mandag 4. april 2011

Dagen blir ikke den samme uten...

Nordmenn elsker å snakke om været, og dagen blir ikke den samme uten litt værprat! Her i huset må vi ha med oss værmeldingen både på NRK og TV2, og er de veldig uenige, dobbeltsjekker vi med yr.no. Da kan vi sjekke været både her og på fjellet der Dattera bor, og evt. andre steder hvis noen skal på farten - dag for dag og time for time. Og Aftenpostens værside kan vi slett ikke være foruten.


Aftenposten er alltid optimistiske, særlig på lang sikt. Når kanonværet nærmer seg, modererer de seg gjerne litt. (Bildet er noen dager gammelt, bare sånn til orientering - i tilfelle noen ikke skulle kjenne seg igjen i denne værmeldingen). I tillegg til all verdens vær, er det også Solen opp og ned, og Pollenvarsel. Allerede nå er det or- og hasselpollen i moderate mengder på Østlandet, for eksempel. I tillegg er det Varmest, kaldest og våtest - og i går var det minus 18 på Verlegenhuken, så ikke klag. Sist, men ikke minst, pleier jeg å få med meg Verdt å vite:


Noen dager glemmer jeg helt å få med meg værmeldingen. Og snurrig nok - det blir vær allikevel...

Ønsker hver især en finfin uke! Det skal bli både lettskyet, delvis skyet, regn og sol, forresten.

3 kommentarer:

 1. Været, ja. Det evinnelige temaet. Men jeg trodde ikke dere i nærheten av byen var så opptatt av det som oss bønder ;) Vet ikke hvordan vi overlevde før YR.no, men det gikk jo det også :D

  Ha en vær-flott dag. Grått her.
  +2,4gr, vindstille.

  SvarSlett
 2. her nord har det regna i natt. og vi trenger mye regn for å smelte all snøen.. forøvrig er alle pollen og andre allergikere velkommen til å søke asyl i nord.. her er de trygge ..

  ...... fin fin uke til alle i nord og sør, øst og vest :)

  SvarSlett
 3. ...og som samboeren min sier: Alle snakker om været, men ingen gjør noe med det!

  SvarSlett