søndag 19. januar 2014

Mystisk I...Kirsten Kapurs mysteriesokker, Clue 1. Og sånn ble mine. Litt fordreide farger i vintermørket - det er pastellmintgrønn Artisan Sock fra Hazel Knits og jordbærrødt sokkegarn som jeg farget med KoolAid en gang i tida. Fjonge farger, jadda. Det skal forestille en picotkant øverst, og vridd rett i vrangborden. Jeg syns vrangborden så litt snau ut, så jeg slang på noen ekstra omganger. Tiden får vise om det var noe lurt. Så venter vi bare på Clue 2 i neste uke.

15 kommentarer:

 1. Nå tenkte jeg sommer med en gang. Sterk kontrast til utsikten fra vinduet her jeg sitter. Nedsnødd veranda og granskogen tung og hvit. Dagens mosjon blir nok snømåking.

  Ha en fin søndag!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Alltid spennende med mysteriestrikk! Vi strikkere må jo ha litt spenning :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nettopp! Det er morsomt - selv om resultatet noen ganger kan bli litt pussig. Blir det reale, brukbare sokker, tar jeg det som en ekstra bonus :-) Uansett så lærer man gjerne noe nytt.

   Slett
 3. Dette ser spennende ut. Liker veldig godt fargene du har valgt!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Er litt usikker på hvor PRAKTISK det er med lysegrønne sokker da.....

   Slett
 4. Kjempe fine farger, blir spennende og følge med og se:-)

  SvarSlett
 5. Interessant - spennende å se. Jeg gleder meg.
  Ha en fin søndag. Klem fra Viola

  SvarSlett
 6. Sneisne farger, Kool aid kan visst brukes til flere ting ;) Spennende å se fortsettelsen!

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 7. så spennende! Er så gøy med mysterie prosjekt! :)

  SvarSlett
 8. Spenning i strikkinga for tiden da. Kjekt med slikt innimellom også. Får følge med videre og se det ferdige produktet etterhvert.

  Ha ei fin januar uke :)

  SvarSlett
 9. Så morsomt, jag har valt akkurat de samme färger! Jag liker också så gott din blogg, det kanske beror på att jag har samma smak som du!

  SvarSlett
 10. Hei!! Fin kombinasjon du har valgt!! Jeg har begynt jeg også, men jeg syntes den picot kanten ble så løs!? Vurderer å hekle den på etterpå. Hvis jeg skal strikke avanserte sokker å legge masse jobb i dem, vet jeg ikke om jeg liker en litt for løs kant øverst......Ha en fin dag! AnneK:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg syns også at kanten ble løs - selv om jeg strikket så stramt jeg kunne. Sånne mysteriesokker har jo ofte mye "ekstrautstyr" som jeg ikke ville brukt på vanlige sokker - men så lærte jeg da noe nytt i hvert fall. Så at det var flere på Ravelry som bare la opp vanlig og strikket noen runder med kontrastfargen - det ble fint og så kanskje litt mer "normalt" ut :-)

   Slett
 11. Ja, jeg og fikk sommerfølelse eller VÅRFØLELSE! Nydelige farger! :)

  SvarSlett
 12. Stilig med den røde kanten oppe da. Dette blir nok stassokka.
  Klem

  SvarSlett