onsdag 31. desember 2014

Godt nytt år...


2014 har vært et år med gleder og sorger. Jeg har ikke fått blogget så mye som jeg pleier, kanskje det blir bedre i 2015.

Bildet ble tatt en dag i romjula, med rimfrost, puddersnø og diamanter i det blå ettermiddagslyset. Vakrere romjul enn i år har vi aldri hatt her på disse kanter.

På årets aller siste dag vil jeg takke alle som titter innom her for følget i året som snart ebber ut, og ønske dere alle et riktig godt nytt år!

18 kommentarer:

 1. Your photo of the snow is beautiful - we have snow here in the UK but not as much as you have!

  Happy New Year to you and your family.

  Helenxx

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you, Helen. Happy new year to you too!

   Slett
 2. Ja der var 2014 over. Ikke alle år blir som man håper og planlegger, men det viser seg at vi er laget til å takle det meste.
  Tusen takk for nydelige bilder og koselige innlegg. Du må vite at dersom du ikke blogger på en lang stund, så er vi på randen til abstinens. Da er det en lettelse når det endelig dukker opp noe "medisin." Hehe.
  Vil håpe at du, Tinka og resten av flokken, får et flott og godt år. Vi satser på det, resten tar vi når det dukker opp. Livet går ikke alltid på skinner, sånn er det med den saken. Hilsen Liv V.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen, tusen takk for alle dine koselige og oppmuntrende kommentarer i løpet av året, Liv! Du bidrar med så mye klok livserfaring som jeg tar med meg på veien, det setter jeg stor pris på. Takk for det gamle, og så får vi gyve løs på det nye med friskt mot. Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år!

   Slett
  2. Takk for fine ord Anne. Jeg ble rørt.

   Slett
 3. Godt nytt år til deg også! Det er så flott med snø og frost på denne tida, det lyser opp dagene.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, snøen gjør hele forskjellen nå i mørke desember. Det har vært utrolig vakkert - og til og med sol! - i romjula i år. Ønsker deg et riktig godt nytt år også!

   Slett
 4. Godt nytt år, Anne. Håper vi møtes neste år også :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det får vi håpe! Det hadde vært veldig hyggelig. Ønsker deg et riktig godt nytt år!

   Slett
 5. Svar
  1. Takk, Berit! Godt nytt år til deg også - satser på at vi ses i april!

   Slett
 6. Godt nyttår Anne - og takk for herlig strikkeinspirasjone!!

  SvarSlett
 7. Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år!
  Gleder meg til å følge bloggen din i 2015, det er alltid kjekt å stikka innom her.

  SvarSlett
 8. Gott nytt år på dig också! Här gör vi inte så stort av nyårsafton och jag ägnar kvällen åt att sy medans gubben stökar med sitt! Snön håller på att smälta men jag ser också fram emot ett nytt spännande år.

  SvarSlett
 9. Godt nyttår til deg, Anne. Jeg for min del har nå endelig gitt opp blogging. Instagram har delvis tatt over der er det FLUST med strikkeinspirasjon og kjapp respons på innlegg må jeg si. Jeg leser imidlertid fortsatt de få bloggene som er igjen, og din er blandt favorittene, så jeg håper du finner ny bloggelyst i 2015. Jeg vet ikke grunnen til at du har vært trist, men vil bare si: du er satt stor pris på i Blogglandia. Happy New year!!

  SvarSlett
 10. Heisann
  Året blir aldri som man har tenkt seg. Og selv om man ønsker seg noe bedre, får man takle det som kommer. Man må jo alltid se fremover.........
  Med ønske om et GODT NYTT ÅR!!!!!
  Klem

  SvarSlett
 11. Godt nytt år ønsker jeg deg. Gleder meg til å følge prosjektene du tryller fram i 2015. Askeladdenvottene står på lista mi :)

  SvarSlett