torsdag 14. juni 2012

Strikketreff...


Sist helg var jeg på strikketreff hos Projo på Skarnes. Det var en trivelig helg!
30-40 glade strikkedamer, inspirerende foredrag, strikkeprat, garn i lange baner, nydelig mat og hyggelig selskap, det må jo bli en suksess. Treffet var på Solbakken Folkehøgskole, akkurat som i fjor.


Johanne Ländin holdt foredrag om svenske strikketradisjoner. Ikke bare svenske forresten, her var det inspirasjon fra mange land. Utrolig inspirerende! Les mer om Johannes strikking på bloggen hennes her.


Ja, vi ble så inspirerte at vi løp av sted så snart Projo åpnet butikkdørene og kjøpte garn og oppskrifter til Johannes fine votter og luer. Du kan se noen av dem her. Et besøk i Projos burikk anbefales på det varmeste. Her er det massevis av  garn i flotte kvaliteter og vakre/sprelske/fine farger du ikke får andre steder.


Noen satte i gang og strikke med en gang. Dette er Beates fargerike Peace & Love-vott. Den står høyt opp på strikkelista mi også.


The Projo Sisters, May Lis og Anne-Mari, sto bak arrangementet. Vel blåst, damer, og takk!

7 kommentarer:

 1. Oi, der skulle jeg ha vært! Det så koselig ut, en dag med bare hobby;) sååå mye fint garn!! Kunne hatt brukt for masse der;)
  ha en fin kveld;)

  SvarSlett
 2. Ikke bare én dag du - TO heile dager til ende varte det!

  SvarSlett
 3. Høres ut som en fin helg :-)

  SvarSlett
 4. Høres helt herlig ut :-) Lekre votter!

  Klem Siv

  SvarSlett
 5. Koselig helg. Håper vi sees neste år.

  SvarSlett
 6. Så flink du har vært til å dokumentere treffet med bilder.... Tok ikke ett eneste bilde jeg, dessverre, så nå skal det bli skjerpings :-)

  Kjempetrivelig treff, og moro å bli litt kjent med deg. God helg!!

  SvarSlett