torsdag 25. september 2014

Wanted...Er det noen som har denne boka og som kunne tenke seg å selge den til meg???
Den er gitt ut av Norges Husflidslag og Landbruksforlaget i 1987 og finnes ikke mer. Jeg fant den på biblioteket - jeg har lånt den sikkert hundre ganger - men skulle så inderlig gjerne hatt min egen. Det ville gjort meg til et lykkeligere menneske, det er jeg sikker på ;-) Noen som kan hjelpe meg med denne??

Ha en riktig fin dag!15 kommentarer:

 1. Ukjent bok for meg. Den må jeg se om biblioteket i Trondheim har. Om du skulle få tilbud om flere bøker, så kan jeg godt kjøpe en av deg....

  SvarSlett
  Svar
  1. Det ser foreløpig dårlig ut, men det er jo lov å håpe... :-)

   Slett
 2. Jeg kan ikke hjelpe, men krysser fingrene for deg. Den ser ut som en ordentlig skatt!

  SvarSlett
 3. Hei. jeg skulle så gjerne ha hjelpt deg, men desverre...Håper du har lykken med deg!
  Nydelige bilder i forige innlegget ditt. Jeg har en svigersønn fra Sveits som er sopp-plukker. Han er raus og gavmild, men jeg tar bare imot kantarell. Hehe.
  Ønsker deg en super helg. Her venter vi på lavtrykk med masse nedbør og vind. Helt greit det. :))

  SvarSlett
 4. Håper noen har den så du blir ny bokeier. Ikke dumt å spørre kjekke bloggdamer. Lykke til.
  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det hadde vært morsomt om jeg fikk tak i den :-) Har hatt hellet med meg flere ganger før, så jeg håper det beste ;-)

   Slett
 5. Lykke til - håper du finner den. Skulle ønske noen av de gamle skattene kunne bli trykket opp i nytt opplag. I Danmark trykket de opp Vibeke Linds strikkebok fra 80-tallet med kjempesuksess. Det er liksom ikke alt som er like bra av de nye som kommer - og de gamle har jo de flotte gamle mønstrene. Vi vil ha!!!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, og jeg var kjapp og fikk tak i et eks av Vibeke Linds strikkebok (som jeg også hadde lånt hundre ganger på biblioteket) - den ble jo utsolgt igjen i en fei. Gjett om jeg var glad for det!

   Slett
 6. Oi, det så ut som litt av en skatt! Det spørs om du må gå på skattejakt, har dessverre aldri sett denne boka, men skjønner at jeg må være på utkikk!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, får du tak i den, er det bare å grabbe den til seg :-) Masse morsomt i den!

   Slett
 7. Kolla på svenska Tradera som är en auktionssite. Där köper jag alla mina sticktidningar från 40-50 -60 och 70-tal. Jag lovar att hjälpa till att hålla koll på "Strikking i Norge" när jag är ute och spanar där.

  SvarSlett
 8. Jeg ønsker også å få tak i boken og kontaktet forlaget Vigmostad og Bjørke som har kjøpt opp Landbruksforlaget for å høre om det er aktuelt å gi ut boken på ny. De svarte at det "skal svært mye til for at vi kan gjenutgi denne boken, men vi blir selvfølgelig interessert når lesere etterlyser en eldre tittel." Om flere kontakter forlaget om dette blir det kanskje aktuelt? Vi kan jo håpe...

  SvarSlett
 9. Jeg har ikke denne.
  Flotte sopper nedenunder!
  (Ikke kommenter under her, jeg kommer aldri tilbake til innlegg jeg har kommentert...)

  SvarSlett
 10. Si fra hvis du får napp på to stk av denne, da - skulle gjerne hatt den jeg også ja. Sjekket på bokhylla.no men der lå den ikke faktisk.

  SvarSlett