mandag 3. september 2012

Blir de noen gang vant til det...?

Sist mandag sto gryteklutene mine i Allers. Jeg skvatt da jeg så bladet i hylla hos Narvesen, enda jeg visste jo at de skulle komme. Blir de noen gang vant til det, disse som står på forsidene på blader og aviser hver eneste uke?


Allers skulle ha et strikkebilag til bladet, og ville ha med gryteklutene mine - de er jo heklet da, men pytt pytt. Jeg sendte over oppskrift og bilder på epost. Jeg har vært i Allers før, den gangen kom en journalist og en fotograf hjem hit og intervjuet meg og tok bilder. Bildet av meg er fra den gangen, jeg strikker på en hundegenser på bildet.


Alle gryteklutbildene er tatt av meg. Greit nok å komme på trykk, men det jeg er mest fornøyd med, er at bildene mine faktisk greide seg bra, selv på forsiden. Å hekle en gryteklut eller fem er en smal sak, men å ta gode bilder som holder mål er noe jeg jobber hardt med. Tillater meg å være litt stolt av det.

Og det er et hyggelig gjensyn med gamle håndarbeider. De røde og blå gryteklutene på øverste bildet, som henger på en gren der oppe i det høye i Annepålandets syrin, var det Janette som vant i sin tid, i et lotteri da det hadde vært 3000 besøkende her på bloggen. Jeg syntes det var et svimlende høyt tall.

På det nederste bildet var det kommet blader på syrinen, bloggen hadde hatt 10 000 besøkende, nytt lotteri, og det var Maret som vant de gryteklutene, husker jeg.

Tiden flyr. Nå har det vært over 300 000 besøk på bloggen, og det er veldig hyggelig at dere stikker innom! Jeg burde feiret oftere, men nå blir neste lotteri ved en halv million, tenker jeg vi sier. Jeg regner med at det blir lenge til.

Pinneguri hadde forresten et morsomt innlegg om strikkeverdenens kjendiser her om dagen. Og snurre meg, der var vi med, både Pinneguri og jeg og flere andre norske strikkere. Ikke dårlig, selv om jeg ikke skal skryte på meg å ha det mest kunstferdige strikketøyet på den lista, akkurat. Uansett, her dukket det opp en helt ny side (for meg) på Ravelry. Der inne er det sannelig mye rart.

Ha en riktig god mandag!17 kommentarer:

 1. Endelig var du tilbake! Lettelse.:))
  Jeg har kommentert gryteklutene dine før, og jeg skulle gjerne ha kunnet hekle. Men, men..
  Jeg fant inspirasjon i bloggverdenen til å strikke sokker. Nå har jeg strikket 25 par siden i vinter, etter at tipset om å bruke bambuspinner dukket opp. Heklenålen og jeg ble aldri venner. Men nå er det kommet en mer human nål, så aldri si aldri.:)

  SvarSlett
 2. Ja, jeg måtte kjøpe Allers, selvom jeg har heklet gryteklutene dine flere ganger! Gratulerer, veldig artig!

  SvarSlett
 3. Flinkis mamma! Her om dagen googlet vi blåbærsessongen og da kom bloggen din på første treff. Morro! Klem fra dattera<3

  SvarSlett
 4. Jeg rykket til når jeg så dem jeg også :-) De er så skikkelig fine de gryteklutene dine !!

  Hilsen gamle "Kreativ Stil". Bloggen min fikk dødsstøtet for to uker siden med et virusangrep uten like. Det fosset inn med utenlandske blogger i min Google Reader som jeg aldri hadde hørt om før, og jeg greide ikke stoppe det. Måtte slette google kontoen og alt. Var redd for at MAC'en skulle dø. Så nå er jeg så vidt opp å stå med en ny google-bruker. Det er alt foreløpig :-)

  SvarSlett
 5. Jeg har sett deg i Allers!! Så moro!!
  Og jeg fikk veldig lyst til å hekle gryteklutene dine også, de er jo så flotte, men der måtte jeg jammen melde pass... Det må nok bli noen enkle i fastmasker på meg, jeg er ei kløne med heklekrok :)

  SvarSlett
 6. Så moro med oppskrift i Allers! Gryteklutene er kjempefine fargeklatter på kjøkkenet og overkommelige å hekle. Populære er de også, så da er det ikke rart at Allers vil ha de med.

  Jeg har heller ikke sett den siden på Ravelry før, men artig å se prosjekter fra den vinkelen og få litt inspirasjon.

  Holder forresten på med en versjon av den populære lua di til den yngste tenåringen, som ville ha en enkel lue. :)

  SvarSlett
 7. så gøy da, "å komme på trykk"
  Tror jeg må ha dette bladet, jeg
  Ha ei flott uke videre

  SvarSlett
 8. Gratulerer! Dette er gøy! :)
  HAr nettopp fått med bilder i den nye Marius boka...det er kjempestas! :D

  SvarSlett
 9. Så morsomt at gryteklutene dine er i Allers. Det fortjener de absolutt. Lykke til med de neste 200 000 besøkene, det går nok raskt..

  SvarSlett
 10. Jeg kjøpte Allers på grunn av deg og
  grytelappene !
  Kjempeartig !!! Har heklet de for en tid tilbake. De henger
  til pynt, da jeg er litt "redd" for de. Hihi...

  Vakre farger ! Du er sååå flink ! Takk for inspirasjonen !
  Gratulerer med et flott bidrag til oss alle !

  SvarSlett
 11. Gratulerer så mye med flott omtale! Fine bilder du tar, de har du alle grunn til å være stolt av:-)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 12. Måtte jo ha det bladet med grytekluten på trykk, og skryter stolt og uhemmet av et jeg har en slik som du har heklet. Fra swapen på ravlery i fjor

  SvarSlett
 13. De er utrolig tøffe, gryteklutene - og nå har jeg endelig lagt opp til et par jeg også. Begynte så vidt i går, men siden jeg ikke er så kjapp av meg, tar det vel litt tid før jeg kan vise dem frem. Planen er at de skal passe perfekt på kjøkkenet!

  SvarSlett
 14. Stas å være strikke-kjendis, vil jeg tro! De gryteklutene dine er bare nydelige, har selvfølgelig laga meg et par eksemplarer! :-)

  SvarSlett
 15. Grattis till alla fina framgångar!
  Ojojoj vad mycket du har hunnit lägga ut på Ravelry!!!!

  SvarSlett
 16. Anita - så trist! Ergelig å bli angrepet av virus. Kommer jo til å savne bloggen din, vettu!

  SvarSlett
 17. Gratulerer til Marion og alle de andre som har flotte bilder av mariusene sine i den nye marius-boka! Boka er kjempefin - anbefales på det varmeste!

  SvarSlett