mandag 28. november 2011

Eplet...

Eplet faller ikke langt fra stammen, sies det. Når jeg ser på mine håpefulle, nå voksne, barn, tenker jeg at det er en sannhet med visse modifikasjoner - heldigvis i barnas favør. Men når det gjelder hekling, har i hvert fall Dattera heklet sine første grytekluter, og de ble så fine:Dette er et par - for- og bakside. Den venstre er heklet etter Annepålandets oppskrift, den høyre i en litt enklere variant pga tidsnød - fordi dette var en bursdagsgave til Mormor, som plutselig hadde bursdag. Dette lover godt - syns de ble veldig fine, jeg!

Ha en riktig fin tirsdag!

10 kommentarer:

 1. Se der ja :) Kjempefine! og nydelige farger. Nå blir nok mormor glad :)

  SvarSlett
 2. Ja kjempefine. Det er rart hvordan noen døtre trår til og imponerer med både interesse og klarer å få til ting. Trodde ikke den ene datteren skulle drive med håndarbeid men plutselig skjedde det en forandring og nå hekler hun på harde livet. Morsomt når noe kan gå i arv.

  SvarSlett
 3. De er virkelig fine og det må jo være ekstra morro når Dattera kan hekle etter mors egne oppskrifter. :) Jeg har forresten en gammel krakk med rundt sete som skal få stoltrekk etter Annepålandetoppskrift. Jeg har heklet grytekluter også, men den ene av dem bruker DH som brikke under ølglasset sitt og den andre tok en venninne med seg. Det burde vel hekles flere av dem også. Skikkelig populære de der.

  SvarSlett
 4. Så flotte de ble. Datteren kan jo dette.
  Ønsker dere en fin dag
  Klem Tone

  SvarSlett
 5. her faller hvist eplet veldig langt fra stammen.. ingen av jentene (heller ikke sønnen for den sakens skyld) har noen som helst interesse i strikking, og hekling ligger enda lengre unna. yngste (23) har nettop lært seg og håntere symaskinen for å kunne legge opp buksene sine. det er da noe... ha en fin tirsdag

  SvarSlett
 6. Dette kan hun! Jeg liker fargene! Huff hvor jeg skjemmes når jeg ser de fine gryteklutene deres, her flyter det av bomullsgarn i fine farger og ikke en eneste gryteklut.

  SvarSlett
 7. Tusen takk for omtanken!

  Flinke datteren! Som mor så datter! ;)

  Så flotte sokker under her, skikkelig masseproduksjon altså!
  Klem ToneB

  SvarSlett
 8. Vilka härliga färger. Man blir så glad av virkade rundlar.

  SvarSlett
 9. merhaba, çok güzel örgüler ellerinize sağlık..blogunuzu çok beğendim tebrik ederim bu güzellikler için.sizi izlemeye aldım yeniden görüşmek üzere bende bekliyorum sevgiler.

  SvarSlett
 10. Flotte grytekluter!! Ja det er gøy å se at ungdommen har interesse for håndarbeide -og at de får det til:))
  Ei finfin uke til deg:D

  SvarSlett