mandag 1. juli 2013

Tjueén...


I dag blir hun 21 år, Dattera. Flagget til topps og hurra!
Onsdag 1. juli for 21 år siden var en fin dag, med sommerregn. På vei til Ahus stakk vi innom et gartneri og kjøpte to syriner. Dattera har alltid vært effektiv og målrettet, helt fra starten, og ble født i en fei. Det var stor stas. Dagen etter var vi hjemme igjen, alle sammen. Og syrinene, de står i hagen den dag i dag.


Jeg tenkte det passet fint å få ferdig genseren til den store dagen. Vel, dagen er ennå ung...
Legg merke til kalkulatoren. Rundfelling uten oppskrift er en risikosport. Såvidt jeg husker i farten, har jeg aldri strikket rundfelling før, bare raglan. Men det kan da ikke være så vanskelig? Ren logikk, såvidt jeg kan skjønne. Noen runder til nå, før jeg gyver løs på bursdagsmiddagen.

Ha en riktig fin dag!

14 kommentarer:

 1. Lykke til med dagens strikk, og til lykke med datteren! 1. juli er en fin dag, min bryllupsdag, faktisk :-) Ikke 21 år siden, men 17. Ha en fin sommeruke, Anne!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med datteren. Genseren blir knallfin - blir gøy å se den ferdig. Kos dere!!!!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med datteren! Genseren blir en flott presang. Du fikser nok rundfellinga, lykke til!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med datteren :) Genseren tror jeg blir super fin, gleder meg til å se den ferdig! Ønsker dere en herlig dag :D

  SvarSlett
 5. Oj, du er tøff som strikker en hel genser uten oppskrift. Flotte farger. Den blir nok godt mottatt! Gratulerer til mor og datter med dagen.
  Nå er det lenge siden jeg har vært innom her, så nå går turen nedover i bloggen din. =)
  Ha ei fin sommeruke.
  Klem Tone

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, ikke hele genseren uten oppskrift, bare rundfellingen. Det ligger an til litt opprekking her, men ikke så mye...

   Slett
 6. Gratulerer med datteren :)

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye!
  Lykke til med rundfellinga. Genseren blir nok kjempefin!

  SvarSlett
 8. Gratulerer med dagen til både din datter og foreldrene. Gleder meg til å se genseren ferdig. Rundfelling uten mønster er ganske greit om du har raglanfelling i bakhodet. 8 masker hver 2. omgang. Dette fikser nok du som er så dyktig. Lykke til.

  SvarSlett
 9. Gratulerer så mye med 21 årsdagen i huset! Hun får en fin genser! Er spent på om den ble passe. Jeg strikker jo også en rundfellingsgenser til min sønn. Han blir 21 i desember :) og tusen takk for koselig kommentar oå innlegget mitt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var jeg veldig spent på også!
   Og det ble den IKKE.
   Så nå er hele bærestykket/rundfellingen rekket opp.
   Sånn kan det gå...

   Slett
 10. Grattis med datterens dag i går. Det minnet meg også på at sønnen til ei venninne også fylte år i går, men 18. Så rakk jeg å sende en hilsen.

  SvarSlett
 11. Hei! Gratulerer til Dattera med dagen!! 21 år, hvor stolt jeg var da jeg feiret min dag. Da var jeg "myndig." Sånn var det i gamle dager.
  Genseren blir nydelig, likte fargene kjempegodt. Grusomt, forferdelig at du måtte rekke opp igjen.:(( Dattera blir sikkert dobbelt takknemlig når den er ferdig.
  Flott billedserie med Tinka og tjernet. Heldige Tinka som har så flott nærmiljø.
  Ønsker deg lykke til med genseren, og sommerdagene.

  SvarSlett