onsdag 11. mars 2009

Helt prikkete...


Da jeg våknet i dag, kjente jeg at jeg var i godt humør. Ute skinte sola fra blå himmel. Det var et par plussgrader. Ingen fugler kvitret, men jeg kjente det på gikta at nå er det like før. Et blikk ut av stuevinduet, og jeg fikk øye på denne isskulpturen som hang ned fra takrenna. Ser du nøye etter, kan du se at isen smelter. Under snøen ligger krokusen på lur og venter på vår. Jo, det er håp!
Og i postkassa lå denne prikkete pakken og ventet på meg - hurra!

Legg merke til at den matcher duken min helt perfekt! Jeg har alltid vært svak for prikker. Pakker kommer som regel i brune pappesker eller hvite tyvekkonvolutter. Jeg har aldri fått en prikkete pakke før - man må jo bare bli i godt humør av sånt! Ja - siden jeg allerede var i godt humør, ble jeg altså i enda bedre humør nå. Inni pakken lå denne superkule strikkevesken:

Har aldri sett finere strikkeveske jeg! Den er fra Stickfrossa i Sverige - en imponerende kreativ dame. Ta en titt på bloggen hennes, der er det mye fint å se! Vesken er sydd i rød lin, med rødt bomullsfor og masse lommer til ting og tang inni. Utenpå er det stofftrykk i gull (jeg antar i hvert fall at det er stofftrykk) og broderi med perler. Ganske så stilig. Det er også et strikkepinneetui som matcher. Det er nå fyllt opp med strikkepinner. Jeg har så mye pinner og hakke- og heklenåler og diverse greier så kanskje jeg må skaffe meg et til. Da skal jeg bestille et i en annen farge - for hun lager dem i mange fine farger.

Man må jo bare bli i godt humør av så vakre saker! Nå var jo jeg allerede i veldig godt humør... osv. Når tulipanene fra helgen fortsatt står like fint og pynter opp i stua, er det ikke så nøye om det står malingspann med tilhørende rot rett utenfor bildet... Pytt pytt.


Strikketøyer er klar for tur. Nå skulle jeg ikke på tur akkurat i dag, men det ser jo fint ut likevel!4 kommentarer:

 1. Nu fick jag också en bra dag! Det är ju fantastiskt roligt med ett så långt inlägg om hur nöjd du är och ursnygga bilder också!Dessutom har jag ju lärt mig hur man gör med betalningar från utlandet!
  Underbart att du är så nöjd och tack för fin reklam!

  SvarSlett
 2. Så herlig med pakke i posten, ja det blir man glad av! Og vesken din er kjempefin,skjønner godt du måtte pakke med en gang hehe. Og strikketøyet oppi vesken ser supermykt og deilig ut. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Det var en skikkelig fin veske. Jeg måtte titte på bloggen hennes, og det var mye fint der.
  Jeg har også lurt på om Grågåsa har feilberegnet tida, men jeg tar det likevel som et godt tegn :-)

  SvarSlett