onsdag 27. april 2011

Det går da fremover...


Tusen takk for alle vennlige kommentarer til mitt forrige, sutrete innlegg! Jeg setter stor pris på medfølelsen, det gjør jeg virkelig!

Jeg er jo kronisk syk - jeg er syk hele tiden, hver dag, resten av livet, og jeg kommer aldri til å bli frisk igjen. Det er et sørgelig faktum, men jeg har avfunnet meg med skjebnen - Amor fati. Jeg er glad for hver dag med hue opp og beina ned. Det er ikke ofte du hører meg sutre.


Når det kommer til forkjølelser, derimot, og griseinfuensaer og bihulebetennelser og denslags plagsomheter, da blir jeg nesten som en mann. Ingen er sykere enn meg - jeg blir maksimalt elendig. Jeg klager og sutrer og lider og synes veldig synd på meg selv. Det er et under at jeg overlever.

Heldigvis går det fort over, og snart er man god som ny igjen. Dattera er frisk og rask allerede (av forkjølelsen, kneet er dessverre fortsatt kaputt) - og jeg har arvet hostesaften hennes, den med rød trekant. Problemet er at nå holder Mannen på å bli syk. Og han er jo mann. Og alle vet at menn blir veldig syke når de er syke. Godt vi er to om det. Neste gang burde vi koordinere oss bedre, så kan vi sutre i kor.


Enda godt det er sjelden vi blir syke her i huset! Og nå skal jeg ta meg sammen, no more sutring.
Avslutter med denne fine, lille koppen som jeg fant i Marita-butikken på Grünerløkka nylig, til den nette sum av fem kroner. Fin med te-lys i! God torsdag!

9 kommentarer:

 1. Det er sunt å sytre litt i blant! Få det ut. Ikke hele tiden, selvsagt, og sånn oppfatter jeg absolutt ikke deg, men som en nødvendig ventil når det står på som verst. Ikke sikkert det er så mye trøst å få i heimen, og da er det godt å få litt trøst av greie medsøstre.
  Flott at det går framover, og snart er du tilbake i "vanlig" fasong - sånn passe frisk nok for livet!

  Klem fra meg.

  SvarSlett
 2. Av og til må man slippe ut litt damp og da kan en forkjlelese være helt grie å bruke som grunn. Å sutre hele tiden ville jo bare ta knekken på alt og alle, både en selv og dem rundt.
  Nyt våren.

  SvarSlett
 3. Det er greit å sutre litt iblant ;) Ha en fin uke!

  Klem :)

  SvarSlett
 4. Det skader nok ikke om man sutrer litt innimellom :-) Du bør vel egentlig bli bra før mannen blir syk, slik at du er i stand til å pleie han.... ;-)

  Fortsatt god bedring - klem Siv

  SvarSlett
 5. Det er lov å klage, ivertfall for deg som er syk. Det er verre med de som ikke er syke, men tror de er syke, og som feiler alt. jeg kjenner etpar stykker av dem, og orker ikke høre på alt som feiler dem hele tiden.
  Bare klag ivei, du, det har du lov til. Og du er jo "usynlig" syk, og ser frisk ut. Det er ligsom enklere for dem som halter rundt med gipset ben.
  Ønsker deg god bedring med en stooor klem!!

  SvarSlett
 6. Sier som de andre, at av og til må det være lov å sutre litt. Det er jo veldig lite morsomt å bli syk akkurat når varmen og det fine været setter inn.

  Godt å høre at bedring er inntruffet. Du får stå klar med hostesaft og ørepropper når mannen lider på sitt mest intense *fnis* :)

  SvarSlett
 7. Forkjølelesutring er en menneskerett. Det er dessuten omtrent den eneste medisinen som virker. Enda godt du føler deg litt bedre. Pass godt på deg selv og kos deg masse. Det hjelper det også. (De sier Man-flu er spesielt ille, men det er alltid menn som sier det.)

  Trøsteklem til deg.

  SvarSlett
 8. Hei du, godt at du er bedre! Det er definitivt lov å sutre når man er syk....selv for oss damer.
  Har lagt bloggen din til "blogger jeg liker" på bloggen min, så vet du det...kom gjerne på besøk....jeg besøker deg så ofte jeg kan og liker meg veldig godt her!
  God helg!

  SvarSlett
 9. Godt og høre at det går bedre og klage det har man lov til og gjør. Det er ikke mye klaging på bloggen din.
  Nå sitter jeg med sokkestrikking fremfor tv og skal få med meg brylluppet, hvordan ser brudekjolen ut tru?
  Ønsker deg en fin og vårlig helg!
  Pernilla

  SvarSlett