søndag 27. juni 2010

Strikker i sommernatten...


Vi skal ikkje sova bort sumarnatta, ho er for ljos til det, har jeg lært. Nå er det riktignok stummende mørkt, men jeg sover ikke, jeg strikker. Sokker, selvfølgelig - nærmere bestemt Sokkene Jernverk, designet av sokkeguruen Pinneguri. Dette er morsomme sokker å strikke. Jeg har diverse andre sokker på pinnene også, og enkelte av dem er laaaangdryge. Men her er det action hele tida. Pinneguri reklamerer med at dette er sokkene for deg som er klar for nye prøvelser. Jeg ble litt engstelig, for jeg er jo forsiktig av natur, men foreløpig går det greit. Vi får se åssen det går når jeg kommer til hælen - wrap & turn med to farger på vranga blir en ny erfaring for meg. Det er tre ting på én gang det. Jeg har prøvd det før - men hver for seg. Jeg satser ikke på å bli ferdig i morgen akkurat. I morgen skal jeg forresten se Sønnen spille fotballkamp - så  godnatt!

12 kommentarer:

 1. Pinneguri har virkelig laget lekre sokker her! Men, jeg venter litt før jeg prøver meg på disse- det skldes mest at jeg ikke har ledige pinner....

  SvarSlett
 2. Disse har jeg vært å sett på også. Kjempefine sokker! Ha en fin fotballkamp - måtte de beste vinne

  SvarSlett
 3. Disse er bare så lekre. Men jeg ble også litt engstelig av advarslene som fulgte med. Men jeg må si det ser ut som om dine sokker blir alldeles nydelige.

  Selv holder jeg på med avslutningen av en genser som heter Paper Dolls. Der var det også Wrap & Turn - aldri hørt om det, jeg. Må nok på google og YouTube en tur :-)

  God fornøyelse videre med sokkene, ser kjempebra ut :-)

  SvarSlett
 4. Sokkene til Pinneguri er kjempefine! Det ser dine også ut tll å bli, og jeg er sikker på at utfordringene med dem går som en drøm! :)

  SvarSlett
 5. Spennende, disse blir nok kjempefine!
  Vi får vel se sluttproduktet?

  SvarSlett
 6. De ser lovende ut så langt i allefall! Gleder meg til å se de ferdig!!!!=D

  SvarSlett
 7. Elegante sokker må jeg si. Vet du om strikkekafe i Akershus? Hvor bor du i Akershus? Kanskje det finnes i Ski/Oppegård/Vestby eller i Oslo?

  SvarSlett
 8. Du er jammen en tøffing, Anne!!! Pinneguri strikker jo så mange lekre sokker. Blir spennende å se hvordan du får til disse.
  Ang. du skal ikke sova bort sumarnatta......så våknet jeg grytidlig i dag, og har allerede strøket tøy, satt over 2 maskiner, og kokt vann.......Ja, varntvannstanken har gått her i huset. Veldig festlig!!!!! ;)

  SvarSlett
 9. Lykke til videre med sokkene. De ser kjempefine ut.

  SvarSlett
 10. Høres koselig ut å bruke natta til å strikke nydelige sokker :) Selv er jeg av den kveldstrøtte sorten som synes jeg er flink hvis jeg er oppe til 23! Vil bare takke deg for den fine gryteklutoppskriften du har lagt ut- jeg har utvidet den litt jeg da....ta en titt på bloggen min hvis du vil se ;)
  klem fra Sissel

  SvarSlett
 11. Det går sikkert bra med hælen også:) Kjempefint mønster.

  SvarSlett