mandag 12. mai 2014

Nytt kamera...


Kjøpt meg nytt kamera - Canon PowerShot SX280. Da jeg begynte med denne bloggen, hadde jeg en snerten, liten Ixus. Det hadde jeg med meg i lomma overalt, og tok tusenvis av bilder med det. Men intet varer evig, heller ikke den lille Ixusen. Jeg har savnet et lite kamera. Og jeg er superfornøyd med den lille PowerShoten. De fleste bildene som har vært her på bloggen i det siste, er tatt med dette kameraet.


Men kameraet lever et hardt liv - det går rett i lomma i al slags vær, over alt, opp og ned - og noen ganger går det rett i bakken også. Så jeg heklet et trekk til kameraet for å beskytte det litt. Fargen er skikkelig knallgrønn og fin - men det var visst helt umulig å fange den på bilde...

Heklet med heklenål nr 3 og Limone, et bomullsgarn fra Schoeller + Stahl, som jeg fant i en restekurv for lenge siden.


Funker akkurat som det skal. Og da er jeg fornøyd :-)
Ha en riktig fin dag!

10 kommentarer:

 1. Hei!! Så fint kamera!! Jeg bruker det samme!! Dvs brukte. Bloggingen min har gått helt i stå, og da tar jeg ikke bilder heller :-( Men kameraet er supert, og jeg er veldig glad i mitt......Ha en fin dag!! AnneKari:-)

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å se flere "canonbra" bilder.
  En fin dag til deg også.

  SvarSlett
 3. Bildene du viser er veldig fine, så skjønner at du er fornøyd med kameraet. Det hjelper jo å ha en flink fotograt også, da :)
  Det var lurt med heklet kameratrekk, får håpe det får kameraet til å vare lenge!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har sånne trekk til både kameraer og mobiler - det beskytter dem mot riper og slag, og vann til en viss grad (jeg går jo på tur i all slags vær). Ganske lurt!

   Slett
 4. Gratulerer med nytt kamera! Fint trekk har du hekla til det også, lurt!
  Gleder meg til å se flere fine bilder fra denne kanten! :)

  SvarSlett
 5. Ja det er deilig med et lite kamera. Selv om de store kameraene tar gode bilder så er ikke de små langt unna. Hadde et lite men fikk et skår i linsen så det er kaputt. Nå bruker jeg mobiltelefonen som også tar bra bilder. Greit med beskyttelse til kameraet, hadde jeg hatt det så hdde jeg ikke fått skade på linsen. Ha en flott dag

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har flere kameraer, bl a et speilreflekskamera. Det tar bedre bilder, men er så stort og tungt at det ikke blir til at jeg tar det med meg. Så da er det veldig kjekt med et lite og hendig et i tillegg. Jeg greier ikke å få til fine mobilbilder - må nok øve meg litt der... :-)

   Slett
 6. Hei!! Natur er bra!! Kameraet ditt er 20x på zoomen. Mitt er bare 14x. Da er du superheldig for jeg har vært så fornøyd med den muligheten!! Gleder meg til å se flere fine bilder!! ak:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Og hadde jeg ventet til neste år med å kjøpe nytt kamera, hadde det sikkert blitt 24x zoom :-) Det blir bare bedre og bedre på kamerafronten. Ha en fin dag!

   Slett