lørdag 6. februar 2010

10 på en lørdag...

Jeg har fått en award fra Pernilla, tusen takk!!
 

Det hører med til moroa at jeg skal skrive ti ting som gjør meg glad. No problem - jeg er nesten alltid glad jeg, og det er jeg jo glad for! Jeg er også utrolig glad og takknemlig for at jeg har så mye å være glad for - og det kommer rett fra hjertet, det er ikke bare floskler. Så her er ti av dagliglivets gleder - i uredigert rekkefølge:

1.  Den største glede du kan ha, det er å gjøre andre glad! Jeg blir glad når de rundt meg er glade. Er familien min glade og i godt humør, blir jeg glad, jeg også.

2.  Jeg er utrolig glad for at jeg bor i et fritt land og er et fritt menneske - har du tenkt over hvilket utrolig privilegium dette er?!

3.  Jeg blir glad av å være ute i naturen. Når snøen glitrer som diamanter i solen, og granene står tunge av kritthvit snø, da blir jeg glad.

4.  Barna mine gjør meg glad hver eneste dag. Helt utrolig flaks at akkurat de ble akkurat våre barn!

5.  Jeg blir glad når jeg får en god idé. Det skjer ikke så ofte, haha, så desto større er gleden når det skjer. Særlig hvis det er en idé i stjerneklassen.

6.  Jeg blir glad av hyggelige og blide mennesker. Der er helt utrolig hvor sure folk kan være - så et smil og en hyggelig kommentar gjør susen. For ikke å snakke om god service - det blir jeg virkelig glad av!

7.  Jeg blir glad av godt håndverk og yrkesstolthet. Både når det gjelder kunst, håndverk, arkitektur o.l., men også innen helsevesenet, skolesektoren, offentlig forvaltning og politikk.

8.  Jeg blir glad når jeg leser andres blogger - og veldig inspirert. Spesielt syns jeg det er flott at så mange unge unge jenter (og gutter også såklart, men hvor er de??) er så utrolig flinke og kreative og bringer tradisjonene videre på nye og spennende måter.

9.  Jeg blir glad når det jeg lager (for eksempel strikker), blir slik jeg hadde tenkt. Det skjer heldigvis oftere og oftere.

10.  Jeg blir glad når jeg får hyggelige kommentarer på bloggen min. Det er så utrolig mange hyggelige mennesker her i bloggeland - som jeg ikke visste om før jeg begynte å blogge.


Nå skal jeg sende awarden videre til andre bloggere. Syns det er vanskelig, for det er så mange etterhvert som har "awardfri sone", og dessuten er det så mange som fortjener en award, så det er vanskelig å velge. Jeg sender derfor awarden fritt ut i bloggesfæren - grip fatt i den og fortell om ti ting som gjør deg glad - det er en nyttig øvelse!
Ha en riktig fin helg!!!

5 kommentarer:

 1. Et flott innlegg og gode tanker om at det er så mye å være glad for. Jeg har selv begynt å oppdage hvilken kraft det ligger i de positive tankene.

  Ønsker deg en riktig god lørdagskveld. Turid

  SvarSlett
 2. Det var en hyggelig award å få, da! Og jeg er også med på den: Å være glad, spre glede, det liker jeg! Sure mennesker får holde seg hjemme!!
  Ønsker deg en riktig god helg, Anne. Klem

  SvarSlett
 3. Anne, du er et riktig ja-menneske, for du er så positiv!
  Jeg blir glad av å lese det du har skrevet!
  Klem!

  SvarSlett
 4. Etter en pust i bakken er jeg litt forsinket her for å gratulerer med uke-seieren hos DSA!!!!

  Den kaffekoppen med innen og utenlandske bloggere til uka frister meg, vi får se hva jeg kan få til ;)

  SvarSlett
 5. Her var det mye å være glad for ja! Å tenke kreativt og positivt, og å glede seg over alt det fine man har og opplever, er jo mer enn nok til å være glad og takknemlig hver eneste dag :-) Ha en fin søndag!

  SvarSlett