onsdag 3. februar 2016

Lyst på en poncho,kanskje...?

I disse dager blir denne bloggen syv år. Ja, det var i går, faktisk. 
Hvoriallverden ble de årene av?

Syv års jubileum - da passer det jo fint med en give-away her på bloggen, eller utlodning som det også kalles. Da vi var på messa i helgen (som jeg skrev om her), tilbød A Knit Story seg å donere en gevinst til en heldig vinner. Legg igjen en kommentar under dette innlegget, så er du med på trekningen.

Jammen har det skjedd mye på de syv årene! Jeg har skrevet over 1200 innlegg og dere har lagt igjen over 14000 kommentarer. Blogger har kommet og blogger har gått - mest gått, har jeg inntrykk av, men heldigvis er det fortsatt mange flotte strikkeblogger, det er jeg glad for. Barna mine har vokst opp og blitt voksne - ja, til og med bikkja har rukket å bli godt voksen på de årene bloggen har eksistert. Akk ja sann - mye moro har det vært, og jeg har blitt kjent med utrolig mange spennende og kreative og dyktige og koselige strikkedamer gjennom bloggen. Takk!


Denne lekre ponchoen kan du vinne. Det er en strikkepakke, så strikkingen må du stå for selv :-)
Den er ganske fiffig, og kan kneppes og brukes på mange forskjellige måter. Garnet er myk og deilig babyalpakka og finnes i mange fine farger. Fargen(-e) velger du selv. "New York Skyline Poncho" heter den.

Tenk å flagre mot vår iført denne her - det kunne jeg godt tenkt meg! (Tror faktisk jeg må kjøpe meg en, siden jeg stiller utenfor konkurransen).

Legg igjen en kommentar, så kan den bli din - - -
Jeg trekker en vinner sånn ca den 15. februar.

Ha en finfin onsdag!

60 kommentarer:

 1. Vilken underbar poncho! Å jag som letar ponchomönster. Hoppas jag vinner.
  /Bea. (apportbea@gmail.com)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med jubileumst! Eg likar å følge bloggen din! Ha ei flott veke!

  SvarSlett
 3. Gratulerer. Syv år altså...lure på hvor lenge jeg har fulgt deg, 3-4 kanskje. Må være artig å bla tilbake i bloggen å se på de ulike prosjekta du har ferdigstillt. Og ikke minst alle de nydelige bildene som du deler med oss. Vi er heldige.
  Flott premie du lokker med. :)) Fin dag til deg.

  SvarSlett
 4. Tillykke med den runde dag, jeg tror at jeg har været med de fleste af årene, og takker for den inspiration du har stået for. Jeg håber naturligvis at det fortsætter mange år endnu

  SvarSlett
 5. Vilken härlig poncho, å jag som sitter och letar ponchomönster. Klart jag vill vara med och tävla.
  /Bea. (apportbea@gmail.com)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med 7 år! Og lykke til med de 7 neste.

  SvarSlett
 7. Grattis med 7 år! Har lest her inne lenge, og blitt inspirert til nye prosjekt....lista mi blir stadig lengre,,,,å nu kom det en poncho på den...ønske,ønske....Hilsen Monica i Henningsvær
  mo-skog(at)online(dot)no

  SvarSlett
 8. Trur nesten eg har vore med deg alle sju åra. Vil vere feil å seie at du har fått meg til å bli ein racar til å nytte restegarn, men eg har veldig, veldig, stor glede av å sjå kva du gjer, særleg når du er i seriehumør og lagar anten mange vottar, anten mange huver, eller mange ting i ei farge. Eg har strikka vottar etter mønstret som vart Askeladden, eg plukkar hundebæsj i eit par raude eller irrgule mitts laga etter ditt mønster og har masseprodusert snurrehuver med ein kontrastkant nede til julepresangar, etter at eg såg bilete av nokre du laga. Og skulle eg bli den som blir trekt ut til å vinne ponchoen, skal eg iallfall vurdere om du skal få det som blir att av garn ;D

  SvarSlett
 9. Gratulerer med jubileum og flott premie :)

  SvarSlett
 10. Gratulerer så mye med jubileum , tiden går jammen fort ;) Trur jeg har fulgt bloggen din I fem år hvertfalm nå. Og elsker alt strikkerelatert, hage, Tinka +++ Kommer nok til å henge med på det du driver med fremover og. -Skikkelig trivelig blogg :)
  -Stilig poncho og, kunne forresten godt tenkt meg en sånn ;)

  SvarSlett
 11. Gratulerer med jubileet! Jeg følger bloggen din jevnlig og koser meg. For en flott poncho! Den har lyst til å vinne! Hilsen Marit i skogen

  SvarSlett
 12. Det ville være et fantastisk stykke overtøj til foråret :)
  Conny (@) familienfisker . dk

  SvarSlett
 13. Gratulerer med 7-års jubileum! Ser herleg ut den ponchoen!

  SvarSlett
 14. Javisst har jeg lyst på en poncho :) Gratulerer med de syv år! Du lager fine innlegg med flotte bilder av både strikkeplagg og natur. Håper du fortsetter med det.

  SvarSlett
 15. Så enkel og lekker. Jeg er med.

  SvarSlett
 16. Gratulerer med sju år! Jeg er ikke helt på ponchokjøret, så om du trekker meg kan du trekke om igjen :-) Håper på minst sju år til med Asalmanakk - en av mine favorittblogger!!!

  SvarSlett
 17. Faktum är att jag länge gått och funderat på att sticka mig en poncho. Jag ställer upp itävlingen,

  SvarSlett
 18. Gratulerer så mye med jubileet! Det har vært utrolig moro å følge deg i flere av disse årene. Måtte tenke litt tilbake til når jeg for alvor begynte å bruke nettet for å få inspirasjon og hygge meg med å lese strikkeblogger - det var jo på den tiden! Skal si tiden flyr! :-) Gratulerer igjen, gleder meg til å følge bloggen din videre i mange år!

  SvarSlett
 19. Gratulerer, hadde vore veldig stas og vinne. Lykke til videre med strikking og blogg. Marit B

  SvarSlett
 20. Hipp hipp hurra for deg ... Flott blogg som jeg hilser innom med jevne mellomrom. Takk for inspirasjon og det du deler ... X strikkepinnene og venter i spenning.

  SvarSlett
 21. Poncho er flott, det blir bare til at alt jeg lager blir gitt vekk..

  SvarSlett
 22. Og grattis med de 7 årene, håper på mange flere!

  SvarSlett
 23. Gratulerer med 7 år! Og lykke til med de 7 neste. :)

  Henger meg på lotteriet jeg også. Gøy at ponchoen er tilbake, det er et supert plagg.

  SvarSlett
 24. Jeg har ikke vært med så lenge, men gleder meg veldig over de fine innleggene og bildene og oppskriftene du har i bloggen. Lykke til videre!

  SvarSlett
 25. Så moro. Har bare lest bloggen din det siste halvåret men er så heldig å få møte deg i det virkelig liv flere ganger! Flott blogg! Poncho en ser deilig ut!

  SvarSlett
 26. En hilsen fra meg her i Spania. Utrolig flott poncho, det er et plagg som kan brukes til mange antrekk. Håper du har det bra Anne, og kos deg med strikkeprosjektene dine i år også.

  SvarSlett
 27. Gratulerer med jubileet! En poncho hadde vært helt suverent å få! Håper lykken er med meg.

  SvarSlett
 28. Stort tillykke med de 7 år.
  Glæder mig over dine mange smukke naturbilleder og selvsagt også dit strik.
  Har netop færdigstrikket en restehue inspireret af dit strik.

  SvarSlett
 29. Gratulerer med sju år! Eg håpar du fortset minst sju til.

  Kristin

  SvarSlett
 30. Gratulerer med jubileum! Eg har fulgt bloggen din dei siste 2-3 åra, og eg koser meg alltid med å lese dine festlige innlegg og historier. Du strikker mykje fint og. Håper du fortsetter å blogge!

  SvarSlett
 31. Gratulerer med jubileet! Kjekt at du fortsatt blogger, for jeg synes det er fint å følge deg. Jeg har også registrert at mange blir borte, men det er jo så mye som kan være årsaken til det.
  Det var litt av en jubileums-gevinst! Hvem har ikke lyst på en slik poncho? Jeg prøver lykken....

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 32. Gratulerer med 7 år! Jeg vet ikke riktig hvor mange år jeg har fulgt deg nå. Mye strikking og mye fortellinger, du er veldig god til å skrive. Inspirasjon, sokkeskole og mye mer. Så ble det mer og mer bilder, ut i naturen og ....... Se der kom det en søt hund med på turene :) Det er artig og koselig og følg deg fra år til år og det skal jeg fortsette med. Ponchoen ser kjempefin ut!

  SvarSlett
 33. Gratulerer med 7 år med blogg! Jeg er også en av dine trofaste lesere, og koser meg med bloggen din! Det minner meg på at jeg snart har blogget i 10 år når jeg regner med den gamle bloggen også! Lekker poncho :)

  SvarSlett
 34. Gratulerer med jubileet! Koselig blogg du har, titter innom og få inspirasjon. Og vinner gjerne poncho ;-)

  kariM

  SvarSlett
 35. Gratulerer! :) Så flott poncho, og den ser ikke alt for vanskelig ut å strikke heller. ;) Jeg blir gjerne med i trekningen.
  Ha en fin fredag og god helg!

  SvarSlett
 36. Gratulerer med 7 års jubileum! Håper du fortsetter i mange, mange år til!!
  Jeg blir gjerne med på feiringa -og har selvfølgelig lyst å vinne en slik flott garnpakke til poncho! :-)

  SvarSlett
 37. Gratulerer! Her hurraleres og salutteres! Jeg husker ikke helt når jeg begynte å følge bloggen din, men det er nok ikke langt unna syv år. Og hver gang jeg trenger inspirasjon eller lure tips tar jeg turen inn hit. Alltid mange kloke og gode strikkeråd å få!

  God helg!

  Hilsen Benedicte

  SvarSlett
 38. Kjære Anne! Gratulerer med de første sju årene! Håper du orker å stå på lenge enda - leser gjerne bloggen din fordi du har så fine betraktninger, fine bilder og masse strikkeinspirasjon!
  Nydelig poncho forresten! Lurer på hvem som blir heldig vinner......
  hilsen Torill D

  SvarSlett
 39. Gratulerer! Har kost meg med bloggen din i mange år, du skriver bra både til hygge og nytte :) Blir gjerne med på trekningen, alltid like spennende! Ha en fin lørdag!

  SvarSlett
 40. Gratis med 7 års jubileum. Synes det ikke var så lenge siden du startet opp jeg, Anne.
  Og en slik strikkepakke hadde vært morro å vinne. Jeg har nemlig INGEN strikkeplaner i år, og kunne virkelig likt å få noe nytt i garderoben, siden jeg ligsom starter et nytt liv for meg selv dette året.
  Dessuten har jeg kjent på garnet deres når jeg har vært på messa ( første gang på 8 år, at jeg ikke var der nå!!!) og det er herlig garn og flotte modeller derfra.
  God helg.

  SvarSlett
 41. Er innom og ser på din blogg rett som det er og har funnet masse inspirasjon der.
  Blir gjerne med på trekningen.

  SvarSlett
 42. Hei! Jeg har fulgt bloggen din i flere år, du har overbevist meg om at jeg en dag kommer til å strikke sokker! Jeg blir gjerne med i trekningen!
  Wibecke

  SvarSlett
 43. Gratulerer med bloggbursdag! 7 år er imponerende :) Jeg vil gjerne bli med i trekningen :)

  SvarSlett
 44. Gratulerer med jubileet og takk for inspirasjon og hyggelig lesning! Jeg blir med og feirer med et lodd. Gleder meg til å følge deg videre...

  SvarSlett
 45. Gratulerer med jubileet! Jeg følger deg gjerne i mange år til :)

  SvarSlett
 46. Gratulerer med 7 års jubileet! Jeg har fulgt bloggen din i flere år, og gleder meg til å følge den videre :)

  SvarSlett
 47. Grattis på 7-årsdagen! Och vilken superfin poncho, helt i min smak. Håller tummarna!

  SvarSlett
 48. Gratulerer med jubileet. Flott poncho og spennende garn.

  SvarSlett
 49. Jeg prøver lykken. Og gratulerer så mye med jubileet. Fortsett med å inspirere!

  SvarSlett
 50. Ja! Jeg vil være med! Gratulerer med jubileum og fin blogg som jeg leser jevnlig. mvh Kristinvdt på ravelry

  SvarSlett
 51. Gratulerer med bloggjubileum. Jeg setter stor pris på de strikkebloggene som fortsatt deler både bilder og tekst, det er en god kilde til både informasjon og inspirasjon. Superglad hadde jeg blitt om jeg vant garn til en poncho, så jeg holder fingrene krysset. Hilsen Erika

  SvarSlett
 52. Gratulerer! Takk for påminning - denne flotte gi-borten hadde gått meg hus forbi. Men nå er jeg med :)

  SvarSlett
 53. Gratulerar med jubileum og takk for inspirasjon til eigne strikkeprosjekt. Særleg sokkeskolen har vore i bruk her, til beste for mine søner. Gler meg til å fylgje med vidare, og kven veit - kanskje er eg hedlig i trekkinga...

  SvarSlett
 54. Gratulerer med 7 år! Denne hadde vært midt i blinken for Mamsen. Vil veldig gjerne være med så jeg kan strikke den til henne.

  SvarSlett
 55. Gratulerer så mye med jubileum :) Jeg har lenge ønsket meg en slik poncho og vet at kvalitet på garnet er super :) krysser fingrene :)

  mvh
  kjerstin
  wilak@online.no

  SvarSlett
 56. Alltid like hyggelig å besøke bloggen din, til lykke med jubileet! :)

  SvarSlett
 57. Hjertelig til lykke med syv-års jubileet! Utviklingen går så altfor fort på nettet, men heldigvis er det noen som deg som fortsetter med hobbyblogging, som er noe av det morsomste med hele internettet spør du meg. �� Hilsen fra Stine S.

  SvarSlett
 58. Tillykke med det fine jubilæum :-). Syv år bare suser af sted og der sker en masse i blogverdenen. Jeg nyder at besøge "min blogrunde", måske ikke dagligt, men så tit som hverdagen tillader det. Kunne godt ønske, jeg selv var flittigere til at blogge.
  Fantastisk give away som ville være vidunderlig at vinde.

  SvarSlett
 59. Så glad for at jeg har kommet over bloggen din :-) og vil gjerne vinne ponchostrikkepakke :-)
  tereseaarum @ hotmail.com

  SvarSlett
 60. Alltid hyggelig å lese bloggen din! Takk for at du blogger :-)

  SvarSlett