onsdag 6. august 2014

Slutt på ferien...

Hallooo - er det noen der?
Ferien er over - vi får vel blogge litt igjen vel?

Det har ikke vært noe strikking her på bloggen i sommer. Som dere sikkert har skjønt, har det vært en del forhåndsprogrammerte innlegg, mens Annepålandet har vært travelt opptatt med feriering og diverse andre ting. Jeg strikker fortsatt, men ikke så mye som er ferdig og fotografert enda. Så det blir nok litt av hvert annet her på bloggen fremover også.


Litt natur, for eksempel. Dette er Tinkas badevann, hit går vi på tur nesten hver dag, og herfra har det vært mange bilder på bloggen. Det som er så fascinerende med fotografering, er at du kan snu kameraet den ene veien - og der er det den reneste idyll, eller den andre veien - og der er det søppel, skrålende badegjester og hus som er bygd altfor nær vannet. Jeg velger alltid det første. Det er litt som livet selv. Ja, jeg sier som Einstein:

" Det er to måter å forholde seg til livet på. Den ene er å leve som om ingen ting er et under. Den andre er å leve som om alt er et under. "

Det er bare å velge. Ha en fin dag!

10 kommentarer:

 1. Roligt att du är igång igen! (roligt på svenska betyder "morsomt" eller trevligt )
  Jag har själv varit lite sporadisk med bloggandet i sommar. Med stickning med ska erkännas. Men det ska bli ändring på det! En vecka till har jag ledigt medans de andra jobbar.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei igjen! Høsten er en fin tid for endringer og ny frisk! Ha en fin siste-ferie-uke!

   Slett
 2. Yes, det er vi som velger hvordan vi vil ta det, eller si det, om du vil.
  Jeg prøver alltid det beste!
  Akurat nå er datteren og jeg i Barcelona. Hun ble syk i går, solstikk. SaRt hud har hun, mens jeg har detvspanske blodet i meg, og tåler litt sol. Hun er sengeliggende, mens jeg løper ærender, så jenta får i seg mat og drikke. Ikke hva vi forventet av turen, men herregud, vi har hatt fin tur. Vi har opplevd masse, vi. Og gleder oss allerede til neste mor-datter tur ;)
  Velkommen hverdagen! ( har enda en uke til , med ferie, men hverdagen kommer plutselig den)

  SvarSlett
  Svar
  1. Barcelona er en flott by! Var der for et par år siden, og drar gjerne igjen.
   Håper Sophia kommer seg raskt - solstikk er veldig ubehagelig men går heldigvis over. Fortsatt god ferie!

   Slett
 3. SYns det er helt greit eg at sommerferien er på hell, klarer muligens å komme til buns med både hybelkaniner og skittentøy når skolen starter ;) Ja for har man ferie så HAR man ferie ;)
  Gleder meg også til en høststorm eller 2, ingenting er mer koselig enn det, piskende regn og uling rundt hushjørnet :)

  KOS deg og ha ei flotter uke videre ;)

  Klem Vibbedille ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det syns jeg også, selv om sommeren har vært vidunderlig i år. Høsten er en roligere tid, og det passer fint det og. Hver årstid sin sjarm :-)

   Slett
 4. Hei! Velkommen tilbake. Sommeren er vel tiden for å gjøre noe vi ikke gjør i hverdagen. Men jeg liker at tiden for å roe seg er nær. :) Du har en fantastisk vinkling i innlegget ditt. Me like! Fra boss til Einstein. Jeg er så enig, både med deg og Einstein. Selvsagt har vi styring og valg i vårt eget liv. Dersom vi velger å sutre over vær og andre trivialiteter, så gjør vi det på bekostning av noe verdifullt, som venner kanskje. Vil vi at dagen skal få et innhold som gjør den til noe som er verdt å minnest, så gjør vi det. Så lett er det!! Hvis det trengs mental trening for å klare det, så for all del prøv det! Det meste ligger mellom ørene.
  Nå ble jeg litt (mer enn nok) giret. Dette betyr masse for meg. Det påvirker arb.miljøet og familielivet til de grader. Jeg kaller det forsøpling.
  Nå skal jeg gi meg. Hehe. Du traff virkelig en nerve hos meg idag.
  HA DET!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så sant, så sant! Jeg har / har hatt både familiemedlemmer og kolleger som kunne trengt en liten dose mental trening, hehe. Men de som trenger det mest, ser det som regel ikke selv.
   Jaja, sånn er livet. I dag skal jeg plukke villbringebær, som er det beste jeg vet. Det ble plutselig bråvarmt her igjen, og strålende sol. Må ut en tur med kamera og bærspann! (Og myggspray, hehe).
   Ha en finfin dag, Liv!

   Slett
 5. Helt greit med hverdager igjen, her har det vært minimalt med alt og spesielt strikking:) Stemningsfullt tjern Tinka for ta sine bad!

  SvarSlett
  Svar
  1. Minimalt med alt er nettopp hva man trenger i ferien!

   Slett