onsdag 14. mai 2014

Akkurat nå...


Den grønne Lerwicken har tatt seg en velfortjent (?) pause siden før påske, men nå er jeg back on track. Nå strikkes det ermer. Snart er den ferdig, snart... Grønt er skjønt   ;-)

14 kommentarer:

 1. Skal bli spennende å se den flotte genseren i de fargekombinasjonene. Jeg gleder meg, rett og slett.
  En fin dag til deg.
  Hilsen Liv.

  SvarSlett
 2. God morgen! Du er tidlig på'an...☺ Grønt er faktisk skjønt, og fargekombinasjonene dine er veldig spennende. Gleder meg til å se ferdig resultat☺
  -Anne-

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, jeg er ikke tidlig på i det hele tatt, tvert imot - jeg er et realt B-menneske. Skriver gjerne flere blogginnlegg i slengen og programmer inn når de skal publiseres. Juks og fanteri, med andre ord... ;-)

   Slett
 3. Det blir spennende å se den når den er ferdig! Stå på ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Jeg mister litt piffen innimellom - er ikke så god på store prosjekter...

   Slett
 4. Den blir lekker, Anne
  Jeg brukte nemlig de samme fargene på en genser til min sønn, da han var liten gutt. Den ble så lekker, med masse mønster og disse skjønne fargene, med mest grønt.
  Da jeg kom hjem fra føden med datteren, heiv jeg den i vaskemaskinen..........!!! Ja, ikke sant. Det var jo helt feil, men i ammetåke og styr, så havnet den altså der, og kom ut i en veldig tykk, men liten kopi. Jeg husker jeg gråt, og kastet den rundt i frustrasjon. Jeg var jo så stolt av den genseren.
  Jeg vasket den i conditioner og fikk dradd den ut så godt jeg kunne, men den ble så tykk, at ingen av ungene ville gå med den. Jeg har den på loftet..........mulig den må blogges?
  Lykke til med den nydelige genseren, og ikke gjør som meg, da......
  Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Huff, det var jo ergelig! Kjenner den følelsen, når du tar plagget ut av maskinen og det er ødelagt... Skal prøve å unngå det :-)
   Kan du ikke skrive et blogginnlegg om den genseren da? Morsomt å lese om "historiske" plagg også!

   Slett
 5. Store prosjekter kan godt hvile innimellom, bare ikke hvilen blir "evig". Snakker av egen erfaring. Men her har du kommet igang igjen, flott. Gleder meg til å se den ferdig.
  Go onsdag og en fin 17. Mai helg !

  SvarSlett
 6. Denne tror jeg blir fin! Lykke til med innspurten! Grått her i dag og regn i lufta. Det må vel betegnes som prima strikkevær.

  Fortsatt god onsdag fra Ingunn

  SvarSlett
 7. Vakkert, gleder meg til å se den ferdig.
  Ha en strålandes dag videre.

  SvarSlett
 8. Jøss, så fin den blir! Lerwick'en er nok en av de peneste strikkemønstrene jeg har sett. Selv holder jeg på med en mariusgenser med rundsal, har bare bærestykket igjen:-)
  God onsdag!

  SvarSlett
 9. Lykke til med innspurten - den ser ut til å bli knallfin!
  Godt å lese at det ikke er bare meg som somler med store prosjektet. Men når det er sagt syns jeg ikke du somler i det hele tatt, du har jo strikket sååå mange og fine gensere bare siden i vinter! Er kjempeimponert! :) Her har genserprosjektene 2014 blitt forsinket/forskjøvet allerede.. #tjohei
  Ha en fin uke videre!

  SvarSlett
 10. Denne ser veldig fin ut, gleder meg til å se mer av den! :-)

  SvarSlett