg på her ja :) det var skikkelig artige brikker!

  SvarSlett
 11. Det vore så trevligt att vinna dina fina "coasters".

  Borde passa under min fina tekopp också.
  Ulla

  SvarSlett
 12. Hi Anne, superfine coasters! Mye bedre en plast eller pappbrikker man vanligvis bruker.
  Melder meg med på listen ;)

  SvarSlett
 13. Da slenger jeg meg med :) Har jo sans for det som er heklet, vet du... ;)

  Ha en god OL-stund!

  SvarSlett
 14. Jeg vil også være med, jeg elsker konkurranser :-D Takk for koselig kommentar på bloggen min, og lykke til med Flower Basket sjal!

  SvarSlett
 15. Ja, det vil jeg også være med på. De var inderlig søte de brikkene.

  VinterOL er ikke den helt store tingen her i UK så det er ikke så veldig mye de sender på tv, men jeg får da med meg noe. Spennende sjø. ;)

  SvarSlett
 16. Flotte brikker, jeg vil tro at de passer aldeles utmerket under hver sitt champagneglass. Tross alt er de fleste anledninger passende til litt sjampisfeiring ;-) Jeg er veldig glad i bloggen din og ikke det minste forundret over at du har mange besøkende og følgere. Håper du fortsetter å blogge leeenge!

  SvarSlett
 17. Til tross for ikke-interesse for selve arrangementet, vil jeg mer enn gjerne være med på denne trekningen :) Så søte og morsomme!
  Synd datteren ikke vant, men godt hun var fornøyd likevel. Det er riktig innstilling!
  Ha en fin uke
  Klem

  SvarSlett
 18. Du har en super blogg som jeg liker og følge. Klart jeg vil vare med på sjansen å få de olympiske ringer i hus.

  Ha en fin torsdag, som det nettopp har blitt.

  Pernilla

  SvarSlett
 19. Kule coastere... :O)
  Må innrømme at jeg aldri har hørt om dem tidligere, men dine olympiske ringer er flotte... :O)

  "Midt i blinken" grytelappene er også morsomme..., får meg til å tenke på den spennende 20 km(skiskyting) som gikk i går kveld!

  Ønsker deg en strålende weekend!

  SvarSlett
 20. Så flotte olympiske ringer du har laget da, Anne!!!
  Noe man også kan bruke dem til, er å ha dem under vinglass. Har man gjester og like glass, så har hver sin egen farge på pletten under. Det gåpr bra sålenge man husker hvilken farge man har på sin.....

  SvarSlett
 21. Selv om det er den 21. i dag, er det likefullt søndag. Ikke ser det ut til at du ha trukket heller, så jeg tar gjerne et lodd, og gratulerer med tellertallet. :)

  God bedring til skulderen!

  SvarSlett