torsdag 29. desember 2011

Takk og farvel...


Da er julen 2011 over - og Julegavesamstrikk 2011 med den. Over 40 damer var med på moroa, og mange av dere har vært flinke til å blogge om det også.

Jeg har fått flere spørsmål om å fortsette samstrikken i 2012, men nei, det blir det nok ikke noe av. Så dersom noen har lyst til å overta stafettpinnen, er det fritt frem!

Takk for følget til alle dere som har vært med! Flinke - det er det dere er!

10 kommentarer:

 1. Takk for et kjemeflott tiltak! Det har vært gøy å være med, selv om jeg nok må innrømme at jeg dabbet av ut over høsten:)
  Fortsatt fin romjul, og en fin nyttårsaften ønsker jeg deg.

  SvarSlett
 2. Åhhh, nå ble jeg bekymret... Trodde du hadde tenkt å legge ned bloggen da jeg leste overskriften. Samstrikk finnes det mange alternativer for, men bloggen din er det bare èn av... Takk for mange koselige, tankefulle, morsomme og veldig godt skrevne innlegg.

  SvarSlett
 3. Tusen takk for at du ordnet dette. Jeg kan nok ikke ta emot skryten over hvor flinke vi har vært, for et så dårlig år med strikkede julegaver kan man se lenge etter. Det var bare mitt lille tantebarn som fikk i år. Jeg som hadde så mange planer, hva skjedde egentlig? Ja, ja det er bare å satse for fullt til neste jul, forsøke ihvertfall.
  Jeg ønsker deg fortsatt noen fine romjulsdager og passer på og si GODT NYTT ÅR!
  Pernilla

  SvarSlett
 4. Dette var skikkelig artig å være med på :-) Jeg har nok laga 12 julegaver, men var ikke like flink til å blogge om det da høsten kom. Morsomt tiltak :-D

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 5. Nå var jeg ikke med på samstrikk, men jeg vil ønske deg en fortsatt fin jul og et fantastisk Godt Nytt År, med mere garn og pinner. ;))

  SvarSlett
 6. Kære Anne , jeg har ikke været flink til at blogge om samstrikken , undskyld mange gange .

  Lykkebringende Nytår til dig og din familie :-))

  SvarSlett
 7. Takk for gode spark bak i retning av julegavestrikk gjennom hele året! Vi skal nok klare oss gjennom 2012 uten din motiverende samstrikk, bare du fortsetter å gi oss gode tips og inspirasjon her på bloggen din! Takk for i år! (o:

  SvarSlett
 8. Ja, jeg var flink første året, men ikke like flink i fjor, så det er greit for meg :-) Takk for innsatsen!
  Og jeg ble også en smule bekymret over overskriften, men puster lettet ut over at det blir nye skriverier fra deg videre.
  Kos deg videre i romjula!

  SvarSlett
 9. Tusen takk til deg for inspirasjon og initiativ. Jeg har fått det nødvendige sparket bak, og faktisk fulgt opp hver måned (om enn med noen mindre gaver noen måneder..). Jeg fikk høre på jobb: "rekker du det også!". De syntes jeg har mye å gjøre som leder i full stilling + hus og heim, kor og barnebarn. Men det kan jeg ene og alene takket ditt puff for!!!
  Helt greit å overlate til andre stafettpinnen. Følger nok ikke med fra starten i alle fall, siden jeg har noen prosjekter jeg rett og slett MÅ fullføre de første månedene.
  Godt nyttår til deg!!
  Klem.

  SvarSlett
 10. Takk for følget!
  Ble ikke mange julegaver her, men det ble div vertinne gaver utover året.
  Stas har det også vært å følge alle bloggene rundt om og bli inspirert:)

  Som andre her ble jeg en tanke bekymret over overskriften - jeg har jo blitt helt "avhengig" av sokkeskolen din. Par nr 2 ble julegave til mannen.

  Godt nytt år!

  SvarSlett