søndag 23. januar 2011

Fire fine ting...

Alt som kan feires, bør feires, det er en god leveregel.
Her er fire fine ting å feire:


En
   Bloggen min fyller år. I februar er det to år siden jeg skrev det første blogginnlegget.
Tiden går sannelig fort når man har det morsomt.

To   I november rundet bloggen 100 000 besøkende. Jeg har ikke noe forhold til så store tall, men fyll Ullevål Stadon fire ganger, og du har ca hundre tusen. Det er et stort tall for en beskjeden liten blogg i et lite land.

Tre   Plutselig har bloggen 190 faste følgere. Jeg kjenner ikke alle, men setter stor pris på hver eneste en.

Fire   Et av prosjektene mine på Ravelry fikk nylig 1000 hjerter. Ganske snurrig, syns jeg, at en helt enkel lue som hvem som helst kan strikke uten oppskrift, skulle slå an sånn . Det er selvfølgelig Cocoon-lua vi snakker om, som etter hvert pryder mange hoder og kan strikkes i et hvilken som helst garn av alle som kan strikke.

Det feires med blogglotteri!

Her er fire fine ting å vinne:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jeg plukket ut fire av mine favorittgarn, og siden det nærmer seg vår, syns jeg det passer fint med friske turkise og blå farger – to håndfargede og to ”vanlige” garn.

En   Håndfarget ”Marilyn” fra svenske Chili Gredelin, som jeg blant annet har stikket disse sokkene av.

To   Opal, i herlige Hundertwasserfarger – med glitter!! Jeg har strikket blant annet disse sokkene i samme garn (men i en annen farge - og uten glitter, dessverre).

Tre   Håndfarget ”Summit Sock” fra min garnfargerfavoritt, canadiske Impulse of Delight. Jeg har strikket mange par sokker i garn fra Impulse of Delight, disse her for eksempel.

Fire   Sist, men ikke minst, et nøste makent til det jeg nettopp strikket disse sokkene i – Fortissima Alpaka fra Schoeller + Stahl.

Besøket på bloggen har økt kraftig de siste månedene, og jeg må bare få takke og bukke for alle visitter og alle hyggelige og inspirerende kommentarer! Uten lesere – ingen blogg. Så tusen, tusen takk!

Men samtidig som besøket øker, går antall kommentarer ned. Jeg har sett at flere har lurt på dette på bloggene sine. Så jeg skulle gjerne visst hva som lå bak her. Blir det rett og slett for mye sokkepreik for tiden? Er Dagens Bilde kjedelig og irrelevant? Vil dere lese kun om strikking, eller er andre ting også av interesse? Hva kan det være mer av? Eller mindre av? Eller er det simpelthen bare for mange blogger og for liten tid?

For å være med i trekningen her, må du legge igjen en kommentar til dette innlegget. 1 kommentar = 1 lodd.
Skriv gjerne litt om hva du vil lese om her på bloggen – svar på noen av spørsmålene over – ris og ros mottas med takk!

Til gjengjeld vil jeg trekke ut fire vinnere som får hvert sitt garnnøste. Trekning 1. februar.

Ønsker hver især en flott uke!

101 kommentarer:

 1. Tillykke med du snart har blog-fødselsdag og tillykke med de mange besøgende og faste læsere.
  Du har en rigtig flot blog med masser dejlige indlæg om både det ene og andet. Sådanne blogge elsker jeg at følge..der må gerne være lidt af det hele.
  Grunden til der bliver færre kommentarer tror jeg ganske enkelt er fordi der efterhånden er så mange blogs derude at det er svært at få tid til at kommentere på dem alle. Selv følger jeg over 300 blogs både i DK og i Norge og enkelte andre lande også og jeg kan umuligt nå at skrive kommentar til alle. Jeg har besluttet at skrive ca 15 - 20 kommentarer om dagen og så håber jeg at jeg får dem retfærdigt fordelt så alle efterhånden får et lille pip fra mig :-)

  SvarSlett
 2. Jeg har nettopp begynt å følge bloggen din. En av grunnene til at jeg sjelden kommenterer på blogger er at jeg bruker en bloggleser hvor jeg ikke kan legge inn kommentarer direkte, jeg må gå inn på den enkelte bloggposten. Dårlig unnskyldning, men sånn er det altså:).

  SvarSlett
 3. Jeg er med.
  Din blogg er så fin, akkurat sån den er. Blir litt sjalu nesten over alle fine ting du lager i stor fart. Neida, du er inspirerende (heter det det?) og jeg leser din blogg hver dag.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med blogg bursdag og fine besøkstall! Absolutt fortjent med en så fin blogg :) Så fint lotteri du har også! Det vil jeg absolutt delta i :)
  Jeg er trofast følger og er veldig glad i strikkeinnleggene dine, så er jeg også veldig glad for den Julegave-samstrikken du har startet! Veldig bra! :)
  Har ikke noe og utsette på bloggingen din!
  Klem:)

  SvarSlett
 5. Jeg vil gjerne ta et lodd i denne sammenhengen. Er glad for å lese bloggen din. Du har så mye fint.

  SvarSlett
 6. Grattis på bloggårsdagen och till alla besökare! Du gör jättefina saker så jag förstår verkligen att många hittar till dig!
  Vad gäller kommentarer så tror jag att det ibland är att man följer många bloggar, och kanske ibland läser dem i någon feed eller reader och bara ibland går in på själva bloggen. Sen vad gäller att kommentera är jag själv lite dålig på det ibland – även på bloggar jag alltid läser och gillar! – men det blir nog lättare att lämna en kommentar när det handlar om stickningen än om annat. Ja, så är det för min del iallafall.
  Vilken fin utlottning, förresten, klart jag vill ta chansen till mera chili-favoritgarn :)

  SvarSlett
 7. Jeg vil gjerne være med! Så fine garn, med deilige farger :)
  Jeg er ofte innom og leser bloggen din, men er nok slett ikke så flink til å legge igjen kommentarer... Er nok noe i det at det er så mange blogger man skal følge med, og dermed blir man alt for lite flink til å legge igjen en hyggelig kommentar...

  SvarSlett
 8. Gratulerer med bloggjubileum og mange lesere!
  Bloggen din er en av dem jeg besøker på min runde rundt i blogglandia for å se på alt det fine som lages. Jeg er nok mest interessert i lese om strikking, men er ikke alltid like flink til å legge inn kommentarer på de bloggene jeg leser.

  SvarSlett
 9. Grattis till bloggfödelsedag och alla besökare. Jag gillar din blogg som den är med lite stickning och lite annat. Tänk om man kunde vinna något av de fina garnerna du lottar ut. Härligt med lite vårfärg.

  SvarSlett
 10. Masse gøye ting å feire!
  Du ønsket tilbakemelding: JEG syntes 1 innlegg om dagen er litt mye. Og da blir det er ikke alltid like lett å kommentere alle innleggene.
  Og JEG (igjen!)syntes det IKKE er for mye sokker :-)

  Ha en fortreffelig uke!

  SvarSlett
 11. Gratulerer masse med dagen !!
  jeg er jevnlig innom bloggen din for å se hva du holder på med. Du har en veldig fin og koselig blogg.
  Det er så mange fine blogger nå, så det er kanskje tida som ikke strekker til ??
  Men det er jo det som er koselig synes jeselv, både å skrive og å få kommentarer. Synes nesten jeg får nye venner på nett:))

  SvarSlett
 12. Hei, gratulerer med så mye kjekt! Godt du feirer - bra ting skal feires, og så kjekt at vi får være med på feiringen! Superfint gran - digg!

  Hmm... litt snodig at besøk går opp og kommentarer går ned, interessant om det er en trend i blogglandia. Jeg aner ikke hva det kan komme av.

  Kjenner på meg selv at jeg gjerne skulle ha kommentert bedre, og flere innlegg rundt omkring, men føler tiden går litt for fort.

  Selv er jeg tilhenger av rendyrkede blogger - men samtidig er jeg ikke trofast mot det selv (jeg skriver ikke BARE om strikking og sånt), og noen ganger er det også morsomt å lese om helt andre ting og bli litt bedre kjent med bloggeren :-)

  Uansett er man 100% sjef for egen blogg og skal skrive om akkurat det man ønsker.

  Jeg setter stor pris på bloggen din :-)

  SvarSlett
 13. 100.000 besøkende på to år, det er veldig mange besøkende pr uke det :-)
  Du nevner at antall kommentarer går ned i takt med at besøket går opp.
  Jeg merker selv at da jeg startet å følge blogger var jeg flink til å kommentere på mange av de bloggene jeg leste. Men etterhvert som jeg begynner å følge - og lese - flere og flere blogger, så kommenterer jeg færre og færre av dem. Kan det ha en sammenheng tro????? Jo flere jeg ønsker å "rekke over", jo mindre tid føler jeg at jeg har til å kommentere...
  En uting av meg, for jeg synes jo det er så utrolig kjekt selv når noen kommenterer.

  Kanskje vi er på vei inn i "tidsklemma" i bloggeverden også... det vil i hvert fall ikke være bra.

  SvarSlett
 14. Gratulerer med blog bursdag.Jeg leser alltid dine inlegg, spesielt morsomt om den lille hunden. Men strikke ting er også interesant. Døttera mi har også strikket flere cocoon luer :)
  Jeg ta gjerne et lodd :)

  SvarSlett
 15. Er det ikke mer enn to år siden - jeg synes jeg har fulgt med lenge:-)
  Gratulerer i hvert fall så mye, Anne, det er alltid hyggelig å titte innom hos deg.

  Når det gjelder kommentarer - jeg tror du har rett i det siste, flere blogger og mindre tid.

  SvarSlett
 16. Tja, har lurt litt på det samme... nå er ikke jeg den som får flest kommentarer på min blogg, men nå er det liksom helt dødt...

  uansett - jeg vil gjerne vinne garn, er glad i å strikke :)

  SvarSlett
 17. Gratulerer både med det ene og det andre!

  Jeg har inntrykk av at hyppig oppdatering fører til høyt besøkstall, men noen synes kanskje det blir mye å kommentere hver dag?? (Lite kommentarer fra meg er pga ferie)

  Jeg setter stor pris på bloggen din og er ofte innom. Liker at det er litt variasjon, men liker spesielt godt strikkeinnlegg. Det er fordi du både lager fine ting og har gode bilder av det du lager. Da blir jeg fort inspirert :)

  Supre premier du lodder ut! Flott garn og nydelige farger!

  SvarSlett
 18. Gratulerer med bloggebursdagen! Og så gøy med gode besøkstall da! Jeg synes absolutt ikke det gjør noe om praten går i sokker så lenge jeg kan nyte gode bilder også. Det er viktigst for meg. Nå er nok ikke problemet du sliter med noe jeg føler jeg har veldig skyld i, siden jeg generelt har vært dårlig på å følge opp bloggene jeg liker med besøk. De gangene jeg besøker folk prøver jeg å kommentere for jeg synes det er så gøy å få kommentarer selv, men jeg kunne klart bli flinkere på å besøke folk oftere - dette inkluderer også deg! Mange innlegg på ei uke er forresten også stas, så fortsett med det!

  Måtte hell og lykke følge deg i bloggeverdenen fremover!

  SvarSlett
 19. Skriv om det du liker, det skinner gjennom teksten!

  Som mange har nevnt; jeg leser gjennom google reader, og følger ca 300 blogger. Og da er det ikke alltid at jeg kommenterer om jeg ikke har noe å si akkurat der og da, selv om jeg stjerner av og skriver noe senere en gang i blant.

  SvarSlett
 20. Små ting, store gleder! Og 4 ting tilsammen gir jo kjempestore gleder:) Gratulerer så mye!
  Jeg synes ikke det er for mye sokkeprat hos deg, synes det er artig å følge med på hva du sysler med. Og initiativet til Julegavestrikk 2011-KJEMPEBRA!
  Klem og en fin søndagskveld videre:D

  SvarSlett
 21. Fire ganger hurra!

  Jeg liker bloggen din veldig godt, men i likhet med flere av de som har kommentert før meg, har jeg ikke sjans til å kommentere på alt som sikkert hadde "fortjent" en kommentar. Jeg bruker også google/reader, og det er veldig enkelt å lese innlegg uten å gå inn selve bloggene. En uting kanskje, men så er det så mye jeg vil rekke over også...

  Noen kommentarer blir det alltid, og jeg tror jeg legger flere fra meg når jeg leser jevnt, at det ikke blir flere hundre uleste blogginnlegg som venter.

  Færre kommentarer merker jeg også at det blir, men jeg satser på at folk er som meg, og fortsetter bloggingen med friskt mot.

  *klem*

  SvarSlett
 22. Grattis!!!!

  Jag tycker om din blogg precis som den är, med lite av varje.

  /Annika

  SvarSlett
 23. Det er et svimlende antall besøkende du har hatt på disse to årene. Jeg er en flittig besøker på bloggen din. Ofte legger jeg inn kommentarer også. Når det gjelder dette med at antall kommentarer går ned til tross for økende antall besøk så kan vel det ha noe med tid å gjøre. Folk er travle. Jeg har også inntrykk av at folk har sine favorittemaer de liker å lese om og kommentere. Enkelte er opptatt av håndarbeid og andre av foto, hunder eller natur.... Og de fleste kommenterer vel kun det de er interessert i tror jeg. Det er også viktig at man av og til titter innom og legger igjen kommentar hos dem som har "vært på besøk".
  Selv synes jeg du ofte skriver morsomme innlegg og forteller fine historier. I tillegg liker jeg ofte det du produserer av garn. Du er kreativ og har ofte fått med deg det som rører seg ute i bloggverden når det gjelder mønster og garn. Jeg henter defor inspirasjon og ideer til ting jeg selv ønsker å lage. Flott garn forresten :))

  SvarSlett
 24. ÅJ, gratulerer så masse med 4*jubileum!:) jeg leser bloggen din som inspirasjon til mine egne strikkerier...og skal innnrømme at jeg ikke er verdensmester i å kommentere! skal bli bedre!:)

  fortsatt god søndagskveld!

  SvarSlett
 25. ...og FEM: Jeg har bursdag i dag (sånn, nå vet hele Bloglandia det).

  Jeg synes bloggen din er koselig jeg og slett ikke alt for mye sokker ;) Jeg leser gjerne om sokker men synes jo det er supert å lese om hunden og datra og sønnen og alt som skjer også. Me like!

  SvarSlett
 26. I likhet med heklepekle så leser jeg også stort sett blogger i en bloggleser der jeg verken kan kommentere, eller kan se andre sine kommentarer.

  Jeg synes det er veldig mye koselig å lese på bloggen din, og det er akkurat passe mengde strikking og andre ting!

  SvarSlett
 27. Grattis med feiringen :D
  Jeg kommer ofte innom og prøver å huske på å kommentere, beundrer strikkingen din, og har lagret ribbevottene for å prøve. Forstett slik du gjør nå mener nå jeg da :D
  Ha en fin kveld
  /myr

  SvarSlett
 28. Gratulerer!
  Jeg synes du har en flott blogg, jeg er stadig vekk innom og ser hva du holder på med. Sokker, skjerf, hund, bilder mm :)

  Jeg er den første til å innrømme at jeg er skikkelig dårlig på å legge igjen kommentarer på min ferd gjennom blogglandia. Tror jeg har en mental sperre på å skrive hos folk jeg ikke kjenner så godt. Har som nyttårsforsett å kommentere i blogglandia:)

  SvarSlett
 29. gratulerer så mye med jubileumet :) Så artig :)
  Jeg synes bloggen din er kjempe fin akkurat slik den er. Følger deg, og leser alt. har også kikket gjennom mange ganger bare for å se alt det flott du lager, og for å lese opp igjen. Kanskje burde blitt flinkere til å komentere.
  Gleder meg til mange flere nye innlegg her hos deg :) ha en flott ny uke. Lykke til med trekning og jubileumet.

  SvarSlett
 30. Hei!! Hyggelig tiltak!! Jeg liker bloggen din veldig godt!! Ja du har blogget mye sokker, men for meg har det vært så inspirerende (ikke bare dine sokker) at jeg faktisk har blitt ganske hekta på sokker!? så jeg har strikket mange par i det siste!! De mystrie-sokkene feks!! Veldig inspirerende!! Det et bilde om dagen prosjektet, er ikke så spennende å følge, vis du vi ha en ærlig mening. Jeg prøvde det selv, på min telefon-vanskelig!! Det at folk ikke legger igjen kommentar, er at mange har så mange blogger på lista si, slik at de ikke gidder eller minst rekker å skrive kommentar!? Jeg er innom mange blogger, men legger ikke igjen spor over alt. Så er det noen som man legger igjen kommentar, men aldri svarer. Da gidder man ikke mer!? Det er noen rare koder der ute som jeg ikke helt har klart å knekke. Men det viktigste er at man har det gøy med og blogge!! AnneK:-)

  SvarSlett
 31. Gratulerer med jubileum!
  Jeg liker bloggen din akkurat slik den er. I perioder strikker man sokker, senere kan det være mange luer, og da blogger man jo om det man holder på med :-)
  Jeg leser bloggen din gjennom google-reader for ikke å gå glipp av oppdateringer. Og da blir det gjerne slik at jeg ikke trykker meg inn i selve bloggen for å kommentere. Latskap, egentlig.

  SvarSlett
 32. Ja det var jammen mye å feire ~ gratulerer med bloggjubileum. At det har gått to år allerede er mer enn jeg kan forstå, tida flyr virkelig. Jeg ser fram til de neste bloggårene dine :-)

  SvarSlett
 33. Gratulerer masse. Du har nå en av de artigste bloggene rundt omkring så det er ikke det minste rart at du har mange besøk. Skjønner det godt jeg. Og ikke er det foir mange sokker. Det kan igrunnen ikke bli for mange sokker.

  Hvorfor kommentarerne blir færre - nei si det. Kan det ha noe med at det allerede er mange som har kommentert? Når man er nr. 40 som skal legge igjen en kommentar så kanskje man ikke gjør det? Dette er bare gjetning altså.

  Men jeg vil være med i trekningen!!! Hurra for deg.

  SvarSlett
 34. Gratulerer med jubileum!
  Det er alltid like hyggelig å komme inn hos deg - mye fint, og absolutt ikke for mange sokker..
  Jeg prøver å få med meg nye innlegg hver dag, men det er ikke alltid tiden strekker til.
  Ha en fin uke :)

  SvarSlett
 35. I'm so happy for your "Julegaver" and it gives me higher speed in doing gifts.Always the -christmas comes so fast every year.I follow your work and your comments some times a week.I think you have seen me visiting you but often I only enjoy.
  I wish you a nice new week
  I wish you a new wonderful blogging period
  Ulla

  SvarSlett
 36. Grattis till alla fyra firaranledningarna!
  Många kloka ord har redan sagts om varför man inte kommenterar - jag talade nyligen med en kvinna som nyss börjat blogga, hon sa att hon kände sig lite för blyg för att kommentera när hon inte kände bloggaren.
  Själv kan jag tycka att jag inte har något att tillägga när det redan finns många kloka kommentarer. Och så är jag nog lite av periodare - trötta perioder blir det mindre sagt.
  Du ska ha stort tack för en vacker, rolig (på svenska) och inspirerande blogg!
  Margaretha

  SvarSlett
 37. Gratulerer!Absolutt en av de fineste strikkebloggene i landet. Er selv mest interessert å lese om strikking, men er (dessverre kanskje)ikke så glad i å lese om sokker. Men liker veldig godt å følge med på alt det andre du skriver om strikking og garn osv.

  SvarSlett
 38. Gratulerer! Liker bloggen din kjempegodt, jeg!

  Men jeg er blant dem som ikke så flink til å kommentere. Litt fordi jeg leser mange blogger, og litt fordi jeg av en eller annen grunn blir litt sjenert av blogger med masse lesere og kommentarer...

  I tillegg vil jeg gjerne skrive noe ordentlig, hvis du skjønner, noe jeg mener, og da er det ikke alltid det kommer noe sånn med det samme. Men jeg prøver, altså!

  SvarSlett
 39. Gratulerer!
  Jeg er fast leser, leser helst om strikking, og der skriver du jo både variert og morsomt. Bare fortsett med det:-)

  SvarSlett
 40. Gratulerer!
  Jeg er fast følger og leser allt som du skriver om men jeg må erkjenne at jeg ikke alltid er like flink og legg igjen en kommentar.Det som intresserer meg mest er innleggene dine om strikking, du klarer alltid av og både skrive og vise frem dine prosjekter på en bra måte. Føler mange ganger at jeg ikke har så mye fornuftig og skrive og kanskje da spesiellt når det er 40 andre som redan skrevet så fine innlegg. Kanskje litt dumt,et litet -hei, ha en bra dag kan være godt nok. Jeg finner så mye inspirasjon og har fått hjelp og forklaringer på ting. Fortsett som du gjør!

  Klem Pernilla

  SvarSlett
 41. Gratulerer med 2 år! Selv er jeg helt fersk, kan bare skryte på meg knappe 1 mnd i bloggeland.. Jeg synes det er mest gøy å lese om strikking.. Synes det er veldig inspirerende å se hva andre strikker og hva de har å si om det. Liker bloggen din godt! Har tenkt til å prøve meg på vottene du har oppskrift på her inne, de ser skikkelig gode ut :)

  SvarSlett
 42. Jag minns när du startade Anne, det gladde mig att du började blogga! Inspiration är vad jag vill ha från diin blogg, ja, från alla bloggar egentligen. Det är bara roligt att läsa vad andra stickar helt enkelt =)

  Jag vill gärna vara med och tävla oxå =)

  SvarSlett
 43. GRATTIS!! Jag gillar din blogg precis som den är, härlig!! Men du får gärna visa mera Norge!!
  Kram från Sverige

  SvarSlett
 44. Jag säger som många andra att din blogg är så bra som den är. Det finns stickning, vardag, vind och väder och så Norge förstås!
  Kul med en tävling och fina garner!

  SvarSlett
 45. Har ikke fulgt bloggen din i to år, ikke mer enn ca 2 måneder faktisk! Men har fått vedlig mye inspirasjon i løpet av den tida, og gleder meg til hvert innlegg!

  SvarSlett
 46. Her var det sannelig mye å feire :-) Gratulerer så masse! Flott lotteri som jeg gjerne vil være med på :-D

  Jeg tror kanskje det tar litt lang tid å kommentere alle man følger - jeg prioriterer i alle fall å kommentere mest hos dem som legger igjen et lite spor hos meg. Jeg merka at blogginga begynte å ta ganske mye av tida mi, så nå sitter jeg ikke og leser blogger hver kveld - det kan jo være flere som har det sånn, og da hender det seg jo at man misser et innlegg eller to.

  Du har i alle fall en flott blogg, og jeg er superimponert over alle sokkene dine :-) Jeg kan jo prøve å bli flinkere til å si hei ;-)

  Ha en trivelig dag - klem Siv

  SvarSlett
 47. Gratulerer! Forresten ikke så rart for bloggen din er underholdende:-) Selv er jeg nok mest interessert i håndarbeid og for meg kan det aldri bli for mye sokker.
  Hverdagen kan bli litt hektisk iblant så det hender at det å skrive kommentar hoppes over. Uansett fortsett som du gjør - vi setter pris på deg:-)

  SvarSlett
 48. Hei Anne. Jeg har fulgt bloggen din et halvt års tid nå, er inne stort sett daglig. Er dessverre ikke veldig flink til å legge igjen kommentarer, men skal prøve å bli flinkere til det heretter, nå når jeg har innsett hvor mye det betyr for den som blogger! Jeg synes du skriver bra som det er, mye strikk og litt andre ting, veldig hyggelig å lese om lille Tinka også. Har selv tre hunder som gjør mye rart og gir mye glede i løpet av en dag. Stå på, du gjør en flott innsats i bloggverden! :)

  SvarSlett
 49. Gratulerer med jubileum og andre fine tall!

  Nå skal jeg innrømme at jeg ikke har lest de 48 kommentarene foran min, så det kan hende at andre har allerede sagt det jeg skal si.

  Noen forslag til hvorfor det kan være færre kommentarer nå enn da bloggen hadde færre lesere:

  - man føler seg litt liten og usikker som kommentator når det er mange som leser. Det var tryggere før da det var få som bedømte dine ord.

  - eksklusivitet. Så lenge man føler at man er en av få som har oppdaget en blogg som er så bra som din, så er man medlem i en eksklusivgruppe og derfor bidrar med kommentarer?

  - Google Leser og lignende tilbud. Der jeg før måtte innom bloggen for å se om det var kommet noe nytt, leser jeg nå nye artikler på rekke og rad. Skal man kommentere, må man åpne bloggen/innlegget, og det er jo akk så tungvint. Og så er man kanskje allerede i tankene over på neste uleste artikkel som ligger og venter?

  De to første er kanskje litt sære, men den tredje har jeg litt tro på som årsaksforklaring. Uansett grunn til nedgang i kommentarer Anne, takk for at du fortsetter å skrive! Jeg setter pris på dine ord og bilder.

  Til lykke med de neste 2 år!

  SvarSlett
 50. Er innom bloggen din nesten daglig. Synes du lager mye fint, og du har gode bilder på bloggen din. Jeg er glad i strikking, dessverre er ikke skuldrene mine like glad i det, derfor blir det sjeldent. Men jeg strikka 2 par hansker i alpakkagarn i fjor vinter, liker så godt de heimestrikka.

  SvarSlett
 51. Grattis! Jeg er innom bloggen titt og ofte! Cocoon lua er strikket i flere eksemplarer allerede, samt det grå sjalet med fletter du strikket til din datter.. skikkelig fint.. Målet for 2011 er å lære å strikke sokker!!!

  SvarSlett
 52. Hei, liker bloggen din. Er en titt innom når jeg har andledning, blir inspirert av innlegga og motivert til å pusle mer.

  SvarSlett
 53. Gratulerer med jubileet!
  Jeg liker bloggen din slik den er.
  Du strikker nyydelige ting, er flink til å ta bilder av det du lager og deler gjerne det du kan.
  ..rene kinderegget spør du meg ;)

  SvarSlett
 54. Gratulerer med jubileum, og masse besøk. Har følgt bloggen din en stund, og liker den som den er, men burde vel kansje bli flinkere å kommentere og det gjelder vel egentli og alle blogger jeg er innom=)

  SvarSlett
 55. Fantastiske farger - de vil gjerne vinne :9

  Grattis med masse besøk og jubileum!

  SvarSlett
 56. Koselig blogg du har - og ja, jeg er en følger :)
  Mener å huske at jeg fant oppskrift på noen koselige hekla grytekluter i bloggen din!
  Gratulerer med jubileet!

  SvarSlett
 57. Hej Anne.
  Tillykke med dine fire fine ting :-)
  Jeg læser med på bloggen hver dag via min Google Læser, men der er så mange spændende bloggere og jeg lægger kun kommentarer når der virkelig er noget væsentligt at skrive om ellers bliver det en pligt, ikke en fornøjelse (og væsentligt er det når der er udlodning af smukke garner, lige i mine farver ;-)
  Måske føler man heller ikke samme tilskyndelse til at kommentere blogge med mange læsere - den opmuntring der ligger i, at man lige smider en kommentar er sikkert forbeholdt mindre etablerede bloggere.
  Jeg holder af din blog præcis som den er - jeg strikker ikke selv sokker, men beundrer dine meget!
  Mon ikke din pludselige succes på Ravelry har gjort sit til at mange har fået øje på din blog?

  SvarSlett
 58. Gratulerer med fire fine ting! Bloggen din er ny for meg, men jeg gleder meg til å titte i den! Måtte bare melde meg på her først ellers hadde jeg vel ratt glemt det... *rødmer*

  SvarSlett
 59. Jeg synes det er kjekkest å lese om strikke- og heklerelaterte ting. Jeg er ikke så opptatt av foto eller hund, men kommenterer generelt lite på en blogg. Jeg tenker som oftest at "hva er det jeg kan si, som ikke de 74 andre allerede har sagt?" Og så gidder jeg heller ikke lese de 74 kommentarene for å finne ut om det er noe som er usagt. For meg så er det en slags grense på 20 kommentarer (som jeg gidder lese).

  Når det er sagt, så har jeg fulgt bloggen din helt siden du begynte for 2 år siden. Du skriver bra og jeg synes du har en fin linje på å være personlig uten å bli for privat. Jeg liker bloggen din veldig godt og håper du fortsetter lenge ennå!
  *klem*

  SvarSlett
 60. Hej! Vad roligt att du haft så många besökare på din fina blogg. Jag tycker du har en bra blandning på bloggen, så fortsätt så.
  Jag vill också gärna vara med och hoppas på tur i dragningen.
  Önskar dej en fortsatt trevlig vecka.
  Kram Birgitta

  SvarSlett
 61. Jeg liker bloggen din kjempegodt og takker og bukker for alle gode strikketips og god inspirasjon jeg har fått.

  Jeg er mest på jakt etter håndarbeidsrelaterte blogger, men samtidig synes jeg det er artig å bli litt kjent med hun Anne som ligger bak :-)

  Fortsett bare som du stevner. Det kan hende det er som de foran nevner - sånn som nå har du fått over 60 kommentarer, det er mange. Og det er lett å tenke at "det er jo så mange som har kommentert allerede"

  Men jeg kommenterer gjerne til deg, og jeg setter også stor pris på at du ofte kommenterer tilbake. Et hyggelig bloggsamvær :-)

  SvarSlett
 62. Jeg er helt nettopp begynt å lese bloggen din, fant den gjennom olavas.blogspot.com, og jeg synes du lager så mye fint! Jeg liker egentlig å lese om alt, både hverdagsprat og håndarbeid! Fast leser fra nå av ;)

  - Martine

  SvarSlett
 63. O lykke, for både oss lesere og for deg som blogger! Gratulerer med bloggjubilieum snart!

  Jeg vil mer enn gjerne være med på loddtrekningen din, og drømmer om at garn nr 1 eller 3 skal dale ned i postkassa mi... Nydelige premier du har valgt!

  Når det gjelder antall kommentarer vs antall treff på bloggen har jeg en teori utifra min egen blogglesings praksis: Flere og flere har jo iPhone eller andre smart-tlf, og jeg kikker ganske ofte på blogger med min tlf. Men jeg syns det er litt knotete å legge igjen kommentarer derifra, med innlogging osv. Derfor blir jeg taus leser fra telefonen, og så går jeg heller inn fra pc'en en annen dag og legger igjen kommentarer. Derfor får du ofte flere treff på bloggen for hver kommentar JEG legger igjen i alle fall... Kanskje det er flere som meg?

  Jeg hører gjerne om sokker, jeg syns du er flink til å variere her på bloggen din, jeg! Fortsett sånn! (o:

  SvarSlett
 64. Kære Anne

  Jeg vil gerne vinde garn. Er lige kommet hjem fra en dejlig ferie i Norge.

  Jeg vil gerne inspireres til nyt strik og norsk kunsthåndverk og traditioner.

  Kærlig hilsen

  Rikke

  SvarSlett
 65. Gratulerer med masse fine tall! For meg handler det om tid ja (og litt latskap) - det er så mange fine blogger jeg er innom som snarest, uten å kommentere. Skal prøve å skjerpe meg!

  Hva vil jeg ha mer av? Inspirasjon, shoppetips til fint garn, og lenker til oppskrifter du liker!

  SvarSlett
 66. Gratulerer med så mange besøkende! Jeg blir gjerne med på trekningen din, det er flott garn du lodder ut.

  Jeg prøver å velge ut et overkommelig antall bloger som jeg følger med på. Jeg kommenterer og leser ikke hver gang, men prøver å legge igjen en kommentar innimellom. Kommer det aldri noen kommentar tilbake, blir det som regel også mindre fra min side. Har alltid likt å komme hit og lese om dine prosjekter. For meg er det spesielt hekling som er interessant, men jeg har også gjerne sett på de fine tingene du strikker. Et bilde om dagen synes jeg er kjedelig, og derfor har jeg ikke kommentert der.

  Lykke til med videre blogging :) Klem

  SvarSlett
 67. Gratulerer med jubileum!

  Jeg er innom bloggen din jevnlig, og har stor glede av den, selv om jeg nok har litt mindre tid til nettsurfing enn før.

  Ikke er jeg særlig flink til å kommentere heller, men det handler mest om at jeg ikke er så glad i Blogger-løsningen. På forum kommenterer jeg gjerne både dette og hint :)

  SvarSlett
 68. Takk for flott blogg, og gratulerer med jubileum.

  For det første, det beste du kan gjøre for å få kommentarer er jo å sette i gang et blogglotteri ;)
  Men fra spøk til alvor - for min egen del vet jeg at jeg er oftere inne på bloggen din nå fordi du har oftere oppdateringer, med bildene som du legger ut. Men det er sjelden jeg legger igjen kommentarer på dem, fordi jeg jo egentlig er mest interessert i strikke- og håndarbeidsstoff. Det er svar for meg. Men jeg kan godt gå i meg selv og bli flinkere til å kommentere også. :)

  Nå håper jeg i alle fall at jeg har fått et lodd på denne kommentaren!

  SvarSlett
 69. Nå føler jeg meg skyldig, for jeg er en av de som besøker mye, men skriver lite. Jeg tror det har både med det du sier: mange blogger og lite tid, men også med at det er sjelden jeg føler jeg har noe vettugt å si.

  Men med så fine premier som lokkemat kan jeg vel like gjerne komme med det:

  Veldig inspirerende blogg (det er blant andre din blogg som vekket min strikkeinteresse på nytt) og fine bilder og god skriving gjør den interessant selv når man ikke er i strikkehumør!

  SvarSlett
 70. Gratulerer med dagen! :)

  Jo, som alle de over har sagt - jeg bruker Google Reader, og får lest mye men kommenterer sjelden. Når jeg kommenterer er det som regel a) noen jeg kjenner eller b) noe jeg bare ikke KAN holde kjeft om. Enten det nå er positivt eller negativt, av og til skal man jo la bli å fölge förste tanken også...

  Jeg liker iaf bloggen din veldig godt - det hjelper meg å holde koken igang på strikkegryta, jeg er ellers en sånn seriehåndarbeider som ikke holder på med samme sorts pillerier for lenge av gangen...

  SvarSlett
 71. Gratulerer! Det er veldig hyggelig aa foelge med bloggen din :-)

  SvarSlett
 72. Hjertelig tillykke med blogg-bursdagen!

  Skal bli flinkere til å kommentere. Du ligger på blogglista på min splitter nye strikkeblogg :-)

  SvarSlett
 73. To år allerede? Synes nettopp jeg leste din første post... Bloggen din er flott, kommer ikke på noen innvendinger på stående fot.

  Jeg prøver å kommentere i de bloggene jeg setter mest pris på, men det er ikke alltid tida strekker til. Har bestemt meg for å luke vekk en god del av bloggene på den lange leselista mi i år, og heller bruke mer tid på de jeg liker best - og ikke minst på strikking.

  SvarSlett
 74. Gratulerer med jubileum og beøkers antall!! Håper ikke du forandrer på noe jeg da jeg syns bloggen din er en fryd å lese og en inspirasjon til tusen. Titter på dine prosjekter på Ravelry i ny og ne, og er nesten litt'sjalu' da du er så utrolig kreativ og lager så flotte plagg. "Knabbet" en lue idee og strikket nesten maken til sønnen. Han har fått mange kommentarer om den så mange tusen takk for den!!! Gleder meg til å fortsatt kunne logge på (nesten daglig) og lese hva du holder på med; ha ett flott blogge år 2011. Så AnnePåLander; fortsett som du gjør for bloggen din er aldeles TOPPERS :-)

  SvarSlett
 75. Hei og gratulerer så mye med jubileumet!! :) Enig med deg om at tiden flyr når man gjør ting man synes er gøy.
  Jeg vet ikke helt hva du kan/burde endre med bloggen din. Det eneste jeg kan jeg komme med er hva jeg liker å se og lese om når jeg er innom håndarbeids blogger. Det er jo slike ting du allerede skriver mye om, nemlig håndarbeid du holder på med. Jeg blir veldig inspirert av å se hva dere kreative bloggere legger ut av bilder, tips og råd når det kommer til alt fra oppskrifter, garntyper, arbeider og nettsider dere får inspirasjon fra!!
  Hilsen Camilla :)

  SvarSlett
 76. Gratulerer med mange besøk og 2 års dag. Alltid hyggelig å lese bloggen.
  Ha en fin helg. :)

  SvarSlett
 77. Gratulerer :) Kjempefin blogg.
  Tove
  tova-9@hotmail.com

  SvarSlett
 78. Hei Anne...
  Gratulerer med bloggebursdag og de fire som du feirer.
  Jeg vet akkurat hva du mener ang mere besøk på bloggen men færre kommentarer. Vet ikke hvorfor, men skal jeg dømme etter meg selv(som har vært veldig dårlig til å legge igjen kommentarer i det siste) så er det hektiske dager, mange blogger; føler at jeg ikke henger med og har problemer med å holde meg oppdatert til enhver tid.
  Men jeg syns selv det er moro å få kommentarer av de som kommer på besøk, derfor prøver jeg å legge igjen spor etter meg. men det kan godt henne jeg kikker innom, går ut igjen og kommer tilbake senere for å legge igjen kommentar... :O)

  Ang. hva du skriver om på bloggen din så syns jeg det er veldig bra. Du er en av mine absolutte favorittbloggere! Lett blanding av håndarbeid, garn og hverdagshendelser.
  Jeg har oppdaget at hvis man poster innlegg ofte, så får man færre kommentarer på hvert eneklt innlegg. Poster man sjelden er kommentarene flere... ganske logisk!

  Ønsker deg en koselig helg!
  Skulle jeg være så heldig å vinne i ditt blogglotteri, må jeg innrømme at jeg ønsker meg en av de to hespene... :O)

  SvarSlett
 79. Gratulerer med alt sammen!
  Jeg leser her og prøver å huske å kommentere, men av og til kommer man liksom ikke så langt. Jeg syns det er mest interessant med det strikkerelaterte, må jeg innrømme.

  SvarSlett
 80. Gratulerer.Mye fint i bloggen din.
  g-senn@online.no

  SvarSlett
 81. Hei! Er nettopp blitt oppmerksom på bloggen din selv, så kan dessverre ikke svare deg så mye på hvorfor mht antall kommentarer osv. Men, jeg la deg til som venn på Ravelry :) Gratulerer masse med over 1000 fav'es!! Er helt nybegynner selv, så det er inspirerende å oppdage skikkelige superstrikkere! :)

  Nydelige garn du hadde i konkurransen - håper jeg blir en av de heldige vinnerne!

  :) Kari Elisabeth (Superkari på Ravelry)

  SvarSlett
 82. Hej Anne!
  Klart jag vill vara med och tävla!
  Mitt bloggläsande, och än mer kommenterande, har absolut kommit av sig på sistone- att jobba heltid tar den där sista lilla kraften jämför med de 85 % jag gjorde tidigare. Men jag ska ta mig i kragen, för jag vet själv hur kul det är med feedbacken man får i alla kommentarer!

  SvarSlett
 83. Hei,
  jeg har fulgt bloggen din en god stund og er nok av dem som kanskje er dårlig til å kommentere. Jeg prøver å være bevisst på å gjøre det en gang i blant da. Det er kanskje kjipt av meg ikke å gjøre det oftere men når det står 38 kommentarer fra før har ofte det meste blitt sagt og jeg føler at jeg ikke alltid har så mye å bidra med. Sånn liker knapp hadde vært noe for meg på sånne store blogger ;) Ellers liker jeg bloggen din akkurat som den er . Du er god på håndarbeide, du inspirerer og du slipper fram Anne, du er ikke en slik fasadefigur som det kanskje blir til at noen bloggere blir. Altså går det an å identisere seg med deg og det er en god egenskap. Jeg er også en av de som følger med på en god del blogger, jeg har liksom ikke samvittighet til å slette noen av lista og da går tida unna, og jeg er litt bevisst på å legge meg til som følger på de som er i oppstarten og kommentere hos de. Det har mange gjort hos meg også og da får man jo godfølelsen ved å blogge selv.
  Ellers vil jeg gratulere deg med jubileumet og kan nå avsløre at du har ca 1208 faves på cocoon lua di, det er ikke gæærnt må jeg si. Det var moro for deg. Du har virkelig fristende premier denne gangen og en kan jo drømme om å vinne en av de. Men det er bare moro å være med, det viktigste er ikke alltid å vinne. Ønsker deg fortsatt lykke til med bloggen i mange år til.
  Klem fra kristin

  SvarSlett
 84. Gratulerer med alle jubileene:)
  Jeg liker å lese innlegg om ting du har laget. De gir meg ofte inspirasjon :)

  Jeg liker også sokkeskolen din, jeg har laget et par sokker med forsterket hel og stjernetå:)

  Når det gjelder kommentarer sånn generelt så er det mange blogger og for liten tid:)
  I det siste har jeg merket at jeg prioriterer å ferdigstille ting jeg lager fram for å lese og kommentere inne på alle bloggene jeg følger.. Det går veldig opp og ned hva jeg har tid til med to barn og full jobb:)

  Jeg er med på DUSS2011 og sokkegarn hadde vært utrolig kult å vinne;)

  SvarSlett
 85. Jeg titter inn på din blogg hele tiden och nyter av vakre naturbilder, hund og strikketing - men jeg, som andre, rekker ikke skrive kommentarer. Eller kanskje tör man ikke alltid? Og så er det det at jeg har ikke fått skrevet så mye selv heller, og da kjenns det litt sumt å vise seg frem overalt! Men nå blir det lysere og kanskje tiden rekker bedre till. Uansett, jeg er gjerne med her!

  SvarSlett
 86. Kære Anne
  Til lykke med op til flere jubilæer her på bloggen. Jeg har læst med fra start og gør det stadig med stor fornøjelse, men det er desværre ikke ofte jeg får kommenteret.
  Jeg vil selvfølgelig gerne være med i din Give-away - da det jo lige er mine farver:-)

  SvarSlett
 87. Hei, jeg er en nyfrelst strikkeblogger. Laget meg en blogg primo januar. strikkemasker.blogspot.com. Har ikke fått mange kommentarere, men veldig mange har vært innom. Kanskje er det så mange bloggere nå at vi må bare se på alle og rekker ikke fordype oss noen steder. Lykke til videre med bloggen din. Og jeg er ikke lei av sokker. Jeg har strikket sokker over samme lest i 30 år og syns det er så spennende med nye oppskrifter og mønster! mvh Lisbeth

  SvarSlett
 88. Hej! Jag har följt din blogg ett tag och har inte alltid varit flink till att kommentera. Man hinner liksom inte med allting. Jag själv är mest intresserad av strikkning, men det blir intressant blogg först när man får en personlig inblick i vem det är som skriver och då behövs även andra inlägg få plats. Det viktigaste är nog ändå att den som skriver fortfarande är motiverad och ser en vinst i att blogga! Lycka till med dina funderingar, vill gärna läsa mer om dem i framtiden!/Heidi

  SvarSlett
 89. Hei kjære deg og masse gratulere. Jeg skal love deg at jeg er innom din blog hver gang det er et nytt innlegg. Jeg der glad i alle stikke hekle innleggene dine. Men er ikke altid god å kommentere noe pga tiden ( som du sikkert kjenner til) og no pga jeg surfer frA iphoden og er ikke alltid så enkelt å skrive en liten kommentar. Men jeg tenker på deg. Ha en flott dag og krysser fingrene på at jeg skal være den heldige vinner

  SvarSlett
 90. gratulerer så mye :)

  syns att en blogg skal innehålle lite av både hverdagsliv og handarbeide...tror det er viktig for og gi bloggen "liv"

  SvarSlett
 91. Grattis till allt firande.
  Jag tittar in lite då och då. Så jag ska nog inte ha nån åsikt om din bloggning. Antar att du bloggar rätt med alla besökare.

  SvarSlett
 92. Gratulerer, så fin giveaway :)Krysser fingrene...

  SvarSlett
 93. Hei Anne!
  Gratulerer med besøkstallene!
  Jeg leser bloggen din jevnlig, men har dessverre aldri kommentert. Den berømte tidsklemma gir meg ikke muligheten til å kommentere alt jeg leser, så da må jeg være ærlig nok til å innrømme at jeg heller velger svært få, enn alle. I tillegg er jeg en av dem som ikke kan legge inn kommentarer direkte på bloggpostene, jeg må trykke meg inn på selve posten, og da skjer det sjeldnere.
  Men jeg vet det er latskap, og skal skjerpe meg. ;)
  Ellers liker jeg bloggen din kjempegodt, spesielt de strikkerelaterte innleggene (det er i grunn de jeg kommer på besøk for å se). Du fortjener virkelig de høye besøkstallene.
  -Elisabeth

  SvarSlett
 94. Hei!
  Så mye fint garn :) Jeg vil være med!

  Rart det med kommentarer... merker det litt selv også...
  Kanskje folk tenker at her er det sikkert mange andre som kommenterer så da "trenger" ikke jeg...
  ??? Hvem vet!

  Klem Anette

  SvarSlett
 95. Lotterier er alltid spennende, og så fine premier! Jeg hiver meg med!

  SvarSlett
 96. Hei, nå har du fått mange tilbakemeldinger, så min blir kort. Grunnen til jeg følger med bloggen din er at den er så variert, du skriver om så mye forskjellig også innen strikkingen. Liker veldig godt at du tipser om oppskrifter og forklarer hvordan du har gjort og hva du tenker om tingen du strikker og ikke bare viser dem fram. Du har rett og slett en veldig søt blogg, og ikke minst en nydelig liten hund ;)

  Marija

  SvarSlett
 97. Hei!
  Jeg titter ofte innom bloggen din for å få inspirasjon eller bare slappe av. Du strikker mye, fort og fint (+ at du har med forklaringer eller oppskrifter)...og du har gode små snutter fra hverdagen. Fin Blogg.
  Nå ble jeg fristet av det fine garnet. Krysser fingrene.
  Berit

  SvarSlett
 98. Grattis till nästan-två-år! Jag tycker mycket om din blogg, för att du skriver fint och gör väldigt mycket fina saker. Jag har själv blivit sämre på att kommentera på sista tiden, men det beror på saker som händer i mitt liv mer än saker som händer på bloggar. Fast jag måste erkänna att det är lite läskigt att kommentera på en blogg som inte är på mitt eget språk också, och därför har jag inte kommenterat så mycket förut heller. Det ska jag bli bättre på! Ha det bäst och dra min lott! :)

  SvarSlett
 99. Jag har precis börjat ge mig in i bloggvärlden och är lite dålig på att kommentera. Men jag ska bättra mig. Mitt favoritämne är stickning, men jag tycker om att läsa om lite allt möjligt. Jag vill gärna delta med en lott./KataM
  kata.moll(at)gmail.com

  SvarSlett
 100. Hei, det er alltid spennede å prøve nytt garn, og derfor deltar jeg gjerne i denne konkurransen. Spennede og inspirerende blogg du har! For min del handler det mest om begrenset tid til blogging og å kommentere på andres blogger, men jeg sier alltid i fra hvis jeg bruker id*eer eller oppskrifter som jeg finner rundt om i bloggverdenen. :)

  hilsen ufostrikk.blogspot.com

  SvarSlett