lørdag 13. februar 2010

Midt i blinken...


Til Niesen, skytteren: Grytekluter med blink. Niesen fyller 17 år. Hun er en treffsikker ung dame, som bor på hybel og skyter på blink. Og da må vel en gryteklut eller to være midt i blinken?

Bloggingen fører mye godt med seg. I går traff jeg for første gang noen andre bloggedamer LIVE. Det var Ruth / Ullhedina, Litt om alt og Sipusa. Spennende - og veldig, veldig hyggelig. Takk for en superkoselig ettermiddag, damer! Det var nesten som om vi skulle ha kjent hverandre i mange år, og jeg håper jo vi kan treffes igjen.
 

Som jeg har nevnt her i bloggen før, brenner jeg veldig for å bringe strikking og annet håndarbeid videre til yngre generasjoner, og derfor er det jo ekstra morsomt for meg å se at Dattera er blitt så ivrig med strikkingen. Og det er positivt at det går an å strikke så mye fint - med fint garn og godt verktøy - uten å ha årevis med erfaring på baken. Derfor var det ekstra hyggelig at halsen, som var det første hun strikket nå i vinter, ble nominert i ukesfinalen i jubileumskonkurransen til Du Store Alpakka. Slå et slag for Ungdommen, folkens, og gå inn og stem her  :-D

Og nå er det OL - hurra! Jeg har ingen problemer med å innrømme at jeg er sportsidiot. Hørte på nyhetene at en psykolog mente at 500 timer OL-sendinger på NRK gjorde nordmenn late, fete og dumme. Klart det - man blir neppe sylslank av å sitte stille i 500 timer uten å røre på seg, lat blir man også, og spesielt skjerpende er det vel ikke å se andre svette og slite - mens man selv ikke rører en finger eller letter på en hjernecelle. Men GØY - det blir det!!!

12 kommentarer:

 1. Jeg håper også vi kan få til fler slike møter. Superkoselig og spennende :)
  Nå har jeg vært på sidene til Du Store Alpakka og stemt. Flotte bidrag alle sammen, men litt patriot må man få lov til å være ;)
  Nattaklem

  SvarSlett
 2. Fine grytekluter til en skytter. Har vært inne på stemmesiden, og stemt, selvfølgelig.
  Ha en fortreffelig helg. Klem :O)

  SvarSlett
 3. Det VAR virkelig hyggelig og treffes Anne. Tusen takk for en utrolig hyggelig stund.

  Jeg har stemt selvfølgelig :)

  Jeg kom hjem for et par timer siden og huset er nesten varmt nok til å leve i nå. Det er kaldt i Skottland også.

  SvarSlett
 4. Fine grytelapper du har laget. Det er rart dette med blogging, jeg sitter å leser på ullhedina sin blogg at hun skal til Norge. Så leser jeg på din blogg at hun har møtt deg. Jeg leser begge bloggene. Rart hva man vet gjennom blogg og likevel ikke hvet. Men morsomt er det som du sier om sporten. Ha en fin dag. :))

  SvarSlett
 5. Disse må passe bra for skytteren og midt i blinken for OL:-) Flott vær i dag så jeg skal ut å gå før jeg siger ned i tv-stolen..... Dattera har fått min stemme.
  Ønsker deg ei god OLhelg!

  SvarSlett
 6. Så koselig at kaffe-treffen med de andre bloggdamene var vellykket. Slik har det vært når jeg har møtt nye bekjentskaper fra bloggen også:)

  Har vært på DSA og avlagt min stemme. Følger med hver uke der :)

  Jeg har planlagt OL godt med strikketøy som ikke krever all verdens konsentrasjon! Så nå er jeg klar. Men alle 500 timene får jeg nok ikke med meg;) Man må jo sile bittelitt.

  SvarSlett
 7. Leste et sted at det gikk an å unngå å bli fete og late ved f.eks. å hente frem ergometersykkelen e.l. fra kjelleren og trene samtidig som man ser på OL .. :o) Er jo ikke bare dumt da :o)

  Kos deg med OL - ha en super lørdag!

  SvarSlett
 8. Stilige grytekluter! Og denne gangen har jeg fått stemt også :-) Så flott at dere hadde et koselig treff. Ja det er virkelig gøy å møte bloggerne i real life, kjempekoselige damer alle jeg har møtt iallefall. Sokkene er Drops-oppskrift. Søk på 116-53 på Garnstudio så finner du de. Ha en fortsatt fin helg - og god bedring!

  SvarSlett
 9. Så flotte grytekluter. De ville i hvert fall jeg likt å få.....

  Kikket litt på sokkegarnet fra Chili Gredelin. Jeg finner ikke noe om noen garnklubb på hjemmesiden. Hvor fant du opplysninger om det??
  Hun har jo så mye lekkert garn.
  Prøvd det før og det er godtå strikke av.

  SvarSlett
 10. Leste om kaffetreffet deres inne hos Ruth og hadde lyst til å møte opp, men fikk det ikke til tidsmessig. Neste gang kanskje? :) Morsomme grytekluter! Nå skal jeg inn og stemme. Kos deg med OL! :)

  SvarSlett
 11. Stilige grytekluter. Masse annet flott i bloggen din også.

  SvarSlett
 12. Så fine grytekluter, og det passer jo så fint :)

  SvarSlett