tirsdag 31. mars 2009

Sommertid...

Natt til søndag skrudde vi klokka frem mot sommer - det er nå offisielt Sommertid.

Et par dager før, på fredag, snødde det nye 20 cm her, og jeg måkte på meg kink i ryggen for å få bilen ut av garasjen.
Dette er hagen vår på søndag - første dag med Sommertid. Det er ca en meter snø, og trappa har forsvunnet helt. Under snøhaugen til venstre, snødybde ca 2 meter, ligger perleblomstene sammen med scilla og snøklokker og venter på vår.

6 kommentarer:

 1. Ja, da kan det bare gå en vei :)
  Snøklokkene inne i Oslo by begynte å blomstre før snøen kom i februar, og fortsetter nå som om ingen ting har skjedd. De er noen hardføre saker. Der under snøen :)

  SvarSlett
 2. 14 april vendes ifølge gammel folketro i alle fall primstaven og da er det første sommerdag! Da får man jo håpe at det meste av sneen er borte. Jeg har hørt det er en del der hjemme! Til og med her i Uppsala, der vi bor, ligger det litt sne fortsatt, men noen sneklokker syns da. Dessverre kommer alt søppel frem også... Nå kan det godt bli grønt!

  SvarSlett
 3. Hold da op hvor har I bare stadigvæk meget sne! Håber I får solskin og plusgrader,så den snart forsvinder og I kan se forårsblomsterne.

  SvarSlett
 4. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, sies det. Jeg håper det for nå venter også jeg fælt på VÅR!

  SvarSlett
 5. Det som i alle fall er sikkert er at våren KJEM, vi må berre vente litt til, antagelig.. ;)

  SvarSlett
 6. Forhåpentligvis har du rett, Bea. Spørsmålet er NÅR. Et år blomstret rosene her i november... Så da passer det jo fint med vår i juli-august kanskje...?

  SvarSlett