tirsdag 17. juni 2014

Akkurat nå, i hagen...


"- Jippiii, det er sommer!" tenker kanskje kaprifolen, "- Og endelig har jeg vokst over garasjetaket og får sett meg litt om her i verden!"

Ganske snart springer de ut, de snurrige blomstene, da skal jeg sette meg på  trappa i kveldingen og snuse inn sommerens aller vidunderligste duft. God tirsdag!

7 kommentarer:

 1. Kanskje den hilser, Velkommen hjem Anne!
  Ha en fin dag.
  Hilsen Liv.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke vet jeg, men den ser i hvert fall overstadig lykkelig ut :-)

   Slett
 2. Jeg vil gratulere deg med over 700 000 (!!!!!!!!) gjester som har vært innom deg. Må være et tilfredsstillende tall. :) Men det er ingenting merkelig ved det....
  Hilsen Liv,

  SvarSlett
 3. 700.000 da gitt. Men som nevnt, ikke noe rart det… Flott blogg, flotte bilder, herlige historier, mye super strikk (og litt hekling). Er ikke langt unna 1.000.000 da serru… :-)
  Min kaprifol er også iferd med å blomstre, bare så synd at de blåser så ofte her så den herlige duften forsvinner før en har fått sjangsen til å snuse inn den herlige duften. Nå har jeg plantet en jasmin i en krok, og den er full av knopper. Håper at den står litt lunere slik at jeg kan nyte den duften om ikke annet. Har min frokostplass der nemlig - den dufter vel om morgenen også håper jeg…
  Ha en finfin tirsdags kveld.

  SvarSlett
 4. Min kaprifol har begynt å blomstre - og det lukter himmelsk :)

  SvarSlett
 5. Jipiiii blå himmel og solen - planter vil og vi også :-)
  Herlige ferie i Kroatien du hadde - jeg var en gang - veldig fin... masse farge og masse blå...
  ha det riktig fint. Hilsen fra Viola

  SvarSlett