fredag 19. oktober 2012

Oslo, altså...!

Man  må jo bare elske denne byen, med trær av gull. Se bare -

Det har regnet mye i høst, men en dag i forrige uke skinte sola fra skyfri himmel, og jeg skulle til Oslo for å klippe håret. Det var en av de dagene man bare må gå omkring og smile - alt er så vakkert. Jeg fant til og med en parkeringsplass! Ikke barebare på Grünerløkka i disse gravetider.


Bildene er fra Sofienbergparken nederst på Grünerløkka. Kanskje ikke byens koseligste park, i hvert fall ikke på kveldstid, men med mange fine trær og fantastiske høstfarger.
For ikke-Osloboere: Grünerløkka er en sentral og populær bydel i Oslo.


Det er flere parker på Løkka, Sofienbergparken er den største. Her er barnehage, gjenbruksstasjon, Sofienberg kirke, og et yrende folkeliv sommerstid. Om høsten er det mest løv her, og ganske fredelig. Det kunne kanskje vært noen flere benker å sitte på - for den som liker å sitte på en benk i parken og filosofere. Men det er fint å spasere her også, og sparke løv og ta bilder og studere alle de fine hundene som er ute og lufter seg. En gylden oase midt i byens kaos.


Ha en finfin fredag!

6 kommentarer:

 1. Åååh. Jag var i Oslo för två veckor sen och sökte ett jobb som jag inte fick. Jag grämer mig! Fick i alla fall en vikarieplats vid behov, så jag hoppas verkligen på mer Oslo-resor framöver!

  SvarSlett
  Svar
  1. Meld fra når du skal vikariere i Oslo! Det hadde vært moro å treffes!

   Slett
 2. Var det virkelig sol forrige uke? Jeg synes det har regnet i evigheter! Men vi har vel lett for å glemme de fine dagene innimellom alle de våte.
  Ikke for det, høstfargene er vakre i regnværet også de og heldigvis er det regn og ikke snø :)

  Ha en flott dag

  SvarSlett
 3. Hei! Så herlig:) Jeg bodde ikke så langt unna, i min barndom, og hver høst, når Lønna kler seg i sine vakre høstfarger, ja, da strømmer minnene på:) God helg til deg! Eli S

  SvarSlett
 4. For noen flotte bilder du har tatt! En ordentlig vitamininnsprøyting før helgavasken!

  Ønsker deg en strålende fredag og god helg!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder!! God helg til deg! :-)

  SvarSlett