fredag 28. november 2014

Ca en million lus senere...


Jeg strikker og strikker på kofta mi. Jeg strikker ikke så fort, så det tar lang tid å strikke en hel kofte. Men nå er den straks ferdig. Jeg har ikke telt, men det er sikkert en million lus.

9 kommentarer:

 1. Det må det helt sikkert være, og det er de som forhåpentligvis IKKE klør ;)
  God helg til deg , Anne.

  SvarSlett
  Svar
  1. Disse lusene klør heldigvis ikke, de er av den snille sorten :-) Det er realt ullgarn fra Sjølingstad, men det skal ganske mye til før jeg klør, jeg tåler det meste av ull. Flaks for meg - ellers hadde jeg antakelig frosset i hjel nå vinterstid... ;-)

   Slett
 2. Nydelig farge på kofta, og lus er det her i heimen også. Ikke i det antallet (million, føles sånn) som du har. Jeg har nok en eller to m. og omg. mer enn deg, mellom hver lus. Blir nok en jakke uten lus også, en gang. Kofter med lus blir en tanke for varme synes jeg. Kanskje det er lusa som gjør at mange kofter klør? Logisk.
  Håper du får en flott helg, på alle måter. Her er klarvær, 5 pluss, og vind. Vær etter mitt hjerte. Hilsen Liv V.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, her er det mer lus enn vanlig - bare to "hvileomganger" mellom hver luserad. Det tar sin tid...
   Jeg er så utrolig frøsen av meg, samtidig som jeg liker å ha det litt kjølig inne, så varme jakker er midt i blinken for meg. Jeg har det nok litt kaldere enn normalt innomhus har jeg skjønt - så her går det i ulljakker, stillongs og ullsokker hele vinteren.
   Her har vi snø i dag - riktignok bare et par mm - og kaldt. Tinka og jeg tar oss en tur til tjernet hver dag for å sjekke isen. I går holdt den i k k e ..... God helg til deg også! Jeg skal pleie forkjølelsen min, strikke ferdig kofta her og fyre i peisen :-)

   Slett
 3. Jeg tipper på vinterrosen til Wenche, jevnt og fint blir det i hvertfall :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Stemmer det :-) Syns det blir litt ujevnt jeg, men mye bedre enn når jeg strikker med Finull. Satser på at det jevner seg ut i vask. Og nå er jeg snart ferdig! Gleder meg til å avslutte - det blir alltid litt drøyt på slutten.

   Slett
 4. Fantastisk - en riktig glede - arbeid snart ferdig :-))) jeg har masse glede å se :-)
  Klem fra Viola - Ha en koselig kveld

  SvarSlett
 5. Nydelig farge - gleder meg til å se den ferdig. En av de fineste koftene for tiden!!!

  SvarSlett
 6. Kjempefin farge! Gleder meg til å se bilder av den ferdige kofta:-)

  SvarSlett