lørdag 23. februar 2013

Hjælp...!


Jeg har kommentarmoderering her på bloggen. Ikke fordi jeg liker det, men fordi det begynte å drysse inn med nettsøppel i kommentarfeltet. Det fungerte fint - en lang stund.

Men de siste dagene har det skjedd noe. Søpla, som stort sett kom på eldre blogginnlegg, havnet pent i Nettsøppelkassa, der jeg kunne fjerne dem. Men nå tyter de inn i "Venter på å modereres"-boksen også. Og i dag begynte de å piple direkte inn i kommentarfeltet, uten at jeg hadde godkjent dem.

Hva er det som skjer? Flere av dere som har dette problemet?
Jeg er dessverre veldig dårlig på alle sånne tekniske ting og vil gjerne ha tips til hva jeg kan gjøre med dette, eller om jeg kan gjøre noe ???

Søppel eller ei - en god lørdag må vi ha allikevel!

13 kommentarer:

 1. Nej, det har jag inte upplevt någon gång. Hoppas det löser sig för dig.=0) Det är inte kul när bloggen strular. Önskar dig i alla fall en skön lördag!

  SvarSlett
 2. Det var dette som skjedde med Kreativ Stil før den til slutt drukna helt. Jeg greide ikke å stoppe det før jeg måtte gi opp og starte ny blogg.

  Mitt tips: eksoorter og sikkerhetskopier bloggen din i fall det går samme vei med deg. Da kan du ihvertfall laste ned eksisterende blogginnlegg til ny adresse. Jeg gjorde ikke det.....

  SvarSlett
 3. Hei, jeg har ikke kommentarmoderering men får melding på mail hver gang noen kommenterer. Før gikk alt søppelet i søppelkassenMEN nå kommer det inn i kommentarfeltet...Så jeg er også interessert i tips :))
  Ha en fin helg, klem fra beth

  SvarSlett
 4. Hm. Har hatt samme problem, men det ble borte da jeg jeg la inn at folk må skrive passord for å kommentere. Veldig veldig irriterende og går nok glipp av kommentarer. Men det var eneste mulighet for å bli kvitt det.

  SvarSlett
 5. Etter at jeg fulgte Meretes forslag, har jeg ikke hatt noe problemer. Ikke merket noen endring siste tida.

  http://meretesmonstermonster.blogspot.no/2012/11/ordverifisering.html

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg har til og med hakket strengere kommentarmoderering, det hjalp en stund men ikke nå mer.
   Nå tror jeg at jeg har skrudd på robotbokstavene også, så får vi se da..

   Slett
 6. Så kjedelig da :-( Jeg har (bank i bordet) ikke hatt noen problemer med dette i det hele tatt. Men i dag oppdaga jeg tre merkelige kommentarer på et innlegg som er ganske gammelt - jeg la dem i nettsøppel jeg.... Håper du finner ut av det :-)

  Fortsatt fin lørdag - klem Siv

  SvarSlett
 7. Æsj så kiipt... har heldigvis ikke hatt det problemet selv, men man skal aldri si aldri... kjedelig å måtte skru på ordverifisering da...

  SvarSlett
 8. Håper det ordner seg, bloggen din er et viktig hverdagskrydder :)

  SvarSlett
 9. Dette er noe skikkelig herk. Her renner de inn til moderering, men ingen har sneket seg inn usett enda, håper jeg. Men gode råd, nei, det har jeg ikke dessverre.

  SvarSlett
 10. Mye av det i min blogg også. Godkjenner kommentarer som er eldre enn fem dager. Har foreløpig ikke robotord, men det er kanskje løsningen?

  SvarSlett
 11. http://fixa-din.blogspot.se/

  Här är adressen till en blog där du kanske kan få svar på dina blogproblem.
  De har massor av tips och du kan också ställa frågor!
  Jag älskar också tulpaner!

  SvarSlett
 12. Bruker robotord selv, da jeg begynte å få slike søppel for en stund siden. Fungerer bra. Bruker ikke annen moderering enn det.
  Men det virker som slik søppel kommer og går i perioder. Kan godt gå flere år mellom hver gang jeg opplever det (ja, da har jeg slått av robotordene i mellomtiden).

  SvarSlett