torsdag 7. april 2011

Største glede...


Barna er vår største glede, ingen tvil om det. Men mens det stod på - med nattevåk, kolikkbarn, bleieskift, bekkenløsning, barnesykdommer, trassalder, hyl og skrik, barnehageplasser som ikke fantes, for lite søvn, trassalder, lekselesing, for lite tid, stress, kjøring og henting, trassalder, ungdomskolen, puberteten, kjøring og henting, endeløse klesvasker, løsriving og trassalder igjen - da hendte det nok, i noen bittesmå svake øyeblikk i blant, at jeg ikke var helt overbevist om akkurat det. Men , i ettertid, er det ikke tvil i min sjel - barna er vår største glede, og årene med barn i huset var de beste!


Sønnen fikk sin første lønning i ny jobb og kjøpte blomster til mamma. De stod lenger enn tulipaner bruker å gjøre, og var i finere farger. Aller finest var det når vårsola skinte gjennom kronbladene på en vakker dag.


Barna er vår største glede, ingen tvil om det. Selv når de ikke er barn mer.

Ha en glad dag du også!

14 kommentarer:

 1. Jeg er så enig med det du skriver. Unen har man hele livet, bekymringer og gleder endres bare med alderen. ;)

  SvarSlett
 2. Så nydelig sagt:) og helt sant!

  SvarSlett
 3. Herlig. Her har største mann endelig funnet ut at mor er taxi. God å høre at de tenker på mamma selv etter lønn

  SvarSlett
 4. Det skal gode foreldre til å lage gode barn. Og for min egen regning kan jeg bare si at dette innlegget ikke står noe tilbake for alle småbarnsmammablogginnleggene med tanke på smitte meg med verpesjuka. Tenk å få tulipaner av avkommet! Jeg tror jeg hadde begynt å gråte. :)

  SvarSlett
 5. Det er så godt å høre når folk sier at barna er det beste som har hendt dem! Det er sånn det skal være!
  Da blir de også så snille som sønnen din! Kos deg med blomstene så lenge de står, og minnene om dem etterpå =)

  SvarSlett
 6. Jeg har en sønn og han er en glede å ha i huset, for det meste. Nå er det forhåpetligvis lenge til han flyger ut herfra, hva gjør man som mor da?
  Håper han og kommer på besøk til sin gammle mor og gleder meg med fine blomster.
  Ha en fin dag!
  Pernilla

  SvarSlett
 7. Jeg er jo midt i det - med tre små på fem, sju og ni. Det er livet, det fulle, rike, myldrende livet. Det er flott å lese at du skriver at åra med barna i huset er de beste. Jeg føler jo at jeg er midt i alt, og midt i det beste. Og er takknemlig for det.

  SvarSlett
 8. O' ja!
  Både det med å tenke tanken om at det å få barn, var kanskje ikke så lurt... (mens det står på som verst)
  til å bare elske de over alt på jord!

  SvarSlett
 9. For en herlig refleksjon, og det så sant som det er sagt særlig vi som har blitt velsignet med slike flotte og omtenksomme unger! Ha en flott helg :-))

  SvarSlett
 10. Veldig fint innlegg :-) Og det beste er at de er barna våre hele livet :-D

  Ha en fin kveld - klem Siv

  SvarSlett
 11. For en flott ting å bruke litt av første lønningen på!

  SvarSlett
 12. Håller med helt, även om jag hittills aldrig fått köpe-blommor av mina barn...
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 13. Sant at barna er den største gleden man har i livet. I kveld har vi feiret bursdag hos oss. Begge mine gutter er født på denne tiden. En er blitt 19 og en 14. Jeg har bare en bror. Men når vi samles med våre tilsammen 7 barn er det livat. Og såååå koselig. Etterhvert som de har vokst til så endrer sammenkomstene karakter fra hemningsløs lek og moro til den gode samtalen. Jammen er vi heldige som får ta del i noe sånt.

  SvarSlett