tirsdag 24. mars 2009

VÅR!!!!


Jaaa! Vååår!!
(Beklager dårlig bilde i det skarpe vårlyset, men det ER grønt inni de bitte små knuppene, jeg har sjekket!)

Jada, jeg vet. Alle blogger med respekt for seg selv har dokumentert våren for lengst. Men her hos meg er det fortsatt full vinter. Jeg var ute og gikk på skaren i dag.

Hva har forresten skjedd med skaren?? Det var da mye bedre skare før? Da var skitur på skaren et sikkert vårtegn. I min grønne ungdom kjørte vi en tur med Bobla på skaren (i.e. Volkswagen Boble, 1965-modell, blå med trimmet motor), for å se om den holdt. Og hva hadde skjedd om skaren ikke hadde holdt? Men det gjorde den. In The Good Old Days.

Jeg kjenner at jeg har veldig lyst til å strikke noe vakkert av Sylvias garn nå, og jeg har en idé klar. Men jeg har rota meg borti dette gryteklutbytteprosjektet, og hekler og hekler. Jeg lager fem doble grytekluter, det blir ti stykker, og jeg blir aldri ferdig. Men jeg har bestemt meg for å bli ferdig med det når jeg nå er så godt i gang. Jeg lo litt av amerikanerne til å begynne med, som ikke ville ha gryteklutene i par, men enkeltvis. Nå begynner jeg å like idéen – enkeltvis er best! Så behøver man egentlig bare lage én om gangen. Jeg skal begynne med det heretter!

4 kommentarer:

 1. Feil skare - ja det er ingen spøk. Gryteklut-kjeden din høres morsom ut. Jeg kom over noen amerikanske grytekluter på Ravelry og skrev ut mønster til og med, men de var fryktelig inviklet. Ikke så rart at de bare lager en og en.

  Ha en flott helg.

  PS. Noen sier at de ikke får lagt inn kommentarer hos meg, har du hatt noen problemer? Jeg fikk en e-mail om at kommentar-boksen ikke kommer frem. Jeg vet ikke om det er Blogspot ting eller om det er min blogg det er feil på.

  SvarSlett
 2. Åh ja det er virkelighet - det er vår!! Her har vi skareføre akkurat nå og den skaren bærer det meste tror jeg. Vi har hatt knallsol og varmt i mange dager, men om natten er det endel kuldegrader, det blir det skikkelig skare av. Rett og slett drømmepåsken har vi rett utenfor døren nå - det kan ikke bli bedre hehe. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Åh, vad vackert! Ni har det fint i Norge...
  Jag undrar en sak; vet du vem Juliann är, en norsk bloggare?? Hon var med i min tävling och vann, men jag kan inte hitta hennes blogg?!
  Ha det fint!

  SvarSlett
 4. hej igen!
  Tror jag har hittat Juliann nu.

  SvarSlett