tirsdag 4. januar 2011

Life is what happens to you while you're busy making other plans...

Livet farer forbi i racerfart, det gjelder å leve i nuet! Inspirert av Clara og mange andre vil jeg begynne å poste ett bilde hver dag - fra hverdagen. Når man har kameraet med i lomma, ser man verden med nye øyne. De fleste bildene vil nok bli tatt med den lille Ixusen, som jeg oftest har med meg rundt omkring, det gjelder bare å bli flinkere til å bruke den. Snapshots fra hverdagen er hva jeg vil ta. Så kan jeg bruke bloggen som en dagbok, og når jeg tenker, som vi ofte gjør, at "det skjer ikke så mye i livet mitt", så kan jeg bla bakover og se at det skjedde litt allikevel - en rekke små, dagligdagse ting som lagt etter hverandre blir en uke, en måned, et år, et liv.

Her er dagens bilde, fra dag #4 i 2011:


Den bitende kulda har endelig sluppet taket, og det har begynt å snø i stedet. Tinka har vært på tur i nysnøen, og ser ut som en liten snømann. Dette er en helt spesiell vinter - snøen har ligget siden tidlig i november, ikke så mye, men jevnt hvitt og vakkert.

Headingen er et sitat av John Lennon.

12 kommentarer:

 1. alle dagene som kom og gikk, ikke visste jeg at det var livet...
  Lur ide med bilder, for det er jo sånn at vi ofte glemmer og bilder hjelper oss å huske.

  SvarSlett
 2. Heisann :).
  havnet plutselig her hos deg, og må bare si at det var en god ide, med dagens bilde :). Er så enig med deg at det er fort gjort å knipse et verdifult øyeblikk når kameraet er med i lommen.
  Hærlig hund du,, men kaldt :)

  SvarSlett
 3. lur ide det der.
  men hva med en ny julegave along 2011. blir det noe av den?
  blitt inspirert jeg.
  så noen planer for 2011 er allerede i gang...

  SvarSlett
 4. Hei!! Jeg begynte med det bildeprosjektet sent i høst, men på telefonen min. Men jeg klarer ikke å få det til hver dag!? Selv om jeg tom blir minnet på det. Men intensjonen er god!! Den lille hunden er så utrolig søt!! Lykke yil med bildene!! Ha en fin dag!! AnneK:-)

  SvarSlett
 5. Endelig en værtype vi kan leve i!

  SvarSlett
 6. Åh så lurt! Hmm. Tenke tenke... Jeg klarer nok ikke hver dag men kanskje av og til? God ide. Og flott sitat.

  SvarSlett
 7. Du er flink til å ta sånne utfordringer du. Og det er en virkelig god ide. Det er jo dagene som farer forbi som er livet. Gleder meg til å få se bildene av ditt.

  Den Lille Sorte er utrolig søt.

  SvarSlett
 8. Ikke noen dum idé! Har også tenkt litt på det, men så synes jeg ikke det skjer noe som du sier. Fin utfordring, som jeg skal tenke på.

  Du har jo hverfall et fotomotiv som er veldig søt og fotogen og med fin genser! :)

  SvarSlett
 9. Åh, det er lurt. Kanskje jeg også skal prøve!
  Egentlig, som arkitektstudent, prøver jeg å øve meg på å SE tingene i virkeligheten også, ikke bare gjennom kameraet ;)

  SvarSlett
 10. Hei... :O)
  Det har jeg egetnlig tenkt på lenge jeg også..., nettopp fordi bloggen fungerer som en dagbok og da er det så fint om man også kan dokumentere hverdagene. Denne slenger jeg meg med på, så langt det går skal jeg poste et bilde hver dag.

  Liker veldig godt hvordan du har delt det du har gjort i "kakestykker" i innlegget under, så morsomt. Ser du du har gjort det noen ganger før... :O)

  Har lyst til å være med på julegavealongen i år også jeg..., nettopp fordi det er så uhøytidelig og fordi jeg ikke klarte å bli ferdig med alt jeg skulle gjøre til jul i år(les:fjor)
  Så med det friskt i minne, skal jeg prøve å være litt flinkere i år... :O)

  Ønsker deg en strålende dag!

  klem

  SvarSlett
 11. Gubbanoa for en vakker hund! Pen genser også :-)

  SvarSlett