tirsdag 8. mars 2016

På kvinnedagen...

Hurra for kvinnedagen, og hurra for alle sterke kvinner som har gått foran og brøytet vei! Det skal vi være takknemlige for. Det er fortsatt mye arbeid som gjenstår før vi får et likestilt samfunn, så det er bare å stå på.


Jeg gjenbruker et bilde fra denne bloggens barndom. Gode, gamle hønsestrikkvotter, som forlengst er utslitt. Jeg var glad i de vottene, de var perfekte til snømåking. Snart på tide å strikke seg noen nye, kanskje.


Jeg er født på selveste kvinnedagen, jeg. Det er en fin dag å ha bursdag på! Jeg er ikke så veldig glad i bursdager egentlig, jeg liker hverdager best. Men bursdager er også fint. 55 år fyller jeg, om jeg ikke husker helt feil. I slekta mi har vi bursdager på mange store dager - både 17. mai, skuddårsdagen - og kvinnedagen. Her har vi en fornøyd garnfarger som prøver å sortere garnet sitt. Og nå skal jeg feire kvinnedag og bursdag. Ha en finfin dag!

13 kommentarer:

 1. Gratulerer med bursdagen og kvinnedagen! Uten å kjenne deg personlig forekommer det meg at det kan passe svært så bra at du er født 8. mars. Ja, det er mye å være takknemlig for og glede seg over denne dagen. Jeg gleder meg til skitur med venninne Marit. 8 minusgrader og sol lover godt.....

  Ønsker deg en fin dag! Strikk deg et nytt par med kule votter! Stilige!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Ja, jeg liker godt å ha bursdag på 8. mars!
   Håper skituren var bra! :-)

   Slett
 2. Gratulerer med dagen x 2! Sol ble det også i dag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ja, det ble noen gløtt av sol :-) (så da har jeg vel vært snill da?)

   Slett
 3. Hjarteleg til lukke med dagen, kjære Anne! Det er vel du som dansar i raud kjole på votten ...? Strikkavottar, plantefarga garn, kvinnedag, bursdag og deg - for ein perfekt mix! Hurra!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Ja, det er meg i rød kjole :-) Hurra!

   Slett
 4. Gratulere med dagen, kjære Anne... så mye :-) Og gratulere til kvinnedagen
  alle av oss kvinner :-))) Ha en strålend fin dag, så morsomt som de fantastiske votter med dans og glede. Deilig fargerik garnet du viser og jeg ser såååå
  super kofte på bildet. Hilsen til deg og dine. Klem Viola

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha, Viola, og takk for alle hyggelige kommentarer på bloggen min!

   Slett
 5. Gratulerer så mye med dagen :-) !!! Og tusen takk for mange fine blogginnlegg- det er alltid koselig og nyttig å lese. God vår!

  SvarSlett
 6. Gratulerer så masse med dagen!

  SvarSlett
 7. Gratulerer både med fødselsdagen og kvinnedagen!

  SvarSlett