mandag 31. januar 2011

Oppussing pågår...

Det pågår en liten oppussing her på bloggen, og det kan nok tidvis bli litt rot underveis. Men - det blir fint til slutt, får vi håpe. God kveld!

13 kommentarer:

 1. Spennende! Tør nesten ikke røre annet enn headeren min jeg- er så redd for å ødelegge...
  Ha en fin oppussingskveld :)
  klem fra Sissel

  SvarSlett
 2. Blir spennende å se hvordan det blir tilslutt da :-)

  Ha en fin kveld - klem Siv

  SvarSlett
 3. Lykke til med oppussingen! Gleder meg til å se hvordan siden blir :)

  SvarSlett
 4. Lykke til med oppussingen :)
  Har akkurat publisert det første julegave-samstrikk innlegget, godt å være i gang!
  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 5. Ønsker at jeg turte og prøve meg frem litt jeg og men jeg er litt redd for att ting skal bli ødelagt eller forsvinne.
  Glæer meg til og se hva du ender opp med for sluttresultat her.
  Nå sitter jeg og venter på at vaskemaskin skal bli ferdig,der ligger nemelig mine votter til Januar sin julegavesamstrikk. Har dårlig erfaring med toving, men jeg må snart finne frem et mønster jeg kan bruke. <de blir nok blogget idag uansett resultat.
  Pernilla

  SvarSlett
 6. Oppussing........hjelp, tenkte jeg. Det orker jeg ikke enda, det får andre ta seg av. men så driver du bare med litt årnings på bloggen din.
  Vi skal snart begynne å pusse opp igjen, men venter til det blir litt varmere i været. For i kjelleren er det Kaldt og rotete.
  Så rakk jeg altså ikke å bli med i trekningen din, siden det var i dag. Men jeg er altså tilbake igjen her i blogglandia, etter både flytting, oppussing og pc-kræsj!!!
  Klem fra meg til deg.

  SvarSlett
 7. Syns det ser flott ut så langt. Jeg har også lurt på om jeg skal ta skrittet ut og lage faner på bloggen min, men det har blitt med tanken foreløpig. Kanskje det er litt mer inspirasjon som skal til? Blir gøy å se hvordan din blir når den blir ferdig! Lykke til!

  SvarSlett
 8. Blir spennende å se hvordan det blir hos deg! Jeg er som mange andre her og tør nesten ikke røre layouten min. Har heller ikke skjønt alt med hvordan få til sidebar etc.

  SvarSlett
 9. Det blir artig å se resultatet. Jeg tør ikke røre noe på min, redd for å rote det til....

  SvarSlett
 10. Det ser lovende ut:-) Vi tåler litt rot mens du pusser opp!

  SvarSlett
 11. Lukke til med oppussingen, og takk for at du er med på blogglotteriet mitt! Blir spennende å se om du vinner garnet, eller om du på kjøpe for å få fullført hekleteppet :-)

  SvarSlett
 12. Lykke til medopppussing av blogg :) Da sees vi snart da :)

  SvarSlett