lørdag 11. september 2010

Startsyken...

Jeg lider visst av startsyken for tiden. Jeg vil bare begynne på nye ting, og ikke gjøre ferdig noe av det som allerede er på pinnene. Så jeg har ikke så mye å vise frem. Du lurer kanskje på hva det ble av garnet jeg vant fra Pickles? Det ble votter, og de er ferdige forlengst, men det mangler bilder. Ikke strikkavotter, men heklavotter. Med prikker. Syns de ble litt fine, jeg. Kanskje jeg får tatt noen ordentlige bilder i helgen. En liten sniiikpiiik:
Jeg har tre par sokker på gang, men ingen er ferdige. Rart hvordan enkelte ting blir liggende, selv om det er morsomt å strikke på dem. Det er simpelthen for MYE å velge i! Så jeg har rett og slett begynt på et skjerf i stedet - et laaaangt skjerf i alpakka. Fordi alpakka er best - deilig, varmt, mykt og fluffy. Men ikke så lett å få jevnt og pent... Men det jevner seg vel i marsjen.  Sniiikpiiik:
Men her er endelig noe jeg har fått ferdig - og har begynt å bruke allerede:

Ønsker deg en riktig god helg - med eller uten hjembakt brød!

23 kommentarer:

 1. Jeg sliter faktisk med det å starte jeg, i tillegg selvsagt til å slite med å bli ferdig. I midten har jeg det veldig bra, da koser jeg meg. Nå strever jeg med å bestemme hva som skal bli neste prosjekt... Hmmm heklavotter sa du...? Hmmm... Takk for ideen.

  SvarSlett
 2. Kjekt å høre at det er flere som lider av det samme.spennende når det blir ferdig
  Ha en fin lørdag
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei
  Så herlig å se at andre har den samme "sykdommen" som meg. Gjett om også jeg har sokker loggende (en av slagsen) og mange andre ting. Det verste er at nesten alt er nesten ferdig. Og jeg finner stadig frem bunker med garn og oppskrifter til som jeg vil begynne på. Det betyr at vi er kreative, det Anne ;)
  (ps: jeg får pop-ups når jeg trykker på inne hos deg.......)

  SvarSlett
 4. Jeg har det motsatt for tida - vil bare tømme kurven og gjøre ferdige alle prosjekter. Uvant, men greit å utnytte det mens det varer.
  God helg, her spises det også nybakt brød!

  SvarSlett
 5. Startsyken er velkjent her også:)
  Jeg har en del forskjellige liggende, men jeg liker å ha det slik for det er så herlig å kunne ha forskjellige farger i øynene og forskjellige garnkvaliteter mellom fingrene. Det meste blir jo ferdig en gang:) så da så!

  SvarSlett
 6. Ahh...kan nesten føle duften av nybakt brød. Jeg skal også bake i dag, surdegsbrød, og det tar lang tid så vi må vente til i morgen med å smake.

  Ønsker deg god bedring fra startsyken. Du blir nok snart bedre ;) Det er jo i hvert fall et kreativt virus, så det er kanskje ikke så ille når alt kommer til alt.

  Ha en fin helg ;)

  SvarSlett
 7. Enda godt du fikk gjort ferdig brødene:D
  Kjenner meg igjen, jeg begynner på noe, så kommer en annen ide opp i hodet som jeg baare må begynne på, og sånn går no dagan:D
  Kos deg denne lørdagen og klem fra meg;)

  SvarSlett
 8. Du er ikke alene ser det ut til av kommentarene hittil ;). Lider av det samme jeg også, kanskje det er et høstlig fenomen? Har så mye jeg har lyst til å begyne på.

  Matpakkebrød skal bakes i morgen, så da blir det hjemmebakst her også. Ha en fin strikkehelg! :)

  SvarSlett
 9. Lite med hjemmebakt brød her.Ikke telt i skogen for å knipse elg heller. Men litt har jeg fått strikket ferdig. Endel venter på toving. Joda, det kommer nok noe på bloggen etterhvert.

  God lørdag.

  SvarSlett
 10. Det er vel ofte slik at det er morsommere å begynne noe nytt... Kos deg med prosjektene dine ;)

  Ha en fin helg. Klem

  SvarSlett
 11. Jeg sliter vel ikke så mye med å starte, det er vel der en del av problemer ligger ;-) Nå står jeg på som bare det for å gjøre ferdig før jeg starter på nytt :-D

  Ha en flott lørdag og klem fra Siv

  SvarSlett
 12. Hei... :O)
  Jeg ser at det er flere av oss som lider av den samme syksommen...hehe
  Jeghar vært veldig hard mot meg selv i sommer, hvor jeg har tvunget meg selv til å gjøre ferdig ufo'er istedet for å starte på noe nytt. Men nå er tiden inne for nye prosjekter og de er virkelig i flertall for tiden hos meg... :O)
  Akkurat nå holder jeg på med sokker..., ble så gira av det innlegget ditt om monstersokker, så nå når jeg er ferdig med mine aller første sokker ever, skal jeg strikke monstersokker. Men ettersom jeg ikke akkurat har mye sokkergarnrester(selv om jeg har kjøpt sokkegarn til div. sjal)må jeg strikke monstersokker av nye garnnøster. Har i tilegg handlet noen nye og fargerike nøster... :O)
  Jeg lurte litt på hvor mange masker du har lagt opp på dine monstersokker, som bytheway er veldig fine...?

  Ønsker deg en strålende helg, med nybakt brød og kreative sysler!

  klem

  SvarSlett
 13. Mulig denne tilstanden smitter via Ravelry...?
  Trøst deg med at den er ufarlig :-)
  Kanskje det blir brød her i huset også i dag?

  God helg!

  SvarSlett
 14. Bare fortsett å legge opp! Det som fortjener å bli ferdig, det blir ferdig - ei gang.
  Jeg syns det å legge opp til noe nytt er en veldig effektiv måte å holde strikkelysten intakt på. Et strikketøy er da altfor kjedelig, da blir det lite strikking.

  SvarSlett
 15. Alltid roligt att komma på besök till dej. Jag har läst dina långa inlägg om stickhistoria och resårvantar och jag tycker det är jättespännande. Tack för att du dear med dej och lägger ner tid och arbete på att berätta.
  Trevlig helg!

  SvarSlett
 16. flott at det er fler en meg som lider av denne sykdommen.. men nå jobber jeg meg igjenom det ene prosjekte etter det andre

  lykke til med startingen :-)

  SvarSlett
 17. Lurte litt på hva du driver med for tiden... Lange siden sist!
  Men da kan vi glede oss over mange blogginnelgg i tiden fremover, når prosjektene blir plutselig ferdige samtidig!
  Yammi til det siste ferdigstilte prosjektet!! Nyyyydelig :-)

  SvarSlett
 18. Hei, det er jo en god egenskap å ha så mange ideer at en bare må starte. Tror også du har evnen til å bli ferdig med det meste.

  Takk for hyggelige kommentarer hos meg, er litt sein med å gi en tilbakemelding. Teppet jeg heklet ble også litt hullete og spesielt der jeg brukte litt stive t-skjorter. Heklet vanlige fastmasker.

  Ønsker deg en riktig god søndag og en god start på ei ny høstuke. Klem

  SvarSlett
 19. Vottene ser spennende ut. Gleder meg til å se mer av dem :-)

  Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Jeg har også slike perioder der jeg starter på alt. Så blir det senere tider der jeg tar meg på tak og da triller det ene prosjektet etter det andre ut av kurven ferdig!

  Ønsker deg ei fin uke.

  SvarSlett
 20. Må si jeg kjenner meg veldig igjen her...har mange prosjekter liggende..må si jeg syns jeg har vært litt flink i det siste med å fullføre, men finner jo hele tiden nye ting så det blir ikke akkurat færre UFO`er:)
  Gleder meg til å se de ferdige produktene når den tid kommer...brødene så veldig god ut iallfall;)

  SvarSlett
 21. Endelig var det noen som fant en diagnose. Startsyken. Det er altså det jeg har, jeg har alle symptomene! Skal linke til det her, som bevis.

  SvarSlett
 22. Startsyken har nok smittet meg også. Tror den har blitt kronisk, jeg. Det samme gjelder garnkjøp. Prøver å holde igjen, men lar meg stadig friste :))

  SvarSlett
 23. Oj er det DU som har smittet meg - denne bakterien spres visst med vinden :-) Sitter her fremdeles med syv/åtte runder igjen på Oliven, og ser annet bli ferdig og nytt bli påbegynt hele tiden :-) Spennende med sniiik/piiik, ser lekkert ut!

  SvarSlett