torsdag 10. juni 2010

To hoder tenker bedre enn ett...


...derfor har jeg anskaffet meg et hode til. Nå blir det vei i vellinga, tenker jeg. Planen er at vi skal samarbeide om en del ting. I første omgang håper jeg at Hodet kan hjelpe meg å tenke ut hvor jeg kan ha forlagt oppskriftheftet med bunadstrømper. Jeg begriper ikke hvor jeg har gjort av det. For nå vil jeg strikke bunadstrømper. Nå vurderer jeg å anskaffe et par ekstra armer, som kan rydde og lete gjennom alle oppskriftene mine - for selv om jeg liker å ha det ryddig og fint rundt meg, kan jeg ikke fordra å rydde.

Hodet fant jeg hos Mauds på Skedsmokorset. Der har de mye rart, i tillegg til en million forskjellige sokkegarn.

Ha en flott dag!

5 kommentarer:

 1. Hmmm... Tanken bak det var god Annepålandet, men jeg er litt redd du vil bli skuffet... Mest fordi jeg mistenker denne damen for å være rotete, ikke fordi jeg tror hun mangler hjerne :-) Lykke til i letingen!

  SvarSlett
 2. Bedre med et tomt hode enn ikke hode over hodet kanskje?

  SvarSlett
 3. Flott hode, og fungerer det etter planen må du gi beskjed. Skulle du få tak i armer som rydder av seg selv er det et skrikende behov for slikt her.... Lykke til!

  SvarSlett
 4. Flott hode, men litt skumle øyne... Litt sein ( eller tidlig), men har du fortsatt vottemønster? Jeg høres kanskje litt frekk ut her, men jeg har lest votteinnleggene dine, og tar sjansen og spør..Jeg trenger votter, og dine to rett og to vrang frister veldig! Ha en flott dag

  SvarSlett
 5. Flott hode, men noe særlig tenking og rydding er det nok ikke med sånn modeller. De er lett for å være bortskjemte, tror jeg....
  Flott lue over her også. Sånn fasong liker jeg. Slike luer som sitter der de skal sitte.

  Det er nok naboens høner jeg har bilde av. Ønsker meg høner jeg også, men Gubben stritter imot. Han husker da bestemora hadde høner og det var hønemøkk over alt ;) Men jeg koser meg med å kikke innom naboen lille hønesamling av ulike sorter høns.

  SvarSlett